Отговори
# 225
Точно Последният печели ми харесва, защото има динамика, докато Стани богат е много муден.

Острова и Игрите ще ги гледам задължително, като вторият формат ми е с предимство. Водещата Диляна Попова изобщо не е в категорията на Злодеида от ИВ. Саното явно ще компенсира с чара си сухарското поведение на партньорката.

Диви и красиви и Къщата на инфлуенсърите ще си ги гледам, но категорично няма да следя подкастите, в които героите се оправдават за постъпките си.

Пееш или лъжеш беше забавно.

# 226
"Пееш или лъжеш" ще пропусна. Не харесвам Рачков, Игнатова, Геро (в случая го няма де), Иван, Андрей и т.н. лигльовци. Заради многото риалитита,  може би и аз ще спра да гледам реакциите после, няма време за Надкасти, Чакалкасти и т.н. 24 часа е денонощието, все пак, а и всеки е на работа Grinning

# 227
Български сериали не гледам отдавна, та и новия ще пропусна.

Островът и Бягството представляват интерес за мен, Биг Брадър заради добрите стари времена, но отсега усещам, че ще е разочарование.

Зарязах ДиК, за Къщата се надявам, че това ще е първият сезон, който ще изгледам докрай.

Като цяло, при първи признаци на сбозване на която и да е продукция ще спирам да гледам. Има толкова сериали, филми и възможности за приятно изкарване на времето, а часовете в денонощието са фиксиран брой.

# 228
  • София
ИВ са ми с приоритет, но гледам и аз с малко закъснение, за да пропусна рекламите. Ще гледам и Островът, и Пътят към победата (Амейзинг рейс ми е любимо), и ББ. Ще дам шанс и на музикалните, но на запис, ако имам време. Гледам Къщата сега, мъча и ДиК с много превъртане.

# 229
Благодаря и аз на Diavolo за анкетата! Аз лично тази есен ще гледам основно Игри на волята / на живо/ и Гривните на запис. Ще дам шанс и на Бягство към победата по бТВ и евентуално на Биг Брадъра,ако стартира изобщо. За първи път няма да има български сериал в праймтайма на Нова телевизия. Това не е било от 10 години поне. Някъде четох,че 2-рият сезон на Клетката бил готов,но явно няма да е през есента. Иначе онлайн поредиците не ги следя.
Krushmar  щом гледаш Игри на волята на живо ,ако имаш желание ела в тази тема  https://www.bg-mamma.com/?topic=1671684   да споделиш на какъв етап са стигнали до момента Игрите и някой подробности .
Elpida Аз имах предвид,че ще гледам Игри на волята на момента,когато го излъчват,а Гривните ще ги превъртам. Иначе не съм ги гледал на живо,макар че много би ми се искало. А попринцип редовно си следя и спойлерната тема 😁

# 230
  • Другата България
Благодаря на Дяволо за новата анкета! Точно навреме! Hug
Аз този /полу/ сезон съм обявила бойкот на ИВ. Едно, че няма как да смогна с всичко, и друго - ами, отказвам да се ядосвам повече с манипулации и нагласени неща. Струваше си заради комичните ситуации и явните манипулации, и вероятно за поредна година повтарящия се сценарий, но не. Загуба на време ще е, догодина живот и здраве, ако има ALL STARS, няма как да не гледам. Но сега, особено с този анонс - 5 племена, намсиколко локации, още намсиколко арени.....а инвентара им от Балканската война. Joy
Ще надничам в темата всъщност, но за момента съм се насочила към спойлерната, засега не съм прочела нещо явно за “Островът на стоте гривни“, в момента, в който има конкретика - ще се махам, решила съм да дам шанс в реално време и да гледам този формат, дано не ме разочарова.
Другият, който смятам да следя, е “Бягство към победата“. Забравила съм първи сезон, то и не беше скоро, сега /уж/ Маестрото ще го прави, което вероятно означава, че ще е отново Слави, но ще дам шанс. Дори тема направих за формата. Blush
На “Тревожност“ също ще дам шанс, само защото е на БНТ, иначе нещо сюжетът не ме грабна.
“Стани богат“ си го гледам.....тъй че тази есен съм основно /май само/ на БТВ.

