Отговори
# 195
Да,и аз я прочетох. На мястото на Капките.

# 196
Капките много се изчерпаха, ще се радвам да паднат от екран. Х фактор няма лошо да се завърне, за 8 години без сезон трябва да има много подходящи образи. Последният сезон беше много слаб по всички показатели, не роди и звезди за разлика от всички останали, но сега би било интересно.

# 197
  • София
Да,и аз я прочетох. На мястото на Капките.

Не е пред мен сега, но не пишеше това. Пишеше, че на пролет ще има капки, а есента- Х фактор. Разбира се това вероятно са спекулации и нищо не е сигурно на 100 %.

# 198
Мерна ми се заглавие във ФБ фийда, че Евгени Генчев (Ерген 2) ще води "Коя е тази песен" по БТВ. Предполага се, че ще го пуснат на гърба на "Пееш или лъжеш" по Нова.
Най-накрая олимпиадата избухна и по БНТ, в своята последна седмица, като разбира се, че акцентът бе над ''българските спортове'' Щанги, Художествена, Борба. Това е положението. 😊
На закриването на олимпиадата имало ли е някакви лгбт или "сатанински" изцепки като на откриването? Че беше голям скандал, голямо нещо Grinning

# 199
Ако Х фактор пак ще се прави от Халваджиян, аз не съм въодушевена.

# 200
Капките много се изчерпаха, ще се радвам да паднат от екран
Аз не го гледам от години единствено заради лигавите водещи. Идеята на предаването е много добра, но с дразнещи водещи, всичко отива по дяволите.
Гледах чат пат италианската версия Tale e Quale Show по Раиуно и испанската версия Tu cara me suena по Антена 3... в интерес на истината, нашите се справят по-добре.  Някакъв по Раи имитираше Ерос Рамацоти, пълна скръб, изобщо не приличаше на него нито визуално, нито като жестове.

# 201
" Коя е тази песен " ? започва от 17.09 -btv ,само вторник и сряда от 22ч-23ч. Няма да е на гърба на " Пееш или лъжеш " ,а по-скоро на Биг Брадър.

Другото предаване " Колко ми даваш ?" -btv e от 19.09 само четвъртък и петък от 22ч.-23ч.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 15:28 от Еlpida

# 202
Значи Островът ще е само два часа. Научили са се от Ергенът (или вече няма кой да пълни блоковете).

# 203
" Коя е тази песен " ? започва от 17.09 -btv ,само вторник и сряда от 22ч-23ч. Няма да е на гърба на " Пееш или лъжеш " ,а по-скоро на Биг Брадър.

Другото предаване " Колко ми даваш ?" -btv e от 19.09 само четвъртък и петък от 22ч.-23ч.
Мерси за инфото.

По БНТ1 си въртят анонси за новия бг сериал "Тревожност"

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 14:37 от diziler

# 204
Видях анонси за "Бягство към победата 2".
Ще го дават скоро по бтв. 😃
Някой с повече информация?
Като гледам колко дълги ще са сериите на гривните, че и всеки делничен ден, кога ли ще вместят бягството, може би в събота и неделя? 🤔

# 205
  • София
Видях анонси за "Бягство към победата 2".
Ще го дават скоро по бтв. 😃
Някой с повече информация?
Като гледам колко дълги ще са сериите на гривните, че и всеки делничен ден, кога ли ще вместят бягството, може би в събота и неделя? 🤔
Старт: 20 септември
петък и събота
20:00 – 22:00

# 206
dido2k, мерси много за цялото инфо, което даваш. Трябва да си направя една схема ден по ден, кое кога... че вече започвам да не ги запомням Grinning

"Пееш или лъжеш" ще е с Рачков, Мария Игнатова, Иван и Андрей в един екип
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/18722041

p.s. този, който е писал статията, явно не помни, че Иван и Андрей са работили с Нова ТВ и преди години ("Шоуто на Иван и Андрей", което никой не гледаше) и сега е представено като чудо невиждано това, че Иван и Андрей са в НОВА, хаха

# 207
dido2k, много благодаря.

Пееш или лъжеш май ще пропусна, но "Познай коя е тази песен" ми звучи интересно. Ще гледам.

# 208
Аз със сигурност ще пропусна "Пееш или лъжеш", защото не понасям Рачков, Геро и всички възможни лигльовци на Халваджиян.
А "Коя е тази песен" ще го води уж.. Евгени Генчев. Ама да видим. Поне в началото ще му дам шанс.

# 209
  • София
Предвид и сторитата, които си пускаше вчера, според мен 100 % ще е водещ той.

Общи условия

Активация на акаунт