💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 707
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 645
Това Вики като напушено нон-стоп 😂 Голям позитивизъм ,голямо нещо ,евала

Ралица много ме кефи как стои на съветите като кралица на трон и ги гледа всички отгоре като хлебарки 😂 Много е красива,не може да се отрече, а бременна още повече ,направо свети

# 646
Мишо и Виктория вместо да се бият един срещу друг, що не се награбят? Я каква хубава двойка са! 😆😆

# 647
За Виктория съм,заради Денислава и Мишо в задния ѝ джоб.

# 648
Гладиаторите край огъня и разговарят откровено, както в конкурентното предаване.

# 649
И какво като иска Мишо грошове? Доколкото си спомням и Ванко си правеше такива сметки за Цвети. Ама тогава беше ОК. Не знам за кой съм. И двамата харесвам, но като че ли повече ще съм за Вики от гледна точка на това, че малко или много я прецакаха с късното влизане.

# 650
Вики е един от най-достойно държащите се играчи в този сезон. Не се заблуждава, не търси коалиции и пазещи я, не се крие зад никого, не реве, че е номинирана, за разлика от много други. И си казва нещата такива, каквито ги вижда и мисли. Силен играч на арената, никога не се оплака.
И е малко по-комплексна от Мишо.
Ще ми липсва, ако утре отпадне.
За Мишо също бих съжалявала, той също ми харесва, достойно се държи.
Трябваше Виолета да отпадне на този етап,  Мартин също, но сценарият явно не е такъв.

# 651
Вики е супер точна. Много ме кефи. Досега ми беше малко безразлична, но в последните епизоди я показват повече и се държи супер достойно, а и не изглежда  никак глупава. А Мишо, освен че като заговори на този благоевградски диалект ми идва да си прережа вените, лъже и маже яко. Точно фалшивото благородство, в което обвиняват Момчи по принцип. А като цяло сините са брутални злетаци, начело с Мишо и фурнаджийската лопата Денислава.

# 652
Мастагарков дялка дървеното сърце,после ще го чупне и ще даде едната половинка на Марто,у,колко милинко 😂

# 653
Хайде Вила взема зет.

# 654
  • София
Бе Благо има ли си момиче? Че нещо почвам да се чудя....
Ай, сега! Къв е тоя сексизъм! Може да си има квот си иска от 1092 установени пола на Земята и по сите населени планети в Млечния път и другите знайни и незнайни галактики! А има и други Вселени, за които не знаем как се пъпкуват!
Сърца да има! Дървени, ама Пинокио и Буратино за какво се бориха!

Срам, срам... Как можах!!! Посипвам си главата с пепел. Wink

# 655
  • Другата България
Всички червени скачаха по този начин, не е само той.
За това говоря. Ако го правеха сините и Шмекера, щяха да се леят тиради във ФБ.
Но нали са червените и Хамелеонът.....

# 656
Мишо ми е едно от разочарованията през сезона. Очаквах от него да заема по-смело позиция, а той половината предаване изкара залепен за Денислава, а другата половина се възстановяваше от Чистилището. На Арената също очаквах да се справя по-добре. Като цяло не ме кефи.

# 657
  • София
Как не го е срам Мартин да говори, че ТОЙ е изнесъл племето и ИМ е спечелил битките, като ако не бяха Рълев и Мастагар да се морят по трасетата, Мартин щеше да е пътник! Как не го е срам да говори, че ще стигне САМ, като само вчера Рълев  му предложи съюз и си стиснаха ръцете!
Признавам му каквото има за признаване, ама пак ще стигнем до Ганьо с мухата.....
Аз, каза, спасих племето. А племето му осигури половин час преднина пред Момчил, за да разучи масата. Joy И днес пак: Мастагарков го спасява, собственоръчно, Мартин: "не мога да ги понасям, стигнем ли обединението нищо не им дължа". Понякога мълчанието наистина е злато. Grinning

# 658
Мартине, ти си изяждай порцията черен хайвер! Но има хора, които нямат нищо даже в кофата с отпадъци! За тях трябва да обещаеш, че ще делиш хляба с тях!

# 659
Толкоз много ревльовци не съм виждал то бива,бива ама.....

Общи условия

Активация на акаунт