Домакини 88 / Да посрещнем по-добра, ползотворна и щастлива година

• 45 153
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро!
Кафето, макар и на дъното 😁, днес е от мен, както и нещо за душата:

На село сме, вече си започна градинската работа.
Ягоди пресаждах, днес чесън ще садя, за коприва ще ходим с детето . Въобще прекрасни неща.
Мими имаше изпити цяла седмица и сега ще е седмица ваканция.❤️
Не помня дали ви казах- намерихме нуждаещо се момиче и дарихме балната ѝ рокля, много сме доволни. А момичето още повече!
Хубава неделя на всички!

# 571
Супер,Валче!И за копривата и за роклята!В оранжерия ли садиш?При нас е много кално.

# 572
  • София
Чесън навън садя. Кално е, но не пречи.
Вчера в оранжерията разсаждах марулите.

# 573
Добро утро!
Вале, кой ти гледа кафето? Първо сладкиша изядох с поглед, облизах се и разгледах порцелана (само защото знам, че ти е слабост).
Ма ко, май ще се наложи да те притесна за попълването на една декларация. ММ каза аз да се занимавам, че той има много работа, та тези дни трябва да я подготвя.
Да имате хубав ден!

# 574
  • София
Мария, точно този порцелан е с много стара и романтична история.
На малко над сто години е. Навремето български офицер , току що женен, изпратен в Германия, го купува за подарък на младата си съпруга оттам. Използва се при приеми на младото семейство , живеещо в Германия , където гости са все високопоставени хора . Предава се от поколение на поколение. И макар че са останали малко части от него, аз съм невероятно щастлива, че моята приятелка, внучка на този офицер, ми го подари с огромно желание,защото , по думите ѝ, при мен този порцелан ще се чувства точно на мястото си .

# 575
  • при късмета
Добро утро!
Кафето е супер. ВалеДобре сте решили за роклята. И градината вече тръгва, голяма краста.
Аз тази седмица не можах да си видя цветята горе, че друго още няма. И малко разсад ще сложа другата седмица. И коприва ще бера другия път, миналата година се отядохме
Мария, няма проблем, звънкай когато можеш
Гушки на всички и хубав почивен ден Hug

# 576
Ееее, наистина има много романтика в порцелана, Вале! Искрено се надявам и Мими да му се радва след време така, както ти сега.
Коприва не обичам, но си купих лапад и се чудя на супа ли да го направя (за да си я изям сама), или с яйца и гъби, че и ММ да намаже.
При нас(разбирайте нашия край, а не градината ми, че там кучето основно се изявява като ландшафтен архитект) всичко вече се е показало.

# 577
  • при късмета
Добро утро!

Да пием по едно днес в памет Радето, щеше да е рожденичка
С прозорци ще се занимавам днес и довечера съм на масаж най-после, че ми омръзна с тази глава

# 578
Светла ѝ памет.
Ма Ко, зарежи прозорците. Великден е чак май месец, а и дъжд ще вали тези дни.

# 579
  • при късмета
Само отвътре ще мия, точно заради дъжда. Обаче са много и трябва да ги почна по-рано, че иначе не смогвам, а и щори ме чакат

# 580
Докато не спра да виждам навън през прозореца, не си и помислям за миене.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ха, добро ви утро!

Помня, че Рачето е на един ден със сестра ми. И сестра ми днес е рожденичка! Да ми е жива и здрава!

# 581
  • София
Светла и памет на Радето.🥀

# 582
Смърфи. честита да е сестра ти! Пропътувайте света заедно и пак да ви е малко!

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 15:57 от mariat

# 583
  • при късмета
Смърфи, да ти е жива и здрава, още дълго да си посрещате празниците една на друга.
Моята сестра е на една дата С Дългун на Калинчето.
Идвам с робота за прозорци у вас. Така поне нещо полезно ще свърша, няма да съм само градинско джудже, а прозорците ще са ти измити. Сделка? Stuck Out Tongue Winking Eye
Така, останаха ми прозорците в кухнята, ама сядам за днес. Те са много тегави и ще ги хващам утре или друг ден. Зора ми е да сложа мрежите, че започнаха да влизат разни насекоми.

# 584
Смърфче, да е честита сестричката ти!

Общи условия

Активация на акаунт