Домакини 88 / Да посрещнем по-добра, ползотворна и щастлива година

• 45 146
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Идвам с робота за прозорци у вас. Така поне нещо полезно ще свърша, няма да съм само градинско джудже, а прозорците ще са ти измити. Сделка? Stuck Out Tongue Winking Eye

Имаме сделка, ама първо трябва да ти покажа прозорците.... Високи към 3 метра, от край до край на стената. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 586
  • при късмета
Робота си ходи и отвън, без никакъв проблем. Вярно, по-бавно става от на ръка, но няма недостъпно място, стига да няма някакви парапети, като у нас, точно пред прозореца. Пускам го и на мен само една палма ми трябва, да чучна под нея и малко водичка да си накисна крачката. Цялааааа седмица ще ти мия прозорците и надник няма да искам Joy

# 587
Ами, идвай, де. Ще пийваме коктейлчета, докато роби чисти. На басейна ще ги пием.

# 588
  • София/Севлиево
Мако ,какъв ти е робота?ММ много се чуди дали да взима,но никой около нас няма та поне някаква препоръка да му даде.
Да ти е честита сестричката ,Смърфи.И на Радето честит звезден рожден ден,не е забравена.

# 589
  • при късмета
Ето това е, Ели
Скрит текст:

Много съм доволна, спечелих го от една игра на форума. По принцип е и за баня, ама моите плочки са изключително гладки и вижда малко зор да се движи, но на стената стои здраво. За прозорци, особено високи и трудно достъпни е добър
Смърфи, стягам куфарите. Опс, робота де Joy

# 590
Толкова съм дзен за състоянието на прозорците ми, че даже ако спечеля такава награда хич няма да ѝ се зарадвам. Simple Smile

# 591
Добро утро!

mariat специално го търсих с гарнитура Blush
Вчера писах, но явно не съм запазила ...
Смърфиетка жива и здрава да е сестра ти!
ма ко и палмичка искаш значи градинско джудже до палма.
За Радето Flowers Hibiscus
Отивам да работя! Слънчев ден ви пожелавам!

# 592
Добро утро!
Джейми, благодаря за личното отношение.
Днес планът включва дъжд, работа и по някое време зъболекар.
Хубав ден!

# 593
  • София
Добро утро!

Ако не ви стига закуската от Джейми, да се  подсладите с еклери. Значи перфектна рецепта, идеално изпичане. Качила съм я във фб,ако ви интересува.
Сега ма Ко пак ще ме заплаши, че ще ме блокира, ноооо тя само се прави на страшна 😄.

# 594
Вале, какво направи Вале?!

# 595
  • при късмета
Добро утро!
Вале, виж как си знаеш. Не е човешко твоето, да знаеш
Моя план за днес не включваше дъжд, ама гледам, че е валяло. И пак трябва да мисля какво ще готвя, че нямам нареждане.

# 596
Вале, с такива еклери следващия път да направиш шоколадова торта! Сегашните ти са лаишка работа.

# 597
  • при късмета
Добро утро!

# 598
Добър ден!
Ма Ко, измисли ли какво ще готвиш?

# 599
  • при късмета
За вчера го измислих и за днес също, в момента съм сложила една леща. Довечера съм на родителска, има наденица и други колбаси, кой каквото иска да яде с нея.

Общи условия

Активация на акаунт