Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 432

• 39 761
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро момичета.
Усмихнат и успешен ден.

Благодаря за трейлъра и превода му.
Защо в турските сериали когато приключи участието на някой актьор винаги го зануляват, толкова ли не могат да измислят сцени в които героя да си тръгне мирно и спокойно, а винаги тряабва да е напред с краката.
Не очаквах, че героят на Бехнам ще го застигне такава участ.
Искам да видя аз какво са измислили за Орханчо. Този персонаж ще ни държи на нокти до последно. Дано са му измислили яко отмъщение, заради всички гадории, които сътвори.
Ще има екшън.

Не искам да се разделям с Тахир и Фара.

Хубав ден на всички.

# 601
Привет момичета!
Благодаря за превода на трейлъра Марианка Flowers Hibiscus!
Спорен да ни е деня и пълен с новини!
Прочетах и Навид,както винаги задълбочен и изчерпателен анализ!
Бъдете здрави момичета!

# 602
Сюрприз😂, да започнем деня така 😍

# 603
  • Пловдив

И от мен.
araselia, бравоооо, във въздуха улавяш снимките.
Фокс от днес са сложили за шапка снимката на сериала ни: https://twitter.com/FOXTurkiye
Да не плачат за нас след време.

Пуснаха снимките от епизод 26.
Въведение/озет към епизода:

Тахир, който не успя да избяга от лапите на Мехмет и другите полицаи въпреки всичките си усилия, нямаше друг избор, освен да се изправи срещу брат си. Светът на Мехмет се разпада, когато научава, че престъпникът, който търси, е Тахир.

Напрежението между двамата братя придобива неочаквано измерение с изненадващо посещение, докато Мехмет води Тахир в полицейския участък.

От друга страна, Фара, която се спасява от залавянето в последния момент благодарение на системата, създадена от Орхан, научава за последния голям ход на Бехнам, с цената на самозапалване. Фара, заедно с Баде и Гьонюл, правят план как да предотвратят това.

Безупречният план на Фара се превръща в хаос, когато тя разбира, че Тахир работи с Орхан. Фара и Тахир се обединяват и търсят решение за излизане от тази сложна ситуация.
Единственият начин да се сложи край на целия този хаос е чрез последна битка с Бехнам.

Бехнам, който вече няма какво да губи, няма намерение да се отказва.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 18:08 от mariana51

# 604
Празниците идват, едни заети с подготовката, други / като мен/ работят. Толкова много неща за свършване преди многото почивни дни, че едва сега поглеждам в темата. Имаме озет, напрежение поради поредното криене на истини и оттам образуване на такова и у зрителите.

# 605
  • Варна
Мерси за снимките, озета и постовете ви !
Пак имаме хубава снимка зад кадър Two Hearts

чакаме с нетърпение продължението, само дето времето
не стига !!

Мариянка, Фокс  ще мечтаят за нас, дано вече Енгин да не
се връща при тях Mask

# 606
  • Пловдив

Да видим батко защо посяга на братчето си.
И хубавото ни момиче Фара/Демет.

# 607
Беше ясно, че ще има напрежение между двамата братя.
Може би, ако бяха споделили информацията с Мехмет относно смъртта на Али Галип - нещата да бяха поставени по друг начин.
Така Мехмет наистина ще се чувства предаден от всички. Да не е човек на негово място. В управлението няма на кого да се довери, най-близките му скриват факти. Мисля си, че с  право  е сърдит на Тахир, който си заслужава боя.
Фара и тя със солови акции.
Кой-кого ще надхитри не зная, ама екшън ще има.

# 608
  • Пловдив

Добро утро в събота - да започнем деня с настроение.
Да го подредим и довечера пред мониторите. Епизод 26 ни чака.

# 609
Добро утро!
От Марианка настроение,от мен хубав и спорен ден!Аз сигурно няма да мога да гледам,тъй че пишете каквото разберете,Много снимки зад кадър да има днес!

# 610

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спорен предпразничен ден!
Днес да се настроим от сутринта позитивно и да захващаме планираните неща, за да можем довечера да се насладим и на серията на любимия ни сериал.
Какъв по-добър старт от това - усмихнати и танцуващи баща и син? Мариянка Two Hearts
Или хубаво ранно пожелание? Дамата Two Hearts

От мен имате кафе. И една любима моя коледна реклама, която всъщност има много дълбок подтекст /поне за мен/ - чудесата /не само коледните/ се случват в живота, стига да вярваш в тях и да имаш онзи по детски чист поглед към хората. Винаги по това коледно време съм я споделяла с вас /гледали сте я/ но нека бъдем такива - вярващи и виждащи чудесата около нас.

Скрит текст:

# 611
  • Пловдив

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1738472438822773112

Нова снимка от акаунта ни, написаха: Най-красивото доказателство за истинската любов #FaHir
❤️‍🔥

# 612
Здравейте момичета.
Приготовленията за празниците текат с пълна сила. Обичам Коледа, обичам Нова година. Уютно, красиво, празнично. Хората като че ли стават по - усмихнати и по - добри. И наистина по Коледа се случват чудеса.
Обичам коледните реклами Марта.
Имайте усмихнат и прекрасен ден.

Вече ми липсват.
Да имаме много новини и снимки от снимачната площадка.

Хубав ден на всички.

# 613
Приятни приготовления за Коледа, наистина са най-уютните празници. Дано само да сме здрави, другото ще го подредим.

Предполагам ,че довечера ще мога да се включа по-късно довечера

# 614
  • Пловдив

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1738484594801066019

От акаунта ни. И той ще ни липсва след края на историята.
Преди малко написаха: Кого чакате за новия епизод? 🤩
Чакат коментари под поста. Може да ги прочетете...

Общи условия

Активация на акаунт