💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 693
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 210
Много интересно, че и Момчил, и Рълев смятат, че Мартин трябва да бъде в топ 8.

# 211
Не трябваше да влиза сега Вики, въпреки че пак стигна много далеч.
Но чисто социално нямаше никакъв шанс.
Ако си беше влязла начисто в сезон 6, щеше да е реален претендент за топ 5.
Вики има повече седмици в едно племе, отколкото Мишо и Виолета. Не мисля, че това повлия особено. Даже изпусна 5 седмици, в които имаше някакъв шанс да отпадне.

# 212
  • Някъде там...
Ох, голямо четкане на Мартин в последните епизоди... Рълев в конкретния случай ми е една мъжка Денислава, добре се ориентира.
В случая, съм съгласна с Виолета, не мога да повярвам, че го пиша последното.Stuck Out Tongue Winking Eye

Много синхрони на Вики. Май ще отпада тази седмица.
И дали е случайно, че се натърти на няколко пъти как и вторият съвет може да е син.

# 213
Рълев с Мартин са се намерили😁

# 214
Много интересно, че и Момчил, и Рълев смятат, че Мартин трябва да бъде в топ 8.
Ами аз съм съгласна и с двамата. Мисля, че при тези които са останали, Мартин заслужава повече да е в осмица та и от Вила и от Дунев

# 215
И в моята финална петица виждам Виктория. Момчил малко ме издразни , Рълев ,чак ми изпадна от отбора на симпатичните. Разбирам го , че е още зелен - но лошата преценка за избор на обкръжение , говори за багажа горе

# 216
За утре си мисля, че Мастагарков ще удържи тежкият кош повече от Мишо.

# 217
  • Варна
Червените може да победят утре

# 218
Ами заслужават да ги изклати и двамата . И да ги прати да пасат тревичка както Алекса -Гого и Фифо
Мнооого далеч от пасане на тревичка са и Фифо и Гого. Двамата най- харесвани и най- комплексни участници в ИВ. И не Алекса ,а продукцията с едно топче предимство прецака Гого. А Алекса след някоя и друга годинка ще е помнен колкото и Милен.

# 219
  • Буркина Фасо
Ох, голямо четкане на Мартин в последните епизоди... Рълев в конкретния случай ми е една мъжка Денислава, добре се ориентира.
В случая, съм съгласна с Виолета, не мога да повярвам, че го пиша последното.Stuck Out Tongue Winking Eye

И дали е случайно, че се натърти на няколко пъти как и вторият съвет може да е син.
ще е син, след като утре ще се знаят първите финалисти.

# 220
  • София
Поглеждам в кристалното кълбо и така, след анонса, излиза, че червените са победили??

# 221
  • SF
Силно се надявам, че Мастагарков е издържал повече от Михаил.
Зависи и от точната стрелба на останалите съотборници и дали тета Виолета се е добрала до мятане на топка в коша на сините.

за какво й трябваше на тетка да се превръща в Моника номер 2??? Като вижда, че не става, да тръгва! И без това ще е първата в обединението, която ще отпадне и няма да може дълго да бута Денката. Ще скачат, ще се целуват, ще се наядат и ще си вземат довиждане.

# 222
  • Sofia
Ох, голямо четкане на Мартин в последните епизоди... Рълев в конкретния случай ми една мъжка Денислава, добре се ориентира.
Така де! Рълев и Денислава са си баш един за друг. Едно добро дело сътворено от продукцията този сезон - събра две напълно себеподобни персони.

# 223
Мастагарков обаче е топ. "Аз веднага отидох да разкажа на Вили."

Добро куче.
Ами не мога да го харесам с това му поведение! Не мога!

Мотивите за жертвоготовността на Мишо лъснаха. Е, банално.

# 224
  • Варна

ще е син, след като утре ще се знаят първите финалисти.
ако паднат червените, сините освен Виктория също ще са финалисти. Така ,мче не се знае...

Общи условия

Активация на акаунт