💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 534
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 975
Ако е имало по-равностойна битка в предаването, то аз не се сещам. Жалко само, че Мишо не е Момчил и няма да спомене как беше на крачка извън финала. Може дори да не го е осъзнал.
Той е като децата - първа сигнална.

# 976
  • Другата България
Не говоря за извън предаването.
И не правя сравнение с Михаил.
Това какво е заявил някой, в случая Момчил, че иска Мишо да се върне, не означава респективно, че той следва да е най-близкия му човек някъде - в племе, извън него или т.н.
Аз бих искала най-близкият ми човек в предаването да се върне особено преди финал, но явно близостта е различна за различните хора, може и с Момчил да е така.
За съвсем друго нещо говоря, Blush, и съвсем друго имах предвид, но не съм настроена за излишна словесна еквилибристика, тъй че всеки сам си преценЯ как вижда, чува и разбира казано от някой някъде по някакъв повод.
Само ще припомня, че Момчил в един синхрон каза, че най-близкия човек в предаването му е бил Васил. И приключвам по темата.

Писах: конспирациите, не сметките.
А сметките при червените продължават с епохална сила.
Вече става мега досадно това постоянно сметкаджийство там.
Пореден епизод се правят едни сметки, едни пресмятания, едни грошове сменят собственици....много куц сезон, миналата година нямаше такова нещо, въпреки Алеко и прикачения му инвентар, един Генчо смяташе само, ама някак безобидно....

# 977
Вадете салфетките ,ще се реве .

# 978
А Момчил цял ден плува в басейна, ама що не ни го показват..?  Smile

Ама как гладко се плъзна под водата... 😍

# 979
  • София
Боже, не познах, Денислава задмина Дунев с лекота!!

# 980
Е не.. за първи път този сезон толкова ме е яд, че си отива играч. Виктория трябваше да победи - наистина най-силната жена. Сега от жените продължават Денислава, фурнаджийската лопата и Виолета, куцият кон, както сама се нарича.
Мишо ми харесваше много повече при гладиаторите, като цяло добро момче, но някакси бледнееше в синьото племе, един от многото.
Жалко, много жалко... Още като видях змея с топчето ми стана ясно, че там Мишо ще има превес. В тази игра винаги мъжете са по-добри, нямам представа защо, може би заради правилното избиране на посоките.
Но се надявах, "невижданата кръстословица" по думите на Димо да е по-трудна, а то най-изтърканата фраза се оказа...
Много ме е яд.

# 981
Дени нещо подозрително често му скача на Мишо... Май се заформя гаджелък. Или поне мерак Wink

# 982
Тази Денислава се мята на всеки. Какво стана с Мартин, вече май го забрави как бяха дупе и гащи

# 983
  • Stockholm
А Момчил цял ден плува в басейна, ама що не ни го показват..?  Smile
За да го сънуваме:joy:Blue Heart

# 984
Дунев така тичаше покрай този басейн от щастие, че се притесних за тазобедрената му става.

# 985
  • София
Браво на Мишо. Отдаде дължимото на Вики (за неудоволствие на Дени), и ѝ подаде ръка на платформата...

# 986
Дунев така тичаше покрай този басейн от щастие, че се притесних за тазобедрената му става.
Sweat Smile той докато си нареди джапанките да обуе ,че да скокне ,да заобиколи ,стана половин час  Trollface

# 987
Бялата птица иска тя да е най- силната жена! Муахаха

# 988
Хахаха олеее, Дени била най-силната жена Joy дето стигна до финала чрез увиване около всеки

# 989
Дениславо, Дениславо...... Хралупа.

Общи условия

Активация на акаунт