💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 751
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 5 235
  • София
Да, всеки ден е прекалено.
Отделно, че аз предпочитах начална дата да е първи октомври, че септември ме няма и как ще наваксвам.
Няма да е всеки ден, ще бъде абсолютно по същия начин както с5, а неделите ще са резервирани за ББ (вероятно тогава ще се гонят на лайв).
Ако почнат Октомври, няма да могат да свършат преди Нова Година: все пак сезоните са им по 15 седмици (с изкл на 4-и, но там беше заради Световното) и сега при нормален график финалът се пада на 20-и Декември.

[Малко Офтопик]: В момента в Щатите върви турския(на Аджун Медиа) вариант на Десафио: там направо изплискват легена със безумни правила и битки. За 6 епизода: 12 отборни и 1 капитанска битки. То не бяха за територия, за защита на територия, за награди/пари/приключения, за наказания, за чест, за спасения и за какво ли не още. И за капак нямаха елиминационна такава Joy
Единственото което ми хареса там беше, че всяка седмица имат битка за печелене на токени(емблеми), които после ще определят кое племе да се разпадне (този с най-малко), вместо както е при нас една (винаги нагласена) териториална битка и бай-бай на неудобното племе.
Но като цяло нашите, колкото и да стават все по-зле всяка година (и тази май няма да бъде изключение от това правило) са си цвете в сравнение с буламача на Аджун

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 20:09 от dido2k

# 5 236
Сега си спомних - началото винаги е мудно, няколко епизода никой не си заминава. А накрая - хоп, хоп край. Но не слушат какво им пеем.

# 5 237
  • SF
Сега си спомних - началото винаги е мудно, няколко епизода никой не си заминава. А накрая - хоп, хоп край. Но не слушат какво им пеем.

Дават им шанс да си развият характерите и евентуалните интриги, коалиции, лав сторита.
Грехота е да изгонят готината мацка още в началото, въпреки че нищо не прави на Арената.

# 5 238
Има нов трейлър на ИВ.

# 5 239
Има нов трейлър на ИВ.
Е дайте му линк де.

# 5 240
# 5 241
Забавно е как рекламират точно частите в които се пребиват хората.

# 5 242
Това щях да кажа. Пак "брейк", пак "лекар на терен". Потрошиха хората...

# 5 243
  • София
То това беше първия "спойлер" който още Юни месец излезе. Винаги съм казвал: тия няма да мирясат докато някой не умре (или поне перманентно се осакати) на тия пусти арена. Конкретно едната е цялата в буци (защото е много сложно и скъпо да се заравни както трябва) и когато се бяга вероятността да се спънеш клони към 100%. Ама нали трябва все по екстремни и нечовешки игри да правим...
Досега господ ги пази участниците от нещо по лошо (дано и занапред да е така)

# 5 244
С това промо пак залагат на драмата и напрежението, но напрежение от гадния тип, с негативен оттенък, а не от адреналин с положителен знак. ББ пък изобщо някой гледа ли го последните години? Дори с онзи гримьор не им се получи май интригата. Супер скучно за гледане. Rolling Eyes

# 5 245

Дават им шанс да си развият характерите и евентуалните интриги, коалиции, лав сторита.
Грехота е да изгонят готината мацка още в началото, въпреки че нищо не прави на Арената.

Aз също не искам никой да отпада първата седмица. Нека участниците се адаптират,да покажат силните/слабите им страни,пък тогава да си ходят.
Голяма част от първите напуснали са поради лошо стечение на обстоятелствата,а не защото са некадърни,нямат социални умения и тн.
Защо си мислите,че ще е всеки ден. Аз си мисля,че неделите няма да го излъчват (с изключение на първата седмица).

# 5 246
# 5 247

Гласът зад кадър е патетичен!
"Игри на волятааа. От 14-ти септември... по Новааа!
Joy

Що се отнася до позабравения герой. Тъп, по-тъп, табуретка!

# 5 248
  • SF
Има причини да е позабравен този "герой".

# 5 249
Пееш или лъжеш от 22.09 -20ч .всяка неделя.

Островът на 100 гривни от 16.09   - от 20ч-23ч./ понеделник/  
от вторник -четвъртък -  от 20ч.-22ч.

Гласът на България - от 8.09

Игри на Волята -от 14.09 и на 15.09 от 20ч.
от понеделник до събота от 20ч.

Ако това е така, значи Брадъра най-вероятно ще го пуснат от вторник до събота, като в делниците да е от 22-23 ч. и в събота дълъг лайв, 20-23 ч.  В неделя "Пееш или лъжеш", а в понеделник дълги Игри на волята... 20-23 ч.

Общи условия

Активация на акаунт