Холивудска усмивка с Циркониеви коронки в Турция!

• 9 648
  • 21
  •   2
Отговори
# 15
Не сме доволни от Лема клиник,разиграват хората,втория път за поставяне на коронки 12 дена плащате разноски хотел и след 2 месеца счупени коронки,а цената на място е доста по висока!Не препоръчвам Лема!
Можеш ли да разкажеш по-подробно

# 16
аз съм изцяло против

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 13:49 от peppermint

# 17
Здравейте ,Бг- мами и татковци 🙊, искам да Ви попитам за мнения, отностно зъбния туризъм в Турция?
Някой, правил ли е така наречената "холивудска усмивка" с циркониеви коронки?
Бихте ли споделили мнения, както и евентуални препоръки Simple Smile 🤔!
Благодаря Ви сърдечно!
Благодаря сърдечно!
Цените при тях са високи, защото това са кабинети, които отделят много време на пациент и няма как да е евтино
Когато правите подобни коментари, моля, споделяйтя какво разбирате от "евтино".
10% разлика? 50%? 200%? 1000%
Имайте предвид, че за някои хора 2000 лева може да са годишните спестявания, а за други да са джобни пари. 
С подобен коментар не правите добра услуга на никого - нито на пациента, нито на специалиста.

# 18
  • София
Здравейте ,Бг- мами и татковци 🙊, искам да Ви попитам за мнения, отностно зъбния туризъм в Турция?
Благодаря Ви сърдечно!
Благодаря сърдечно!
Цените при тях са високи, защото това са кабинети, които отделят много време на пациент и няма как да е евтино
Когато правите подобни коментари, моля, споделяйтя какво разбирате от "евтино".
10% разлика? 50%? 200%? 1000%
Имайте предвид, че за някои хора 2000 лева може да са годишните спестявания, а за други да са джобни пари. 
С подобен коментар не правите добра услуга на никого - нито на пациента, нито на специалиста.
Не знам колко е евтино, въпроса е да се научите да различавате двата вида услуга, не само за зъболекари, а като цяло. Бизнес, който работи на принципа operational exelence има за цел да работи така, че да оптимизира разходите си, които за съжалние понякога водят до опасност за здравето на пациента, като например да работят всеки пациент по 30 мин, или да използват много евтини материали. Или да дадат една по-ниска цена на циркониевата корона-виждал съм такива, които я продават за 150 евро. Реално те могат дадат тази ниска цена, защото ще ви направят примерно 16 корони, а много често, вие нямате нужда от цели 16 корони. И хората си мислят, че са на далавера, но не са, защото зъбите им са изпилени брутално.
  Другият бизнес модел-customer intimacy наблага на доброто обслужване, аз например отделям за преглед над 30 минути, с фотодокументация , снимане на всички зъби и после обсъждане на проблемите на голям екран. Ако правим пломба, отделям 90 мин до 120 и пломбата примерно е 165-215 лева, а тези, кабинети, които работят пациент на 30 минути, могат да си позволят да ви вземат 90 лева примерно(а минимума от здравната каса за пломба е 77,50)При мен циркониевата корона е 600 лева, двойно повече от Турция. Но аз правя по 30 циркониеви корони на година,, а турските клиники ги правят по толкова на ден. За това казвам-не си давайте парите за това. Добрият зъболекар не е евтин. Надявам се с това да съм полезен.

# 19
Гледах работата на доктор Дениз Азимова, май при нея ще ходя. Някой с отзиви?

# 20
Благодаря Ви сърдечно!
Благодаря сърдечно!
  Не Ви препоръчвам Турция ,тук нямайте вяра на никой! Вече 4 път сме и все още и още пари! Гаранция не признават,а големи обещания , реклами,лукс! Материалите с ниско качество, Бизнес за пари! Пълно е с българи ,които се връщат по няколко пъти и без пари отказват да ги поправят.Думи нямам,ставаш им абонат и всеки пъти хотели транспорт и те мотаят както си искат! Всички са наградени клиники и трият негативните коментари!

# 21
  • София
https://www.facebook.com/share/p/1FT5u6hLze/?mibextid=wwXIfr
Един покъртителен случай от там.

Общи условия

Активация на акаунт