💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 786
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 5 190
  • Sofia
Работила съм с Ралица и не намирам нищо злодейско в нея.
На много актьори им харесва да изпълняват отрицателна роля, професионално предизвикателство им е, носи им удоволствие и удовлетворение, изобщо не е задължително да е следствие от "защото те и като хора са си злобнички".
А Ралица да задава тон на продуценти/сценарий точно в тая продукция... абсурд. Жената си играе лошото ченге и толкоз. Димо е доброто, понякога.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 16:36 от Сиена М.

# 5 191
Мисля, че Ралица играе роля, а в живота е добър, но малко темерудест човек.

# 5 192
  • София
И аз мисля, че екранният образ  се различава от истинската Ралица, само че не ми се вижда темерутеста, а напротив. В Капките беше даже доста приказлива. Grinning Виж, Димо пък в Черешката преди години ми се стори много мълчалив и затворен.

# 5 193
Толкова ли пък е съгласна на всичко?

Ееее, ти зададе въпроса на въпросите.

Тя е актриса, наета срещу хонорар. Кой актьор казва на режисьорите и сценаристите, че не е съгласен с ролята си. Тя да не е Брад Пит да им казва какво й се прави и те да се съобразяват!
Ти в работата си не си съгласен/съгласна с решенията на шефовете си?
Веднага ти отговарям- не съм съгласна с всяко решение на шефа си. Смятам, че тя също, като дългогодишно лице може да си го позволи. Имаше някаква анкета тук, харесвана е.

И като не си съгласна с шефа си, правиш каквото си знаеш, а не каквото ти каже той?

# 5 194
няма как да не се включа тук. Недоумявам как някои от вас си мислят, че водещите искат да си такива и онакива. Те са това, което са им казали да бъдат. А за Ралица пък точно.... да казвате, че била зла... Тя е един от най-добрите, позитивни и усмихнати хора, който съм срещал ! Научете, че актьорите играят роли, а добрите актьори играят ВСЕКИ ОБРАЗ като свой !

# 5 195
  • Дубай
Ралица и Димо са просто актьори, които влизат в роля... Няма как да имат изисквания, защото изпълняват задълженията си, а те са това което виждаме на екран... Не са зли!

# 5 196
  • Другата България
няма как да не се включа тук. Недоумявам как някои от вас си мислят, че водещите искат да си такива и онакива. Те са това, което са им казали да бъдат. А за Ралица пък точно.... да казвате, че била зла... Тя е един от най-добрите, позитивни и усмихнати хора, който съм срещал ! Научете, че актьорите играят роли, а добрите актьори играят ВСЕКИ ОБРАЗ като свой !
Няма шанс.
Кой пореден сезон вече е този, уж редовно се гледат и следят и сезони, и епизоди, толкова се изговори и изписа за това ШООЛ, и все още има хора, които вярват в “дядо Коледа“.
Особено пък за водещите, които не само на това, а на всяко едно ТВ шоу са просто актьори, които играят ролята си срещу хонорар. Те са на работа точно по начин, по който всеки от нас ходи на такава, и смея да кажа, че добре се справят с нея.

# 5 197
Участниците споделят, че Ралица е много мила и си “гори” в играта, а немалко пъти съм я виждала да им коментира публикации в Инстаграм. На мен ми харесва в ролята си, но в началото ме дразнеше. Или свикнах, или задобря.

# 5 198
  • Stockholm
И Димо има същата функция, но при него изпълнението на командите в слушалката се получава по-интелигентно и ненатрапчиво, за разлика от Ралица, която си е доста по-тъпичка всъщност.
Показва тенденциозно и субективно отношение, особено в конфликтите жени срещу мъже. И дори да ѝ се диктува от продукцията, можеше да го изиграе по друг начин, с повече човещина и въображение, а не сляпо да изпълнява.

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 19:35 от silsto

# 5 199
  • Буркина Фасо
за теб е така. за мен по-натрапчиво от говора на Димо нема. гадно ми е да го слушам и гледам.

# 5 200
Ролите им са различни. Димо коментира игрите, Ралица води съветите. Малко са случаите, в които им дават да ги бият по канчетата преди или след битка и не мисля, че тя се справя по-зле от него.

# 5 201
Винаги съм ги харесвала и двамата. Ралица освен това ми е много красива жена, а Димо макар да не е красавец е добър водещ, вкарва хумор, заигравки и двамата са си добре на мястото. Ралица обикновено е тази която начуква канчета, но нито веднъж не ми е дошло в повече, напротив говори точно и ясно, без недомлъвки и без да прекалява. Харесвам ги.

# 5 202
Е как да не идва в повече. Когато ги изловиха с храната (или с телефона) беше вповече. Особено с Александър и храната.

# 5 203
  • Stockholm
И много други пъти. Назидава, квалифицира, размахва пръст и т.н. Дава всичко  от себе си, за да надгради инструкциите на продукцията Joy с което показва единствено колко е куха. И Димо участва в мръсните игрички, но някакси елегантно. Това е и разликата в актьорския талант на двамата.

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 23:25 от silsto

# 5 204
Просто сценарият, дето им го пишат, е много тъп. Аз не съм виждала друго предаване, където така да обиждат участници. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт