💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 783
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ох, Ралица е супер дразнеща. Не знам дали аз бих могла да говоря нормално с нея, ако съм на съвет.

# 166
  • София
Мишо пък с тоя старейшиН...!!!

# 167
Мастагарков е като в Гуантанамо с този Мартин. Не може да се изпикае без да му дудне тоз.

# 168
Дунев има уникален шанс да се самопредложи да го номинират, утре да победят на битката и да се изправи срещу Мартин, и така да изпълни "мисията" си, да обезглави змията 🤪.
Ама хапването май го е замаяло 😄

# 169
  • SF
Монетата има 2 страни и всеки го гледа от своята камбанария.
Добре, че са пословиците и поговорките. Иначе тая 2 думи не може да спретне.
Денката.... за нея става въпрос. Денка ли е, Дренка ли е...

# 170
  • Варна
Мастагарков е като в Гуантанамо с този Мартин. Не може да се изпикае без да му дудне тоз.
има нещо такова

# 171
Изкефи ме Мартин как ги убеди, че ще е Мишо. Ей така се играе. Не ми харесва, когато прекалява, но в други моменти е удоволствие да се гледа мислещ играч. Ето така се стига до финалните 8 без да си сред най-силните в играта.
Нийче да не се обидиш, че те цитирам ,харесвай си го . Ама ми иде на ум как се гордеят родителите му - не са на вятъра пръснатите пари за хазартните му страсти . Все едно образование са платили на детето.Joy

# 172
  • Варна
Дунев има уникален шанс да се самопредложи да го номинират, утре да победят на битката и да се изправи срещу Мартин, и така да изпълни "мисията" си, да обезглави змията 🤪.
Ама хапването май го е замаяло 😄
😁представяш ли си да се случи?!

# 173
  • Някъде там...
Ралица днес е яхнала метлата. Никой не може да й противоречи. Joy Ай сакън!

# 174
Много кусури има Мартин, но е опасен играч. Целеустремен и последователен до постигането на целта и не се отказва дори когато изглежда невъзможно. Определено е един от най-важните участници този сезон.

Дяволо, благодаря за темата. 🌹

# 175
  • На Изток от Рая
Абе, Ралица защо така им набива канчетата на Старейшините. Много е заядлива

# 176
Оф докога ще им се бърка в номинациите 🤢

# 177
На тия, Старейшините да не би на предишните им съвети Мартин да им е казвал какво да кажат там, че да не се излагат?

Защото сега се излагат като кифладжии...

# 178
  • София
Абе, даже вече не обвинявам Ралица. То сценариране, до осиране. Направо да си помисли човек, че продукцията се е разбрала да направи шампион някого, който ще й върне половината пари. (Лайковете в СМ си остават за него, неплатени.)

# 179
  • София
Ралица като следовател в ареста разпитва..още малко и ще ги набие.

Общи условия

Активация на акаунт