💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 732
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 345
  • SF
Не е точно така. Аз много харесвах Жоро (и останалите във финалната четворка) и не беше ей така от нищото. Още го харесвам.

# 346
Здравейте и благодаря за темата !

На мен пък снощи това ми направи впечатление :

# 347
То тук вече се забелязва, на определени потребители постовете ги пропускам за четене. Понеже и Момчил, и Рълев харесвам, а изобщо към никого от останалите нямам против да си гони максимума в играта, много ми е грозно да се правят негативни внушения без аргументи или откровено да се хейти участник. Дори на Мартин и Вили отчитам силните страни и единствено за вербална агресия съм критикувала.

# 348
  • SF

Здравейте и добре дошли в бг мама и в темата!

С какво ви впечатли това???

# 349
Мишката за Мартин снощи "....правил доста неприятни работи на всички от племето" . Ами да се беше постарал Мартин да им са приятни тия  работи, дет' им ги прави Simple Smile И на всички лиги прави, бе? Браво!
Да го стискат Мартин, че одма пада сглобката в племената. Мисията на Дунев, на Виолета, на новопокръстената Денка и пр., за второстепенните да не говорим. Едничък Мартин ги крепи.
Трябваше да попитат на базата на какво го определят като подъл, лицемерен, конкретно и с примери. И те не правят ли същото, но само с помощ от продукцията-все пак са хора спортисти, трудно мислят. Гледам играта от времето, когато Мартин нареждаше Моника. Грозно, да. Но каза това, което всички мислехме, че се и обоснова желязно.
Иска ми се към финала да не е само спорт, изпитанията да са по-различни, разнообразни и интересни от няколко потни коня, хукнали по арената към чека. Ама едва ли.

# 350
Не е точно така. Аз много харесвах Жоро (и останалите във финалната четворка) и не беше ей така от нищото. Още го харесвам.

И аз така към Жоро, даже той ми беше фаворит. Към Гого и  Филип нямам забележки, но няма " химия " с тях. Към момента такова ми е отношението, макар че не съм толкова във филма, към Мастагарков. И двамата са сходни по представяне с разлика в някои елементи за сметка на други.

# 351
  • София

Тук предполагам, че визира малкото пръстче с което докосва масата..

# 352
Не трябваше ли кубчетата да се поставят едно върху друго в определените за тях места, а не по площта на масата и така да предотвратяваш люлеенето ?

# 353
За мен Момчил се бори не с другите участници, а с продукцията. Имам чувството, че имат негласна договорка помежду им - ние ще ти сринем самочувствието, а той - аз ще устоят психически на тормоза!
Надявам се, че към края на игрите ще поизбършат калта, с която го замерят непрекъснато.

# 354
Мартин лекинко и съвсем деликатно шмекеруваше, като помагаше за поддръжката на кулите си, с микроскопично опиране на малкото пръстче до плота.

# 355
Жалко за хубавото момче. Хората го дебнат вече по време на игра. Във ФБ вече чета много грозни коментари за него, хранят го яко.Жалкото е че не го заслужава, но няма да излезе с много добро име от играта.

Аз съм сигурна, че Момчил е много над тия неща. Знае си цената, сигурен  е в себе си, знанията и възможностите си и какво пишат за него Сульо и пульо точно във ФБ не го засяга.
Не е жалко за Момчил, за други е жалко. Те си го знаят.

# 356

Тук предполагам, че визира малкото пръстче с което докосва масата..
По скоро, че балансира масата с кубчето, без то да е върху някоя от кулите. Но кой да ти каже дали е разрешено. Предполагам по-вероятно е Ок.

# 357
  • SF
 И аз така към Жоро, даже той ми беше фаворит. Към Гого и  Филип нямам забележки, но няма " химия " с тях. Към момента такова ми е отношението, макар че не съм толкова във филма, към Мастагарков. И двамата са сходни по представяне с разлика в някои елементи за сметка на други.

Аз много харесвах и Гого. По-малко харесвах Филип. Но Жоро въобще не ми беше ей така от нищото.
Сега съм фен на Мастагарков. Но харесвам и другите силни лъвчета.
Най-малко Мишо ми допада.

# 358
Не е вече актуална тема, но да се върна малко към играта с клетката. Много ми се ще от екипа на предаването да ни направят една демонстрация как трябва да се качи клетката по наклон без последният изобщо да не излезе от нея, ама от главата до петите да не излезе.

# 359
Много мъчно ми стана за Виктория. От наличните жени е най-добрата, освен това остана почти чист образ. Идеално им дойде на сините единствената ѝ слаба игра (не знаем как биха се справили другите жени на същата позиция), че да има за какво да се хванат и да оправдаят номинирането ѝ. А на (уж) случайно хванатите обяснения на Мишо ме хвана яд, не че нямаше логика, но излишно дълго и подмазвачески ми прозвучаха. Язък му за хубавия глас.Sad

И аз бях за червените. Удоволствие е да гледам играта на Мастагарков и Рълев. Гледам с кеф и Мартин, когато му гори под з*****а и се мобилизира максимално. Виолета няма място в Игрите, но снощи не беше спънка. Оказа се, че точната бройка, но с неподходящ за позицията играч е по-голям проблем.

Много чувствително ви реагират ушите на името Момчил, но щом така ви харесва... Не съм обърнала внимание колко го е овиквал Димо, но видях, че на 2-3 пъти наистина не подаде добре кофата на Вики, както и че наистина избърза с пускането на кубчетата, при условие, че кулите на Мартин бяха паднали и знаеше, че разполага с време. Но пуст мерак да бият с разлика...

Общи условия

Активация на акаунт