💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 654
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 555
Предизвестена смърт от едно промо!
Мартин добре е платил! Колко ще даде на Емануела?

# 556
Евала на Мастагарков. 🫡 Наистина можеше да саботира, но той е абсолютен добряк. Сладурче! 😊

# 557
Благо е много готин пич, дано спечели

# 558
...поставяйки се в позицията на Продукцията, ако цял сезон имам участник, който не спира да менти - ти му правиш забележки, той продължава да менти, ти отново му правиш забележки, той не само продължава да менти, ами започва да ти играе някакви театри и роли - та в един момент със сигурност ще ми писне и ще го сложа на пангара, най-малкото за назидание. Не само чисто човешки ще съм издразнен, че ме правят на глупак, но определено ще внимавам какъв сигнал ще дам на бъдещите участници, а и на зрителите като цяло, ако подмина без последствия системните шмекерии на някой персонаж, още повече на топ героя, който би трябвало да е пример за подражание.

Има по-интелигентен начин, няма да ми омръзне да го повтарям. Поставяш такива правила които е невъзможно да се нарушават (вързана ръка отзад) и премахваш правила, които трудно се виждат и отсъждат - дали някой бил наведен, дали бил със свити или с изправени ръце и т.н.   
За да не те правят на глупак, се иска акъл!

# 559
Ей това е да си над нещата и да не правиш мръсно дори на врага си.Браво ,Благо 👍

# 560
От Гладиатарите Виолета си е аут, ако нямаше социална игра и дъщеря!

# 561
Не е важно срещу кой ще играеш, а каква игра ще даде продукцията - с повече греди на хималайската стена, без "гъбки". Всеки може да бие всеки, зависи от играта.

# 562
  • Другата България
Желязната Виолета - смях, смях, и още смях. Желязна??? Добре, че желязото не изглежда като разпадащата се стрина, че.....
Капитанът слънце - ок, така да е. Слънчев човек е Рълев, факт.
Стратегът хамелеон - тоест, отмъстителния, злопаметен екскурзиант?
Воинът, на който винаги може да се разчита - или перефразирано, воинът, който игра три месеца за публиката, и накрая вероятно ще остане ЗАД Кръстникът и Хамелеона, защото така и не му мина през ум да поиграе и за себе си.

А СЕГА Мартин много бързо ще забрави какви неща говореше за Виолета ПРЕДИ.
Като истински Хамелеон.

# 563
Момчил може да е всякакъв, но винаги казва добри думи за съперниците, признава им достойнствата, не обижда и не омаловажава чуждите успехи.

# 564
Мартин все казва на синхроните си "няма да си говоря с тях ",пък като седнат на пейките първи почва да дрънка.

# 565
  • София
Седмицата на шебека е супер успешна. Браво! Доволна съм. Grinning

# 566
Блестящ Благо! Браво! Heart

# 567
Време е да номинират Денислава.
Манифестирам и аз, като нея 💆‍♀️

# 568
Мишо пак се предлага! Дали за да спаси Дени? Той е младо момче и още има идеали!

# 569
Много се зарадвах на Благо, обаче за Мишо ми е гадно.

Общи условия

Активация на акаунт