Отговори
# 210
Евгени Генчев кой е? Един от ергените ли беше?

# 211
Да, Ерген 2. Аз го знам като име отпреди това, защото си беше известен пианист. И забъркването му в тези формати е грешка, според мен. Но той си знае.

# 212
За догодина по БТВ  са оставили : Ергенът   , Бригада нов дом  , Кажи честно  ,Помниш ли текста ,България търси талант . Чакаме само датата  и часа на Биг Брадър  по Нова.Всички други предавания са ясни кога започват и кога ще се излъчват .

# 213
Мисля,че е време другата седмица да се пусне нова анкета за предстоящия есенен сезон. Тамън да видим нагласите на хората,кои предавания харесват и очакват най-много?

# 214
  • София
Пусната е новата анкета!
Надявам се да ви е интересна. 😊

1 стр. / основното мнение е ъпдейтнато, като са добавени последните анкети + лога с линкове за новите ТВ предавания.

# 215
Гласувах за Игри на Волята! Биг брадър - също (ако има време).
Музикални формати не гледам отдавна.

Тази година ще ни заливат яко с реалити предавания - да се чудиш кое да гледаш. Лично за мен за нашият пазар е пълно безумие.

# 216
Diavolo , благодаря за анкетата, вече гласувах.
Аз май ще съм основно на бтв.
Интересно ми е какъв ще е новия формат (Островът на 100-те гривни) и ще го гледам.
Бягство към победата ми хареса първи сезон, гледала съм малко и по AXN преди години, харесва ми. Според мен бтв не трябваше в един сезон да дават гривните и бягството. Това са малко еднотипни предавания и мисля, че биха имали една и съща аудитория. Сега, тези като мен, на пролет няма да има какво да гледат.

# 217
Благодаря и аз на Diavolo за анкетата! Аз лично тази есен ще гледам основно Игри на волята / на живо/ и Гривните на запис. Ще дам шанс и на Бягство към победата по бТВ и евентуално на Биг Брадъра,ако стартира изобщо. За първи път няма да има български сериал в праймтайма на Нова телевизия. Това не е било от 10 години поне. Някъде четох,че 2-рият сезон на Клетката бил готов,но явно няма да е през есента. Иначе онлайн поредиците не ги следя.

# 218
Благодаря и аз на Diavolo за анкетата! Аз лично тази есен ще гледам основно Игри на волята / на живо/ и Гривните на запис. Ще дам шанс и на Бягство към победата по бТВ и евентуално на Биг Брадъра,ако стартира изобщо. За първи път няма да има български сериал в праймтайма на Нова телевизия. Това не е било от 10 години поне. Някъде четох,че 2-рият сезон на Клетката бил готов,но явно няма да е през есента. Иначе онлайн поредиците не ги следя.
Krushmar  щом гледаш Игри на волята на живо ,ако имаш желание ела в тази тема  https://www.bg-mamma.com/?topic=1671684   да споделиш на какъв етап са стигнали до момента Игрите и някой подробности .

# 219
Аз ще дам шанс на Островът и Бягството,другите не са моето нещо.Ще превъртам,на живо и с реклами абсурд да си причиня нещо.

# 220
  • София
За Big Brother май остава единствена вероятна дата (ако приемем че все пак ще почне Септември): 28.09. Някъде бях гледал, че на 21-и съботния епизод на Игрите ще бъде мин. 2 часа, а нататък ставали по 1 час както миналата година.

# 221
  • Разпиляна във въображението
Отново основно на Бтв

# 222
  • София
Ще гледам Острова и Игрите, от другите още не съм сигурна кои, ще дам шанс на Познай песента и Бягство към победата. Първи сезон на Бягството ми беше типичният проект на Слави, твърде много простотия, отдалечаваше се твърде много от оригинала. Да видим как ще е втори.

Пееш или лъжеш няма да гледам, харесвам Иван и Андрей, но не е моят формат това. Може и да погледна пилотните.

Традиционно, когато имам възможност, гледам и Стани богат и Последният печели. Явно второто  малко хора го гледат, щом го нямаше в анкетата.
ДиК и Къщата си ги гледам.

# 223
Благодаря за новата анкета. Отговорих така:
1. Тревожност - Колебая се.
2. "В реално време" - на нито едното* (с леко закъснение)
3.  Игрите,  Островът, Биг Брадър ... и поне в началото ще дам шанс на Бягство към победата, Коя е тази песен и Колко ми даваш.  
4. Онлайн: и двете

*Тъй като не искам да си губя времето с реклами, а един рекламен блок по НОВА например е 8 мин., не пускам риалититата преди 20.30. Може По света и у нас да си пусна от 20 ч. или някое онлайн риалити (в дните, в които ги има) и в 20.30 пускам това реалити, което е започнало в 19.55 и до края на живото предаване, се наваксва, като се прескачат рекламите. Тъй като ще гледам и двете, по БТВ и НОВА, едното в реално време, другото после... обикновено пускам първо това, което е по-кратко. Това, което е 2 часа, свършва в 22 ч. и реално в 22ч. пускам другото (тричасовото), пак без рекламите. Ако е в обратен ред... тогава трябва да изчакам до 23 ч. да свърши едното и чак после следващото. Миналата есен гледах ту Фермата в реално време, ту ИВ.

При двучасово предаване, обикновено рекламите са 30 мин., при тричасово предаване - 45 мин. Това за мен е изгубено време.  По-добре да пусна с леко закъснение и до 23 ч. е наваксано.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 13:24 от diziler

# 224
Аз мисля да заложа на Острова и ИВ. Смятам да погледна и Бягството.
Традиционно си следя и Стани богат.
Интересът ми към ББ нещо секна и май ще го пропусна.

Искам да видя и Тревожност. Винаги обръщам внимание на сериалите на БНТ.

Общи условия

Активация на акаунт