💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 654
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 690
  • София
С какво точно Дунев е опазил Дени? Да е отишъл на битка вместо нея? Да е уговарял другите да не я номинират??

# 691
  • София
Разговор с близките утре. Ама Момчил трябваше да си го спечели 🤣

# 692
Ако бъдем обективни и Момчи скочи от там при първото си преминаване, което не го прави по-правилно де. Отново стигаме до това до колко може да се варира в правилата. И тук все пак говорим за няколко секунди, които не са никаква реална преднина.

# 693
Разговор с близките утре. Ама Момчил трябваше да си го спечели 🤣

Ами освен да са им дали да говорят с брат му…

# 694
  • Другата България
Колко е жалък Дунев!

# 695
Вики с много точен анализ. А Дунев бързо е направил тънки сметки за бъдеща коалиция с тета.

# 696
  • София
Всъщност, добре изглеждаха (червените) край огъня. Кръстника, счетоводителката му, един силен - но наивен - прясно заявил се ерген, накрая един най-нормален от карето (по-земен и оценяващ се, без да се надценява). Жалко за сцената, понеже в тази игра не гласуват зрителите. Със или без сценарий и монтажи.
Коалицията при сините може да е по-явна (вследствие трупащите се отминали дни), но там хората са поне 3 и 1/2. Дали са в обектива, или не - вече и това не е от особено значение за финала (не е зрителският от Ф.). Всъщност - а и както винаги всеки един във всички такива шоА казва: те играят себе си.
Според мен, идват мъъъничко по-трудни дни и за продукцията.
Мери Ан, не съжалявай за Фермата. Няма за какво (а май и не от тази есен). Но там (поне) индивидуалните стратегии, коалиции, лицемерия, всички плюсове и минуси - теоретично рикошират в зрителите. А те избират накрая. Въпреки старанията на ония двамата "народни телевизионери".

# 697
Ако бъдем обективни и Момчи скочи от там при първото си преминаване, което не го прави по-правилно де. Отново стигаме до това до колко може да се варира в правилата. И тук все пак говорим за няколко секунди, които не са никаква реална преднина.
Не мисля, че правилата включват "стъпи на вяко едно стъпало". Може да ги карат и през едно, а вероятно и още отгоре да скочат долу, пак ще са преминали. Нали един претендент вече си извади рамото, докато искаше да стъпва по всички, а се оказа, че едно стъпало по средата липсва и се преби.. 🤔

# 698
Не знам Денислава колко дълго е живяла с майка си, но си личи доминиращия ботуш на Виолета, превърнала  е дъщеря си  в един сателит на който и да е по-силен обект  и тя се е научила да се нагажда, без никакво собствено мнение, но животът ще я научи

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 22:51 от Мери 7

# 699
    • Буркина Фасо
    Вики с много точен анализ. А Дунев бързо е направил тънки сметки за бъдеща коалиция с тета.
    според мен надали имя някой, който да не си е правил тънки сметки. на всеки в главата му се въртят разни схеми, включително и на Момчил.

# 700
    • Берлин
    Аз се изморих от вторачването какво направила/прави продукцията. И всички коментари той така, пък те онака, пък видяхте ли и т.н.са ми вече отровни. Остават няколко епизода, ще си ги гледам с интерес /знам какво ще стане, искам да видя как/, а тук не знам ще имам ли кеф да пиша повече.
    Но все пак благодаря за компанията, карам лонг ковид и работя от вкъщи по няколко часа/, та научих никовете в темата 🤣
    За последно моята дрийм петица:
    1. Момчил
    2. Благо
    3. Мартин
    4. Рълев
    5. Вики

# 701
    Рълев първо намери тъщата, после гаджето. Дени не  е свястно момиче така че горкия.

# 702
    Вики също е правила сметки, за съжаление край реката с Оряшкова. Не е Вили куцият кон в сезона, макар че буквално куца.

# 703
    • Буркина Фасо
    Скрит текст:
    Не мисля, че правилата включват "стъпи на вяко едно стъпало". Може да ги карат и през едно, а вероятно и още отгоре да скочат долу, пак ще са преминали. Нали един претендент вече си извади рамото, докато искаше да стъпва по всички, а се оказа, че едно стъпало по средата липсва и се преби.. 🤔
    ако е за скачане така защо отгоре да не скокнат обратно през гумите ? няма да се мъчи да минава през гредите.

# 704
    • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
    С какво точно Дунев е опазил Дени? Да е отишъл на битка вместо нея? Да е уговарял другите да не я номинират??
    Опазил я той! Ако не се беше предложил Мишо и другите не бяха гласували за него, почти съм сигурна, че щеше да хвърли Денислава на вълците, само и само да спаси себе си. Гласува удобно, както винаги, и се извъртя, както винаги, казвайки едно и правейки друго. А най-важното е, че Дени вече му е длъжница, незнайно защо. Той обича хората да го пазят, да го уважават, да са му задължени, да му сервират... Все пак не е някой случаен. Joy

Брей, утре много тегава битка, ще има и дракон, и анаграма. Не го виждам Мишо на анаграмата, честно казано. Мисля, че дори да има голяма преднина, ще му се получи като на Зори зорът.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 22:28 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт