ДЕКЕМВРИ на вратата чука вече, хайде всяка мама да си гушка бебче! - ТЕМА 13

• 51 718
  • 605
  •   1
Отговори
# 240
Относно Щерев - веднъж ходих до кафето по нощница, но ми дадоха халат - те имат оборотни. Като цяло не насърчават мотаене по нощница по коридорите, но то и аз не се чувствам комфортно в този вид - тогава обаче беше някакъв заспал неделен ден и нямаше пукнат човек.
Иначе просто се преобличах в дрехите, с които бях дошла.
Нощница, хавлии за баня и чехли те ги осигуряват, но аз си носех гумени джапанки, че с техните много се пързалях и бях сигурна, че ще се убия някъде. Отделно си носех една декоративна възглавничка, защото само с техните ми беше ниско плюс лаптоп и Киндъл. Общо взето си правех удобно гнезденце, ама аз си държа на личния комфорт дори и при тези обстоятелства.

Сега за раждането май съм си взела само мои лични неща в раницата - четка и паста за зъби, козметика, слушалки за телефон, т.н. Възглавница пак ще взема, вместо лаптоп може би таблет само, ще видя.

# 241
  • София
Аз метнах една маска на лицето и бях като нинджа, че нямах халат, после и с халата ходих, ама беше 08:00 нямаше почти никой. От 08-10 взимат бебетата и е момента за ходене за контрабанд.Вземи си възглавница за бременни или да ти донесе мъжа ти, че с това секцио на болнично легло е ужас спането

# 242
Маце, аз така и не се сдобих с възглавница за бременни Laughing

Така и не почувствах нуждата от такава, та и сега ще си карам с обикновена, ако нещо има нужда да си подлагам. Да се надявам, че ще ми налеят достатъчно обезболяващи и ще издържа - като цяло нося на много на болка, откарах с възпален нерв на кръста почти през цялата бременност. Лекарите се чудеха как не усещам огромните като вълни контракции, които машината отчита, ама то аз толкова съм свикнала да ме боли нещо, че и да са дискомфортни, тялото ми не ги разпознаваше.

# 243
Момичета прекрасни, честити нови бебчета! Страхотен бебевалеж е настанал тези дни.

Аз вече 18 часа съм с изтекли води и без никаква родова дейност. Ни контракции, ни разкритите - чувствам се като Рейчъл от Приятели като раждаше. 🤭

# 244
Момичета, днес с планувано секцио се роди нашият син Драгослав 2.900 кг, 50 см.  Бях с пълна упойка, мисля, че доста бързо се възстановявам. Успях да се изправя на крака, но все още не мога да вървя. Утре ще се мъча! Важното е, че детенцето ми се роди живо и здраво! Успех на останалите! 🙏🏻🍀💙

# 245
  • София, България
Marie_Ka, какъв е планът? 18 часа без води е бая време Flushed успех! Дано всичко мине добре накрая Heart

kristina.d, честито и на теб! Да ви е здраво детенцето! Бързо възстановяване. Simple Smile

# 246
  • София
Marie Ka стискам палци за скорошно раждане!

Криси честито и на теб!

Смоуки аз също нося много на болка, хистероскопия и цветна снимка правих без упойки и без гък да кажа, но секциото си ме боли. Чак ей сега вкъщи вече почна да става по добре, макар че второто го понесох доста по добре от първото. Хайде, ти си наред! Нямам търпение да споделиш! Утре за последните тонове ли си?

# 247
Кристина, Честит Драгослав! 💙 Exousia, Честита Микаела! ❤️ Да са ви живи и здрави и много да ви радват🙂
Hope, Marie Ka, стискам ви палци момичета за скорошно добро развитие, имайте вяра ❤️

# 248
Криси, честит Драгослав!
Мари, чакаме новини и от теб за новия член на семейството Simple Smile

Маце, да, уж съм на последни тонове, ще видим какво ще каже док. Ще видим маймунката дали е качила някой грам. Честно казано не искам да я вадим преди датата - в крайна сметка става въпрос за няколко дни и съм се настроила по този начин, а и тоновете бяха добри и миналата седмица и уикенда, усещам нормално движенията. Ще видим.

# 249
  • София
И при мен не беше качил нищо последната седмица, тя чак три пъти го мери, ама доплери, тонове всичко си му беше перфектно и каза няма повод за притеснение, тя го измери 3500гр роди се 3460 гр.

# 250
Мили момичета, днес в 11:05 се роди нашето момче Димитър, 3210 гр, 51 см.

И двамата засега сме добре, аз чакам да ме преместят от родилна зала в стая, а бебче преди малко го взеха за изследвания.

# 251
Marie_ka, Честит Димитър 💙 Да бъде здрав и благословен! 🙂

# 252
Мари, честит Димитър! Много е хубаво, че момченцата в групата ни се увеличават Blue Heart

Ох, моята док забравила, че имаме уговорка днес, а пет пъти ми повтори - Ела в понеделник сутрин. Тоновете ми са добре, но утре пак ще ходя за преглед и да се разберем за операцията най-накрая. Нямам думи, а ретро Меркурий още не е почнал Laughing

# 253
Не мога да ви наваксам...
Честити малки, сладки пашкулчета на всички родили мами! И сили и търпение на останалите!
Аз чинно си чакам термина, утре влизам в 39 г.с. и съм на лекар, надявам се всичко да е ок ще мина да докладвам как е минало...
Багажа за болницата го събрах вчера, днес започнах да пера и чистя...
Да се оплача имам стрии по корема, около пъпа /явно там напрежението е най-голямо/ качила съм 8-9 кг. и се мажа най-малко по два пъти на ден, а последния месец сигурно по четири пъти ...та до кожа си е, ще се боря с тях по-натам живот и здраве!

# 254
Здравейте на всички . Да ви питам нещо относно болничния . Като родиш по рано този 45 дневния прекъсват ли го и пускат нов от болницата или си продължава ? И понеже имам дата за секцио , а моя счетоводител много ми ги бави болничните , ако ми го прекъснат и още не ми го е пуснал в НОИ ще ми изгори ли този болничен ?

Общи условия

Активация на акаунт