💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 667
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 570
  • На Изток от Рая
Сега на съвета Ралица трябва да даде първо думата на Вики, за да поведе гласа и избора ѝ за съперник

# 571
Това с манифеста някой да ни го обясни или да се обособи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 572
И най-добрите сценаристи нямаше да измислят подобно нещо. Най-големите врагове да осигурят финал за Мартин.

# 573
  • София
Ох, не искам да виждам Мишо така разстроен... Излишно се обвинява.

Интересно, в кадрите от дрона племената си отиват, а Димо и Ралица стоят като кукли - манекени с лице към морето. Rolling Eyes

# 574
Желязната Виолета - смях, смях, и още смях. Желязна??? Добре, че желязото не изглежда като разпадащата се стрина, че.....
Капитанът слънце - ок, така да е. Слънчев човек е Рълев, факт.
Стратегът хамелеон - тоест, отмъстителния, злопаметен екскурзиант?
Воинът, на който винаги може да се разчита - или перефразирано, воинът, който игра три месеца за публиката, и накрая вероятно ще остане ЗАД Кръстникът и Хамелеона, защото така и не му мина през ум да поиграе и за себе си.

А СЕГА Мартин много бързо ще забрави какви неща говореше за Виолета ПРЕДИ.
Като истински Хамелеон.

Освен железата в БДЖ.Затова има нужда някой да се заеме с тях, а и имаме кандидат вече  Simple Smile

# 575
На Мишо приятелката, като гледа Дени как плаче за Мишо и как се гушка в него ,как ли се чувства.

# 576
Дени ми се вдига в очите. За Мартин не е плакала.

# 577
  • Другата България
Скрит текст:
...поставяйки се в позицията на Продукцията, ако цял сезон имам участник, който не спира да менти - ти му правиш забележки, той продължава да менти, ти отново му правиш забележки, той не само продължава да менти, ами започва да ти играе някакви театри и роли - та в един момент със сигурност ще ми писне и ще го сложа на пангара, най-малкото за назидание. Не само чисто човешки ще съм издразнен, че ме правят на глупак, но определено ще внимавам какъв сигнал ще дам на бъдещите участници, а и на зрителите като цяло, ако подмина без последствия системните шмекерии на някой персонаж, още повече на топ героя, който би трябвало да е пример за подражание.

Има по-интелигентен начин, няма да ми омръзне да го повтарям. Поставяш такива правила които е невъзможно да се нарушават (вързана ръка отзад) и премахваш правила, които трудно се виждат и отсъждат - дали някой бил наведен, дали бил със свити или с изправени ръце и т.н. 

За да не те правят на глупак, се иска акъл!
Нямаш представа колко си права!
За съжаление постоянно виждаме опровержения на това.
Всъщност, не за съжаление. Blush

Много красива сценка между Дени и Мишо, дано само под давлението на мама и на Мартин/Рълев същата Денка не смени плочата.

# 578
Мале, тази хитрушана Дени с този чадър от мъже пазачи и топ 5 ще стигне

# 579
Тета явно доста са я скастрили. Този път нямаше ах, ох, направо летеше през гредите. Били й сложили обезболяващи инжекции. Сякаш преди това не са й слагали. И като не ги забави, Рълев минаваше всеки трети път, а Момчил всеки пети, то беше ясно, че червените ще спечелят.

Как ми се иска да номинират щерката й и тя да падне от Виктория...

# 580
Абе само на мен ли ми се струва, че Мишо доста влюбено гледа Дени

# 581
Мише,Мише мислиш,че ще биеш лесно,а и ще изпъкнеш кат' голЕм рицар,но да не си тръгнеш увесил нос.

# 582
  • София
Този сезон ще го запомня с Благо,  наивен и добър човек, че и красавец по моята скала.

# 583
  • София
Поздравления на по-доброто племе. Heart

# 584
  • Stockholm
Ама тоя шмекер Мартин вика, че въпреки че племето му е играло за него, той по никакъв начин не си бил променил отношението към тях и нямало да си говори с тях, хахах. Покержията с мозък на дванайсетгодишен. СкъсА се да ги успива един по един, а на нас ни казва, че нямало да говори. А Мастагарков няма да коментирам, нещо ми е в мазохистичния спектър, след всичко което изтърпя от Мартин, днес буквално си го спаси. И той не знае защо го е направил.

Общи условия

Активация на акаунт