💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 824
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 660
Да,и аз очаквах да не пращат Мишо все още на битка,човекот не се е захранил все още,възстановил.

# 661
Приятелката на Благо

# 662
Благо дали знае, че е с нея? 😂😂😂

# 663
За Вики съм. Много я харесах с течение на времето. Точна, директна, обрана и е много в час.
Мишо ми е странен. Един такъв наперен, леко арогантен. Не можах да го харесам.

# 664
Чухте ли. Мастагарков си търси приятелка. Айде народее
Нападайте

# 665
  • София
Благо си пусна обявата..търси си мома Smile

# 666
Сега пък в изповедалнята ги вкараха. Мартин и Виолета ясни - аууу, как сме си нарушили комфорта, ама сме пак много яки. Бляк! Рълев  без малко да ме разплаче... Благо най - искрен ми беше и с най - точен анализ за себе си. Браво, момче! Явно знаеш и две и двеста. Останалите - само двеста.

# 667
Я, сърцето на Благо било за мене, бе! 😂😂😂😂😂

# 668
  • Другата България
Нали разбирате, че този задушевен разговор край огъня и разбира се, минути за реклама на тези хора са само за ТОЧНО тези хора, четиримата? “Случайно“? За сините няма да има такива моменти, трябваше да чуем “златните кокошки“ на продукцията и техните откровения, разкази и т.н. Ще чуем само Кръстникът, защото само той липсваше в това трио /умишлено изключвам Рълев, той е случайно там, пък и неговите думи бяха някак най-близки до мен/.
За момент се почувствах във “Фермата“, и съжалих, че този сезон я пренебрегнах заради тези игри на /не/волята.

# 669
Дени, Дени, каква нагаждачка си само! Като ветропоказател е това момиче!

# 670
Приятелката на Благо

Това Моника ли е? Joy

# 671
Може е да е следващият Ерген, ще им опашка от моми. Simple Smile

# 672
Благо е добър човек. Просто да се научи как да си отбранява. В Мишо ми харесва тялото и гласа, но по-добре да не говори…

# 673
Ох, Рълев как се разплака! Недей момче, ще си намериш друга приятелка. Умен, хитър, можещ, хубав.

# 674
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
По сайтовете пише, че приятелката му била някаква бивша мис Тийн САЩ /която изглежда доста пластмасова/, но не зная дали е вярно.
Тийн до колко години е, че Мастагара ми иде дъртичък?
Аз все пак съм една женска майка с едно гардже!
Тийн е до 19, но както съм написала, е бивша, т.е. вече отдавна не е.Hands V
И тъкмо докато пиша, Мастагарков опроверга, че има приятелка. Grinning

Утре определено ще стискам палци на Вики, Мишо не ми е на сърце нещо.
А Дунев как преди съвета точно беше за женски дуел, пък на съвета вече искаше да пази Дени? Голямо нанадолнище е този. Или като има кой да се самопредложи като Мишо, му е най-удобно да гласува, че така минава по най-лесната допирателна и му е спокойно, че няма някой да го нарочи и да му върне гласуването в удобен момент. Той нали е страшно злопаметен и сигурно си мисли, че и останалите са същите.

Общи условия

Активация на акаунт