💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 644
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Какво е това дървено сърце от Маскадарков сега? Дано да е за Виолета, защото ако е за Мартин, след всичко случило се... Mask

# 601
Ха, вчера прегръдки, днес сърчица..................
Какво му става на Мастагарков ?

# 602
Днес Мастагарков е ходил в някакво училище да говори на децата да не отговарят на агресията с агресия...

И както и други казаха, аз този сезон ще запомня с Мастагарков... Добрият пример е в доброто... Досега не е имало друг такъв играч...

# 603
  • София
Благо направил дървено сърце и го дава на Марто.Май ще има примирие.
Ох, това е много мило Sweat Smile

# 604
  • Буркина Фасо
ще има изненада за сините Smiley

# 605
  • София
Мастагарков е точно като кученце Sad
Утре ще стискам палци на Вики да победи.

# 606
  • София
Няма да преувелича като кажа, че нещо взеха да ми стават интересни епизодите - и вчера и днес!
Малко гледам със закъснение (но с кеф си превъртам рекламите).
Жал ми стана и на мен за Мишо.
А Мартин напълно адекватен коментар си направи след битката  - сърдечно си благодари, и си има напълно реален поглед над общата картинка на играта.

# 607
Денислава обаче хвърля настървени стрелички по Виктория, така ги реди аргументите сякаш имат някаква неприязън.
А Ралица намеква за пъклен план на Мишо да прибере грошовете на Виктория, а не, че търси чест и достойнство. 🙃

Сега разбрахте ли истината на женските коалиции и защо няма да ги бъде нивга?

Женската завист и ревност не се стига.

Макар че по принцип и при мъжете има нещо подобно към най-успешния + харесвания от жените.

# 608
  • На Изток от Рая
Сигурно няма да има съюзници, то няма и залози вече

# 609
  • Другата България
Скрит текст:
Ама тоя шмекер Мартин вика, че въпреки че племето му е играло за него, той по никакъв начин не си бил променил отношението към тях и нямало да си говори с тях, хахах. Покержията с мозък на дванайсетгодишен. СкъсА се да ги успива един по един, а на нас ни казва, че нямало да говори.
А Мастагарков няма да коментирам, нещо ми е в мазохистичния спектър, след всичко което изтърпя от Мартин, днес буквално си го спаси. И той не знае защо го е направил.
Ама аз знам. И цял сезон го повтарям. Joy

Мама завеща щерка на Ръльо. Дали това е основата на една бъдеща ? Ама мама не знае, че Ръльо вече се е обещал на Мартин, Денка върви с Мишо, а Мартин пък не харесва Мишо.....Joy такъв карамбол завъртя Ръльо, обеща се на толкова хора, явно на принципа колкото повече - толкова повече.
А горкия Мастагар си мисли, че и той е в тази схема....ееееех, маргаринЧО, накрая пак ще увесиш нос при Момчи и Дунев, същия Момчи Шмекера, когото не те беше срам да посочиш като измамник .....

# 610
Денислава ми стана много неприятна, имах я за мъжко момиче ама тя не се спря да прави мили очи на тоя и оня, за да не ходи на битки .. евала на Виктория

# 611
Не ги разбирам тези реплики на Ралица към Мишо, че иска да бие Виктория и да се върне, при положение, че вчера също се предлагаше. Виктория може да е всичко, но не е лесни 100 гроша - на този етап никой не е, дори и контузената Виолета.
Продукцията в този сезон е пълно дъно, не знам дали са хванали стажантчета да правят сценария или някой, който си избива всичките комплекси чрез правилата и репликите на водещите - трагично е.

# 612
  • Буркина Фасо
Ха, вчера прегръдки, днес сърчица..................
Какво му става на Мастагарков ?
ще имаме сватба rotfImbo 

# 613
При евентуален дуел Мишо - Вики, определено съм за Мишо.

# 614
  • Берлин
Много ме изкефиха червените днес.
Рълев си плете кошницата добре.
Сините са отвратителни.
Не знам какво дялка Благо, но от мен има ❤️ за всичко. Не спрях да пиша, че не е много умен, но има човещина у него. Наричайте го тъпак, минал вляво и какво ли не. За мен този човек има ❤️. Няма друг в този сезон, показвал човещина. Понякога да си тих не е равно нито на тъпак, нито на маргарин и тн. Браво, момче

Общи условия

Активация на акаунт