💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 800
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Виолета тотално погребва Гладиаторите последните седмици. Даже бих казал откак се появи.

# 541
  • Буркина Фасо
Стълбата след гумите нещо се превинава със скок от трето стъпало за червените! За сините не е удобна тази тактика!
Това и аз го забелязах.
Дори Виолета скочи от трето стъпало.
Но, естествено, това не се забелязва, не се прави забележка за него, то е част от “ПРАВИЛАТА“.

Те май сами избират дали да се катерят отляво или отдясно на гумите, сътветно после да слязат от по-удобно.
червените сачат от средата на гредите. ако някой скочи от върха ще преминава още по-бързо докато другия го кара стъпка по стъпка.

# 542
Ако репликата на Димо "Първите сигурни финалисти" не е някаква грешка, това значи, че червените печелят?

# 543
Димо може просто да ги изброява поименно. Не е нужно да са от един отбор.

# 544
Отпусната дръжка е на Мишо? Frowning
Тя имаше такова червено очертание в края.

# 545
Стълбата след гумите нещо се превинава със скок от трето стъпало за червените! За сините не е удобна тази тактика!
Това и аз го забелязах.
Дори Виолета скочи от трето стъпало.
Но, естествено, това не се забелязва, не се прави забележка за него, то е част от “ПРАВИЛАТА“.

Те май сами избират дали да се катерят отляво или отдясно на гумите, сътветно после да слязат от по-удобно.
Така е, но някой може да реши, че може направо да скочи, след като може да се скача от средата независимо от политически си уклон😂 Ако не ме лъже паметта, преди се държеше на тия неща и връщаха! Ама пусто ЕГН, може и да греша! Виждала съм Цола Драгойчева на живо и даже дишаше😅

# 546
  • Буркина Фасо
Виолета тотално погребва Гладиаторите последните седмици. Даже бих казал откак се появи.
и тя, и синята са тотал щета. за това трябваше да се оттърват отдавна от тях, а не на финалната права.

# 547
  • Другата България
Това още в понеделник да предвидя два сини съвета дори за мен е рекорд.
Тотално безхаберие на великите продуценти за това колко са им прозрачни манипулациите и сценария.
Да си водят гротеската Виолета, маргаринът Мастагарков, “героят“ Мартин, Кръстникът, на мама момичето, и тримата случайни играчи Момчи, Рълев и Мишо на финал, и един от тях да взима чека, белкем тая мъка се свършва най-после.

# 548
  • София
Вили минава хималайската стълба, защото са сгъстили гредите, точно като за нейния разкрач Wink

# 549
Прилича на котешката стълба на съседската котка🙂 И досущ толкова трудна.

# 550
Вили минава хималайската стълба, защото са сгъстили гредите, точно като за нейния разкрач Wink
Тя не можеше на първа греда да се задържи, сега инжектирана, рипа кат млада коза! Само за мерника не намериха инжекцион!

# 551
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Виолета рЕзко задобря по Хималаите! Каква инжекция са ѝ били?
Не е от инжекциите, сложили са една пръчка повече на хималайската стълба и сега се минава почти без разкрач.

# 552
Рълев - "Вкарай му го Вили" Joy

# 553
  • На Изток от Рая
Победно хвърляне за Виолета, Ау, Ау, Ау😂

# 554
Червените са малко карикатури на финал без Рълев и Мастагарков.
Надявам се да видя женски дуел утре, но не вярвам Дени да отпадне

Общи условия

Активация на акаунт