💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 783
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 5 205
Във всички предавания се гаврят с участниците. Това е една от причините на хората да им харесва да гледат. За съжаление. Аз по други причини гледам, но масово се търси сеир, а често играчите са така избрани, че сами да го предлагат, без дори да се налага продукцията да се намесва.
Ралица за мен си играе ролята и щом има толкова хора, които да си мислят, че е истински зла, значи го прави страшно добре. Актьорът, който изигра Джофри в Игра на тронове, е пример за този феномен. Силно се съмнявам извън сериала да е такъв злодей, но не го понасяше публиката.

# 5 206
И мен страшно ме дразни Ралица с обидите и квалификациите. Бях бясна миналия сезон, че непрекъснато се опитваше да унижи Синия лъв. Заради нея даже пропусках съветите. Все пак главна вина за  това поведение намирам в сценария на продуцентите и желанието им да побутват определени играчи и да ощетяват други.
Ралица е просто маша в грозният замисъл, казва си текста и това е.

# 5 207
  • Stockholm
Обзалагам се, че "шмекер"  за Момчи го измисли тя, а не Вито. С голямо удоволствие го повтаряше. Направо гореше в изпълнението на "ролята" си, раздаде се на макс, за разлика от Димо, който беше в същата схема, но успя да балансира между актьорска задача и уважение към участника, защото има талант и не преиграва.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 09:56 от silsto

# 5 208
Обзалагам се, че "шмекер"  за Момчи го измисли тя, а не Вито.
Само, че той си шмекеруваше поне на 3-4 пъти и това беше видно за всички, няма какво да го прикриваме. Хитруваше на няколко игри. Един вид "ако мине, мине". Супер много ме дразни това. Хитрец! Защото и други можеше да направят същото като него, но не го правят, за да е честно. Докато при него е.. "ако види някой, види".  Побутва се с краче, докато се върти.... Помага си с другата ръка, когато е казано само с една ръка, другите не го правят, той го прави. Точно "шмекер" си е на място дума. И Ралица не е виновна.

# 5 209
Обзалагам се, че "шмекер"  за Момчи го измисли тя, а не Вито. С голямо удоволствие го повтаряше.

Голяма обсесия от тази Ралица. Тъпа била, зла била  Simple Smile Да не е намесен Салпаров Stuck Out Tongue

# 5 210
Не го правят не "за да е честно", а защото изобщо не им идва на ума Joy А и не само той е "хитрувал", други са правили същите помощни похвати, но само него показаха и нарочиха. При сглобяването на кадрите, си манипулират както си искат масовия зрител. Нека да проявим малко повече критичност и да не се връзваме на калпавата сапунена опера. Шмекер бил... Десет човека не могат да формират едно нормално IQ, все ще намерят за какво да се хванат за да оправдаят липсите си.

Ралица намирам за добър и разбран човек, явно доста добра актриса. И мен ме дразнеше на съветите, но съм способна да отделя емоционалната си реакция от обективната си оценка за нея. Образът, който е в предаването и това какъв човек е в живота са две съвсем отделни неща.

# 5 211
  • Stockholm
"Шмекер" е грозна и обидна квалификация! Можеше да се използва "Ти хитруваше" и т.н. Дори и престъпниците не ги обиждат така в нормалните общества. При това всички мамеха, да не отваряме отново тази  тема. И не е шмекеруване, а стратегическо напасване към играта. Затова има наблюдател Димо и други, за да забелязват грешки, а не да си траят, за да  трупат компромати, които в подходящия момент продукцията изсипва по брутален начин. И понеже тежката задача беше дадена на Ралица, ако тя беше  талантлив актьор, шеше да го направи елегантно, а не по селски, директно с квалификации, понеже е най-лесно и пасва на манталитета ѝ.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 10:22 от silsto

# 5 212
  • При семейството си
Обзалагам се, че "шмекер"  за Момчи го измисли тя, а не Вито. С голямо удоволствие го повтаряше. Направо гореше в изпълнението на "ролята" си, раздаде се на макс, за разлика от Димо, който беше в същата схема, но успя да балансира между актьорска задача и уважение към участника, защото има талант и не преиграва.
Не беше ли точно по сценария, който изтече:
https://show.blitz.bg/rialiti/vsicko-vece-e-yasno-eto-koi-sa-fin … v-igri-na-volyata
После не си спомням точно така ли го нарече.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 12:02 от Elpis

# 5 213
Хора, не се излагайте с този "шмекер" и "злата" Ралица, която сама си измисляла как да го нарече любимеца ви. Нали точно тази страница от сценария беше "изпаднала" в социалните мрежи.

# 5 214
Просто сценарият, дето им го пишат, е много тъп. Аз не съм виждала друго предаване, където така да обиждат участници. 🙄

Гледай Хелс Китчен и ще видиш;)

# 5 215
silsto явно имаш нещо лично към Ралица... не мога по-друг начин (или не искам) да оправдая глупостите, които пишеш...

# 5 216
  • Stockholm
Явно не на всички им е дадено да разберат какво пиша Blush  Но както виждам, има  и хора, които са ме разбрали и са разбрали също, че отношението ми към "пресвета" Ралица не е "лично". Както изтрихте предния ми коментар, може да изтриете и този. И думички като "оправдаване" на коментиращ, мисля че са крайно неуместни.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 18:45 от silsto

# 5 217
  • При семейството си
Този “спор” е абсолютно безсмислен.
Болшинството от нас не знае и няма как да разбере нито предварителния сценарий, нито отредените роли, нито кой от двамата водещи колко се отклонява, импровизира от първото, за да правим някакви генерални изводи за характери, манталитет, селски или градски произход, актьорски способности.
Факт, конкретно “шмекер” е по сценарий и загубихте залога.

# 5 218
Е, естествено, че е по сценарий. Нали прочетохме  намерения от чистачката лист, та го прочетохме поне месец преди да се излъчи. Целият текст се качва на Auto Q и Ралица си чете.

# 5 219
  • Stockholm
Да, знам че спорът е безсмислен. Знам също, че "монологът" с квалификацията "шмекер" можеше да бъде прочетен с поне 100 различни интонации и артикулации, в зависимост от това колко се е вживял в ролята си актьорът и колко му импонира цялата интрига.  Нямам какво повече да добавя. Предстоят подобни съвети и в новия сезон, наслаждавайте им се  Joy

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 22:10 от silsto

Общи условия

Активация на акаунт