💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 582
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 945
Ще продължа да ги мачкам...,че ти не си почвал бе момченце.

# 946
Много добра е Вики. Мартин, Вили, Дени са щастливци , че не са играли срещу нея.
Димо определено коментира тендензиозно , не е добре за изхода от битката  за Вики.
" Оооо Страхотно хвърляне на Мишо " ( той на синхрон казва, че му е трудно и вкарва от трети път "
"АУУУУ Виктория не успява"

# 947
Очаквам поне 24 страници как на Мишо са му прошепнали думичките Wink Щото иначе би било двоен стандарт Simple Smile)
Браво за достойното представяне на Виктория!

# 948
  • София
О, Викито не е капо... Кошница козметика. Пак е нещо. Grinning

Правилно съм преценила ъгъла на погледа на Димо в промото. Grinning

# 949
  • Другата България
Ами всеки ще си има по две коалиции. А и Б , Б и В и т.н на съвет ще стрелят на посоки , като в каубойски бар
Joy Това ми харесва, съгласна съм.

Нямаше как играч, който е влязъл по средата на сериала, да остане до финала му.
Само това беше достатъчно, за да предположа, че Вики няма как да стигне до него.

# 950
  • София
Не мога да повярвам, че Ралица каза, че "Игри на волята" е причина младите българи да се връщат в родината. Моля ви, самосезирайте се, NOVA. Joy

# 951
Какви тези минути за продуктово позиционеране баш сега! Поне да ѝ подаряваха някаква качествена козметика за коса, а не Mi Amante - произведена от Арома по поръчка.

# 952
Големи хвалби, че и подарък за Вики!
Според мен да го закъсали на кастингите откъм силни жени, и то доста

# 953
Аз пък съм на мнение, че по трасето бяха равностойни, но Михаил има проблем с точността и поясите го бавеха, а Виктория имаше и стъпенки. Но беше честно подбрано трасе, Мишо е слаб в точността, Вики- в пипкавите лабиринти и подобни с топчета. Еднакви по другите части. Виктория държеше най-много потенциал за финалист от жените, жалко

# 954
Сега 40 минути Мартин и треперещият му крак.
Trollface

# 955
Сега Старейшините ще полудеят от радост ,като се появи Мишо зад ъгъла .Дунев ще ескалира  .

# 956
Мишо и той е гений … като Мартин, видя буквите и нареди сентенцията !!!

# 957
Ами всеки ще си има по две коалиции. А и Б , Б и В и т.н на съвет ще стрелят на посоки , като в каубойски бар
Joy Това ми харесва, съгласна съм.

Нямаше как играч, който е влязъл по средата на сериала, да остане до финала му.
Само това беше достатъчно, за да предположа, че Вики няма как да стигне до него.
Мишо ли имаш предвид?😋

# 958
Щеше да ми е по-интересно с повече жени на финала освен двуглавата ламя, но каквото - такова..

# 959
Аз само като казаха сентенция на 2 хил години и се сетих, че е тази.  И двамата участника също. Просто Мишо отиде с минута по-рано

Общи условия

Активация на акаунт