За голямата възрастова разлика между мъж и жена

• 30 033
  • 489
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Аз съм обратното на Стренджъра.
Още от най-ранна мъжка възраст съм изглеждал по-възрастен. На 20 имах 15-20 бели косъма вече и 15 годишните ми викаха "чичо".  Сега като съм на 90 изглеждам на 150 годишен.
Обаче какво забелязвам. И ми харесва. Да впечатлим жена вече е трудна работа, но като си дърт отиваш някъде и има вече един особен респект. Гледат те като индиански вожд, правят ти място в автобуса, гледат да не седиш на течение... абе съобразяват се с теб. И жените не се притесняват, че ще ги видят да пият кафе с теб, щото изглеждаш като безопасна игла. Много е готино.

# 362
Имала съм познати мъже, единият 60+, другият 70+, и двамата със сигурност не се боядисваха, а си бяха чернокоси. Е, имали са тук-там малко прошарено. Специално на мъже с много тъмен естествен цвят забелязвам, че косите посивяват, но не побеляват. И почти не оредяват. Върху жени нямам наблюдения. Тоест върху естествения процес, тъй като са изключително малко познатите ми жени, които не се боядисват.

# 363
Дядо ми и баща ми бяха с гъста бяла коса, достолепни. Дядо ми остаря като катедрала, баща ми нямаше късмета да остарее толкова. Мъжът ми имаше гъста коса, сега няма почти нищо. Ама не ми се вижда сериозна причина да го сменям. Sunglasses

# 364
# 365
  • пустинята Гоби
Снимка, скалп - каквото прецениш.

Е то е ясно, че нашите мъже всякак ще си ги гледаме и харесваме, ама какво пречи да разпъваме локуми по темата?

# 366
  • Paris, France
Fever, някои имат черни коси и на възраст 50+, тяхната кожа.

Свекърът и баща ми до поне 70-80г възраст нямаха бели коси. Баща ми е рус, та не личат белите косми, но свекърът умря на 90+ години с няколко бели косъма. Интересно, че първо почна да му побелява брадата.

Жените и в двете семейства побеляхме рано, за съжаление. На мене още на 28г ми се появиха 2 бели косъма, но изчезнаха. Беше интересно, защото донякъде бяха бели, а новото растеше кафяво (вместо русо ☹, примерно). После към 38 пак се появиха и пак изчезна бялото и след 45г е ужас. Мисля да се правя руса като побелея 100%. 💃

Русите и светло рижавите май не побеляват или не им личи, тяхната кожа.   

А как разбирате, че мъжът се е боядисал?

# 367
Разбира се Grinning

Гледайте, че трия след малко

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 17:40 от The Stranger

# 368

А как разбирате, че мъжът се е боядисал?

То си личи от 100 километра Bowtie

# 369
  • Paris, France
Зависи от косата и как е боядисана. Познавам мъже, които са така боядисани, че ако не ми бяха казали, че се боядисват нямаше да разбера.

В Лондон пакистанците и някои дърти араби се боядисваха с някаква кафява боя, която седеше като водни боички и наистина си личеше.

Аз се къносвам от млада и така седи (малко) по-естествено.

# 370
Аз още пък не съм виждала такава боя, която да не си личи.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 18:12 от Dincho

# 371
За да не си личи боя,трябва някакъв супер колорист/справка Брат Пит/Такива в България са рядкост,пък и средностатистическия мъж,едва ли би дал толкова пари.
Същото е и с жените.Тези "сиви" коси не са естествени,а много добре тонирани в сиво,пак от професионалисти на високо ниво.
Пак изтървах снимките!

# 372
Аз също ги изтървах, но му вярвам - в нас си отглеждам един около неговата възраст с около  10-20 % побеляване , с гъста черна коса .
Има мъжки бои с които се получава много приятно тониране, изглежда естествено.

# 373
Наистина е странно как някои мъже и жени не побеляват. Аз познавам две такива жени.
Мъже - не, няма сред познатите такива. За малко да проимам, ама пусто Стрейнджъра се мерна и изчезна като падаща звезда в мое отсъствие... Wink

# 374
  • пустинята Гоби
Къната изобщо не седи естествено на косата.

Общи условия

Активация на акаунт