💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 654
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 585
Мисля да повярвам на Дени този път!  За Мишо!
А Мишето, освен с идеалистични представи, си има топки! На него, в този етап на младостта, е важно да излезе с чест, а това ние ще го запомним, за разлика от скатаванищите на опитните чичковци и лели!

# 586
Рълев вече дефинира отношенията си с Мартин като коалиция.

# 587
Охоо, Рълев е спретнал тайна коалиция с Мартин. Не е само да му е казал, че го уважава, че е достоен за топ 8.
Добре си прави сметките Рълев.

# 588
  • Другата България
Мастагар не го ли е срам да чака и да търси нещо от Момчил?
кАжи честно!

# 589
  • София
Дени ми се вдига в очите. За Мартин не е плакала.
Плака, и според мен и в двете ситуации се разстрои.

# 590
Абе само на мен ли ми се струва, че Мишо доста влюбено гледа Дени
И аз така го виждам?

# 591
Мартин много гаден човек, спасиха го, пак против тях говори. Какъв пример очаква да даде на дъщерите си... "Бъдете неблагодарни" ли...

# 592
Не мислех, че така лесно ще издадат финалистите в промото и все очаквах да се извъртят думите на Димо.
Страхотни бяха Гладиаторите днес, Мастагарков беше звездата на отбора, а Рълев и Марто бързо успяха да наваксат забавянето на Виолета.

Стана ми мъчно за Мишо, тежка отговорност пое. Иначе ме разсмя като каза на Старейшините "Вие сте най-доброто племе, в което съм бил", а той е единственият, който може да го твърди, защото е бил във всичките 😁

# 593
Айде, сега, Мишо за грошове ще го играе! За цялата игра той не беше от тия, кака Сийке!

# 594
Денислава обаче хвърля настървени стрелички по Виктория, така ги реди аргументите, сякаш има някаква неприязън.
А Ралица намеква за пъклен план на Мишо да прибере грошовете на Виктория, а не, че търси чест и достойнство. 🙃

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 01:12 от cool_style

# 595
Благо направил дървено сърце и го дава на Марто.Май ще има примирие.

# 596
Еййй на Денка как хич не ѝ се ходи на битка Simple Smile)) от 9 кладенеца вода извади да се обясни защо НЕ трябва да се гласува за невинни хора, които не са държали кош с торбички Simple Smile))

# 597
  • Sofia
Манекенчето ни що се хаби със сърца, за когото не трябва  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
  • На Изток от Рая
Не му повярвах на Мишо за тая саможертва, сам си каза, че е по-силен от Вики, а Денислава цял сезон се крие зад някой, един път ходи на елиминация и орева орталъка.

# 599
  • София
Бе Благо има ли си момиче? Че нещо почвам да се чудя....

Общи условия

Активация на акаунт