Отговори
# 180
Ами,по моите критерии говори зле за вкусовете на гледащите.

# 181
Има сериали и сериали... Повечето са зле. Има например "Малки убийства", който е супер сериал (турски), е да, не е романтичен, не е сапунка Grinning  То не може да се лепне етикет за дадени сериали, само по националността. Има тъпи американски сериали, има и хубави. Така че... въпрос и на вкус.   А тази олимпиада далеч не всеки я гледа. Повечето хора около мен не я гледат. Семейството ми също. Така че наистина, съдите от собствената си камбанария.

# 182
Аз гледах доста Олимпиадата поне по 2-3 часа на ден. Беше ми супер интересна. Около мен хората също я гледаха.

# 183
Аз пробвам да гледам по БНТ1 сега през август 21-23 ч, дават "Страсти в Тоскана" и "Вина"... и в двете се говори за лозя и винарни, хаха. Ама пътувам малко и после ще наваксвам.  В тубата поне мога да си гледам свободно от всяка точка... "Вина", "Диви и красиви" и "Къщата на инфлуенсърите" хелхехе

# 184
  • Другата България
Ама разбира се, че всеки съди от собствената си камбанария.
Никой не е написал обратното.
За мен също гледането на турски сериали е ....не точно проява на лош вкус, но да речем загуба на време.
На индийски също.
Но ако някой го радват и са му интересни - да си гледа, стига да не квалифицира тези, които не го правят.
Дежа вю имам с тези турски сериали.
Само да се спомене, че някой не ги харесва, и се започва, от един и същи.
Оставете хората да имат различен вкус от вашия, ТВ пазарът е достатъчно голям, за да има за всеки.

Аз също гледам спорт, футбол, гледах и Олимпиадата доколкото ми стигна времето.
Около мен много хора също следяха, в темата също беше доста оживено.

И да, има и доста тъпи американски сериали. Но и те си имат публика.
Сега актуални били корейските сериали, колеги коментират. Аз не бих загледала нещо такова, но както казах - въпрос на вкус. А и на време, най-вече.

# 185
Ами и аз имам дежа вю, защото и нападките са едни и същи.
Индийските сериали са еднотипни. Турските са доста различни, защото дават и комедии, и крими, и обикновени сапунки, така че не може да се обобщава. Да, някои от тях са наистина "загуба на време", както казваш.
И да, оставям хората да имат различен вкус, просто написах в отговор на предния коментар, в който се раздават оценки.
Гледам различни неща, в различни жанрове, така че не мога да кажа, че съм кон с капаци. Чакам с нетърпение есента, да започнат ТВ риалититата и няма да се занимавам с никакви сериали.

# 186
Разбира се,че съдя от собствената си камбанария! От чия друга?! Олимпиадата е цикличен,световен форум,на който спортистите имат постижения на ръба на човешките възможности и аз като публика искам да им оттам дължимото. Освен това като българка искам да подкрепя нашите състезатели,които въпреки условията в които тренират ,печелят медали.
 Нека всеки да си гледа каквото му харесва,но за мен избора на турски сериал(било той и с Оскар) пред Олимпиада е странен.

# 187
  • Другата България
Не са нападки, а констатации.
И лично мнение, точно каквото беше и това
Ами, по моите критерии говори зле за вкусовете на гледащите.
Потребителката говори по принцип, и изразява лично мнение по принцип, не визира никой лично, защото никой лично до момента НЕ беше казал, че гледа турски сериали.
За какво да се нападаме - че имаме различни вкусове за сериали, или формати, или ТВ предавания?
Щеше да е неестествено да е обратното. Blush

В тази връзка се усетих, че след толкова рекламирани ТВ формати, които се очаква да стартират наесен, не се споменава нито един български сериал, който да започва. Или аз съм пропуснала?

# 188
Разбирам, но в случая, репликата, която леко ме подразни беше:
Ха,дори някакъв турски сериал е по-предпочитан...
Сякаш се подразбира, че по дифолт трябва да е обратното? Ами според едни хора .. едно, според други - друго. Въпрос на вкус.
На работа съм по обедно време, но съм убеден, че вкъщи например не се е гледала Олимпиадата от 12.30. В офиса има включен телевизор, нямам спомен някой да е включвал на олимпиадата, обикновено стои на някакви новини, Nova News, Euronews...   При вас пък може да е било обратното.

Сега актуални били корейските сериали, колеги коментират. Аз не бих загледала нещо такова, но както казах - въпрос на вкус. А и на време, най-вече.
Аз пробвах с един... то просто не се гледа. Едни глупави диалози... И не съм расист в никакъв случай, но нещо тези физиономии.. ме отблъскват (грозно е да го казвам, знам), мъжете на мъже не приличат (като Кристиан Костов, тоест... с мега женствена визия) и в същото време жените припадат там по тях... Имам познат, който работи в БТВ и ми е казвал, че нямат никакъв рейтинг и буквално са ги забутали в десета глуха, от 22.30 по БТВ Стори (корейските сериали)

# 189
  • Другата България
Другото, което може да ме спре поне мен, са многото епизоди.
Всичко над 15 ми идва в повече, ако следя няколко, става не трудно, а невъзможно.

# 190
Тук се съгласявам напълно, за многото серии. Абониран съм за Синемакс и Синемакс 2, защото обичам фестивално кино, на всякакви езици, просто нямам време. Европейски, латиноамерикански, арабски и всякакви филми. През уикенда гледам по някой филм оттам.
Олимпиадата е цикличен,световен форум,на който спортистите имат постижения на ръба на човешките възможности и аз като публика искам да им оттам дължимото.
И Евровизия е цикличен, световен форум, в случая музикален, не спортен.. и много, ама много хора го следят всяка година. Но в същото време има и много хора, които не го понасят. И ако аз съм върл фен на Евровизия, пък видя, че в рейтинга си някакъв сериал (независимо от националността му) е бил по-гледан, не бих се изказал така, сякаш е най-странното нещо.. Ми хора всякакви ,вкусове също.

# 191
Пееш или лъжеш от 22.09 -20ч .всяка неделя.

Островът на 100 гривни от 16.09   - от 20ч-23ч./ понеделник/  
от вторник -четвъртък -  от 20ч.-22ч.

Гласът на България - от 8.09

Игри на Волята -от 14.09 и на 15.09 от 20ч.
от понеделник до събота от 20ч.

# 192
Игри на Волята -от 14.09 и на 15.09 от 20ч.
от понеделник до събота от 20ч.
Което май значи, че Брадъра ще го пуснат от вторник до събота, като през делниците да е 22-23 ч, а в събота дълъг лайв 20-23 ч.

# 193
  • София
Най-накрая олимпиадата избухна и по БНТ, в своята последна седмица, като разбира се, че акцентът бе над ''българските спортове'' Щанги, Художествена, Борба. Това е положението. 😊

Рейтингите са по-ниски от европейското първенство по футбол, но това е нормално за нас. Футболът си е футбол.
А и все пак вече сме доволно навлезли в месец Август.

# 194
  • София
Вчера четох някаква статия, че Х фактор щели да го връщат другата есен. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт