💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 505
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 1 620
Ама чакайте сега. Този сготви Рълев, онзи сготви. Както е тръгнало да беше сготвил себе си за да запази другите. А и Теди и Мудева  мисля, че избраха да играят с Цвети, Крум и Калоян.
То Рълев все ще е черен, лош и пресметлив готвач на съюзници, каквото и да направи. Обективността отдавна я няма. Ако не бяха направили Теодора капитан, а след това беше номинирана, след като загубят и двете битки, пак щеше да е готвач. Ако вчера беше победил Виолета, пък щеше да е страхливец, който не иска да излиза на битки. Сега е сребролюбец. Но нищо де, това пък значи, че се справя чудесно! Мачкай, РълЕВ! Heart

# 1 621
А и Теди и Мудева  мисля, че избраха да играят с Цвети, Крум и Калоян.

Напротив, избраха Виолета. Мудева даже и не разбра как изхвърча "пазена" от Виолета  и Рълев.

# 1 622
  • Stockholm
Виолета голям зор да сервира. Трябва да се насочи към Дунев. Той обича.  Joy

Интересно ми е Мартин дали се вижда на финал и как смята да го спечели, и най-вече срещу кого. Или просто му е важна реваншистката линия?! 

Animal Lion Heart
Е той си го каза, когато беше изпаднал в еуфория от това, че попада в осмицата. Сега целта му  била баш финалът. Амбициозен човек Simple Smile

# 1 623
Хубаво е изтрит въпроса ми знае ли се кой е победителя, но отговора е в основата на огромна част от настроенията в мненията в темата. Такъв въпрос предполагаше отговор "да" или "не", а не конкретно име, така че не беше много страшен.

# 1 624
  • Буркина Фасо
Утре обаче сто процента продукцията ще махне купуването на гласове  и имунитет, за да може Рълев да изплува като играе срещу Дунев и да забогатее. Ако Дунев купи имунитет, остава Благо, а Рълев-Благо е малко 50-50 работата... а е ясно, че Мишо няма да е, Момчил пък тотално няма да му го причинят на Рълев на този етап. В момента започвам да се радвам, че Мартин остана, за да се погрижи за еднопосочните билети на Виолета и мини Виолета. Той дори ще се сети, че Виолета ще се опита да набута грошовете на дъщеря си и като нищо и това да предотврати... дано потенциалът на Мартин ни донесе и малко позитив
аз съм по-склонен да вярвам, че вота може да е положителен - т.е. кой трябва да остане и последния да е втори номиниран.
всички са си правили сметката за  изгонване и изведнъж - за оставане. може да объркат гласовете.

# 1 625
Сега като се замислих, понеже общо взето нямам любимец, какво би ме "зарадвало" във финалната седмица - жълтиците на Вили да преминат у Мартин , а на Мартин после - у Мастагарков Stuck Out Tongue Winking Eye Така да ме дразни Вили със сметките си как ще захранва щерка си , и то с паричките на Цвети, дето се бъхта детето по елиминации Rage

# 1 626
  • София
Сега като се замислих, понеже общо взето нямам любимец, какво би ме "зарадвало" във финалната седмица - жълтиците на Вили да преминат у Мартин , а на Мартин после - у Мастагарков Stuck Out Tongue Winking Eye Така да ме дразни Вили със сметките си как ще захранва щерка си , и то с паричките на Цвети, дето се бъхта детето по елиминации Rage

Е, не е като да се е претоварила Цвети. Реално има 1 служебна победа срещу Васил, 1 победа срещу Мудева и последната, на която отпадна. Ако някой се е "бъхтил" на елиминационни, то това са Благо и Дунев. Да, последният беше с големи предимства, но като цяло и двете му игри бяха тежки.

# 1 627
На Мишо къде му изчезна six pack-ът? Добре е възстановил Simple Smile

И аз това се чудех преди няколко епизодай даже питах моя защо му е така издут корема, дали не е прекалил със сандвичите с протеинови бисквити за лънеж ? 😅

Просто помнейки как се беше изпилил на камъните ( което не подкрепям, понеже беше нездравословно и гадно), а сега така загладил косъма ми е странен даже 😱

Денислава и тя си върна килограмите,че беше станала скелет на онова обиталище, грозна гледка направо, брррр 😵‍💫

На Марто най му висят шортите и краката му са като солети 🥢

Благо загуби мускулна маса, ама какъв красив релеф изкара, бижу 💎

# 1 628
  • Другата България
Аз смятам, че "изненадата" ще е отново да номинират двама. Ако е така подозирам Мишо и евентуално една от жените. Ако е само един - Мишо. Мисля, че Мартин него ще иска да разкара, за да отслаби позицията на Денислава и Виолета.
Защо отново? Какво пак съм изпуснала?

# 1 629

Е, не е като да се е претоварила Цвети. Реално има 1 служебна победа срещу Васил, 1 победа срещу Мудева и последната, на която отпадна. Ако някой се е "бъхтил" на елиминационни, то това са Благо и Дунев. Да, последният беше с големи предимства, но като цяло и двете му игри бяха тежки.

Във всеки случай повече се претовари от Виолета и тя незаслужено и взе имането, още по-незаслужено ще е да го ползват тя и дъщеря и.

# 1 630
  • София
Аз смятам, че "изненадата" ще е отново да номинират двама. Ако е така подозирам Мишо и евентуално една от жените. Ако е само един - Мишо. Мисля, че Мартин него ще иска да разкара, за да отслаби позицията на Денислава и Виолета.
Защо отново? Какво пак съм изпуснала?

Нищо не си изпуснала ☺️Отново - визирах, както беше във фаза 1 от играта.
Иначе мисля, че почти всяка година последната седмица има поне по една елиминационна, в която са 3-ма и аз смятам, че е възможно това да е великата изненада.

# 1 631
  • София
Ама чакайте сега. Този сготви Рълев, онзи сготви. Както е тръгнало да беше сготвил себе си за да запази другите. А и Теди и Мудева  мисля, че избраха да играят с Цвети, Крум и Калоян.

Тц

# 1 632
  • Другата България
Joy
Ясно.
Благодаря.

# 1 633
  • София
Хубаво е изтрит въпроса ми знае ли се кой е победителя, но отговора е в основата на огромна част от настроенията в мненията в темата. Такъв въпрос предполагаше отговор "да" или "не", а не конкретно име, така че не беше много страшен.

Миналата година имаше такива уж сигурни на 100% кои са финалистите и всичко беше блъф. Така че, аз вече не вярвам!

Мое лично мнение е , че щом Дени е с Рълев, / което също не е на 100% потвърдено още/, то той е победител .
Просто защото тя ми изглежда като такъв тип човек, които търси светлината на прожектора.
Но от последния епизод се замислих нещо друго. Когато бяха на масата Вили, Дени и Рълев, той попита Дени “Ти ще играеш ли с мен?” с някаква вина, с наведена глава, като виновно гадже ми изглеждаше. И се замислих, да не е Дени приятелката с която е разделен от началото на предаването? Защото те не са били в едно племе.😬
А и нали се говори, че до морето са пътували Вили , Дени, и двамата Рълеви.

# 1 634
Не е Дени гаджето.
Сега не знам дали са заедно, но няма да се изненадам.

Общи условия

Активация на акаунт