💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 687
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 630
Дуньо, Дуньо, Дуньо!
Много се закопа в името на олимпийските постижения!
Друг път рови по кофите, ма не падай толкоз ниско!

# 631
Еми за Мишо съм 🦾

# 632
Денислава до онзи ден пееше в хора на Мартин, съскаше срещу Дунев и му се подиграваше за какво ли не, той днес я пази. Номинациите им са скандални на всичките сини. Бляк.
Ще стискам палци за Виктория. Супер силна е, жалко, че няма да може да тресне Денислава С РАЗЛИКА.

# 633
Виктория се държи много достойно. Сама си стигна до тук, никой не я е пазил. Ще ме е яд за това силно момиче, ако отпадне точно преди обединението. Тя заслужава да е в 8-цата.

# 634
Мишо големи номинационни думи изкара за Дунев" бил емоционално невъздържан при битките".Че той Дунев си е непрекъснато в джаза.

# 635
Аз утре съм за Вики. Сори  Мишо, ако паднеш обещавам да си закача онази твоя снимка от Чистилището и ще си те гледам и другата седмица 😜😁😂

# 636
  • На Изток от Рая
Аз пък съм за Вики😀, не можах да го харесам Мишо, а не мисля, че се предложи от някаква вина, а защото си мисли, че ще вземе сигурни 100 гроша.
Смятам, че тя ще му се опъне доста, а и миже да го бие

# 637
Стринка завеща щерката на Рълев, ама той не изглежда много щастлив от завещанието. 😂😂😂

# 638
  • Другата България
За Мишо съм.
То е ясно.

# 639
Много точен коментар на Вики срещу Дени, колко намрази Мастагарков за същото, което тя прави... Изобщо Вики днес много достойно се държа и Мишо също.

Дунев уж приятел с Мишо... ама си гласува за него...

# 640
  • Берлин
Не харесвам нищо у Мишо, освен гласа му. За Вики съм. В моя дрийм 5 е тя.

# 641
  • София
Отявлено спасиха Дени. Нямаше да е зле да завърши с женски дуел. Жалко, че Вики така я сготвиха.

# 642
Ох Денислава гаф след гаф, до вчера било несправедливо да се пращат жени срещу мъже , от днес всички са равни и ,,не може да си избираш така жена,,ццц добутаха я до финала...

# 643
Аз съм за Мишо! На база игри!

# 644

Общи условия

Активация на акаунт