Проблемно забременяване при диабетици тип 1

• 165
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте дами нова съм в групата.Правя опити за бебе от вече 3 години, но несе получава несъм правила аборти до сега диабетик тип 1 съм от 10години.Ходя при доктор Явор Малинов от 1 години откриха ми едноментриозна киста от която ме оперираха преди 3 месеца.Сега на 10ти февруари ходих при него отново понеже той ми каза че първите месеци е най-вероятно да забременея, но не се получи.Исписа ми летразол пих го ходих пак каза че индукцията е успешна и ми даде инжекция Ovitrile 250- която да си сложа 13 февруари деня преди овулацията, но уви бременност пак няма.Одобрени сме за инвитро процедура,но аз се притеснявам, че отново няма да стане.Помогнете ми дайте ми съвет.
Въпросът ми е имали диабетици тип 1 забременели по нормален път или инвитро процедура след толкова напреднал стадии на диабета.😒😒И също имали някой правили инвитро при Явор Малинов

# 1
  • София/Севлиево
А на ендокринолог не ходихте ли?Един наистина добър специалист в тази област може много да ви помогне.Имам позната с диабет тип 1, момиченцето ѝ вече е почти на 17 години (и е напълно здраво).
За доктор Малинов доста противоречиви мнения съм чела,но не съм го посещавала.Моите опити ги правих при други лекари.

# 2
Разбира се че ходя от както съм с диабет ходя на ендокринолог.А вие при кой гинеколог сте ходили и какви са ви мненията за него?

Общи условия

Активация на акаунт