Приятелят ми е постоянно с брат си

• 7 984
  • 139
  •   1
Отговори
# 135
Показа си рогата.
Господ събирач.

# 136
По принцип теми, зададени "Нормално ли е" не се нуждаят от отговор, а от някаква валидация на това, което си мисли авторката. Какво значи - нормално ли е, за един ще е нормално, за друг не. Примерно ако братът/сестрата е приятна компания и за  двамата, защо да не идва. Тези теории, как човек трябва да се отдели от досегашните си близки и да се отдаде само на партньора не само са погрешни, ами и опасни, поне за жените.

В случая, обаче, на авторката не и е приятно братът да се мъкне постоянно, значи за нея не е нормално.  За мен пък това е нормално, ама не е нормално да пият и да се друсат...

Така че от темата няма никаква полза така, както е зададена, тя можеше да послужи за насърчение авторката да се отърве от една токсична и неприятна връзка, но съдейки по последната и реакция, тя не го желае.  

Може би очаква по-скоро да дадем съвети как да напъди брата?

# 137
Не, не си длъжна. Но поне да бъдеш учтива е хубаво. Защото, да пуснеш тема и да не се вяснеш е все едно да попиташ група хора нещо, да ги изслушаш и след това да си тръгнеш без дори "чао"да им кажеш. Животът си е твой, ти ще си носиш последствията от решенията. Обаче, след като си попитала нещо е редно поне да кажеш "Благодаря ви за мненията, взех решение, което не искам да споделя, смятам темата за приключена". Поне.
Благодаря! Взех решение. Смятам темата за приключена. Весели празници на всички.

# 138
  • Далечният изток

А, ей тва е... Ама понеже те си вървят двете братчета като Пижо и Пенда заедно, затова и съветите тук са да ги напъди в тандем. Разбрахме, че авторката няма да го направи, даже се обиди на съветите, така че е излишно да се обясняваме повече.

# 139

А, ей тва е... Ама понеже те си вървят двете братчета като Пижо и Пенда заедно, затова и съветите тук са да ги напъди в тандем. Разбрахме, че авторката няма да го направи, даже се обиди на съветите, така че е излишно да се обясняваме повече.
Напротив, не съм се обидила. Не искам съвети. И по-горе го казах. Исках мнение относно това дали някой го е преживял и дали съм права.Както казах, защото някои казват, че не съм. Разбира се, аз уважавам и това. Мисля, че може да не съм се изразила правилно,или някой да не ме е разбрал, извинявам се. Но мнение и съвет са две различни неща според мен. Както казах, приключих темата!

Общи условия

Активация на акаунт