“Диви и красиви“ се оказа, че е от рода на “Ергенът“, което не е моето, тъй че го зарязах още след първи епизод.
“Къщата на инфлуенсърите“ също не следя.

# 231
  • София
Аз ще следя основно Игри на волята и Островът на стоте гривни.
В реално време по-скоро Игри на волята, защото се пише страшно много в темата и по този начин си спестявам четенето на 15/20 страници... Поне досега такава беше традицията през последните 5 години. И не мисля, че ще се промени нещо, освен ако Гривните не избухнат мощно, което ме съмнява обаче.
Стискам палци на Гривните. Така ми се иска нещо ново и стойностно, което да удари Игрите, защото последните се нуждаят от яко разтърсване, за да променят нещо, че това тяхното е жалко и всяка година си играят с огъня...

Ще гледам и Стани богат, но това е ясно... Винаги съм го гледал.

Биг брадър няма да гледам. Вече взех решение.
Няма да гледам и нищо повече от новите продукции.

Относно Бягство към победата 2, то е по-скоро под въпрос. Със сигурност ще гледам първите няколко епизода и ако ме грабне ще го следя, но ако ме издразни и не видя нещо интересно, което ще ме държи, ще го оставя.

Тревожност също ще гледам, защото е продукция на БНТ и защото ще е само 13 епизода.

# 232
  • Другата България
“Колко ми даваш“ и “Коя е тази песен“ бих загледала, но не знам дали ще имам време за тях.
По-скоро знам - няма да имам, нещо инцидентно евентуално може би.
Друг е въпросът, че според мен тези формати ще последват съдбата на “Скрита самоличност“.
Дано не.

# 233
  • София
И аз така мисля.

# 234
  • España
Смятам да гледам Гривните . ИВ някак ми втръсна ( всеки път едно и също с различни герои в добре познатия сюжет) , но да кажем , че ще хвърлям по едно око ( тайничко се надявам Димо да е сменил прическата тип “торба за боклук” 😉).
Като меломан , ще следя “Коя е тази песен”, преди години гледах нещо подобно по чужди тв и съм с прилични очаквания .
“Бягство към победата” и аз ще го започна , пък нататък ще видим .
Биг Брадър едва ли….
“Пееш или лъжеш” -имам приятели , които ще участват и заради тях ще гледам .
За “Тревожност” от вас научавам ….щом Дяволчето и Merrri_An ще го гледат , най-вероятно ще му хвърля едно око.
Иначе…. интернет форматите и двата не са “моите чашки чай” се оказа ….лигавщини не са ми по вкуса….сори !

# 235
  • София
тайничко се надявам Димо да е сменил прическата тип “торба за боклук” 😉).

Не искам да те разочаровам, но не е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 236
Камен Во. ще е новият водещ на “Последният печели”

# 237
  • София
Защо са сменили Орлин Горанов?
Аз не го харесвам особено и мисля, че Камен ще се справи добре в тази роля.

# 238
Е това не го казват. Ще има уж някакви нови правила. Предните вървяли много "на тъгъдък" и нямало време кога човек да си поеме дъх, каза Камен. Трябвало да може предаването да диша и  бла бла бла.
Аз лично не харесвам Камен Во.

И да питам нещо съвсем друго: тази тема защо не е в раздел "Телевизия", по принцип? Аз не я и откривам на търсачката, защото излизат много спамочатове и дава хиляди резултати. И търся в нотификациите някой да ми е отговорил или лайкнал нещо стар, че да намеря темата... много ми е сложно. Но... оставяме  моя проблем, това не е важно...не е ли логично ТВ Спамо-чат да е  в раздел "Телевизия"?

# 239
  • София
Може би самият Орлин Горанов не желае вече да е водещ.

Общи условия

Активация на акаунт