Отговори
# 240
Това си го помислих. Това не е едно предаване седмично, а 5... снимат ударно уикендите, а той все пак.. не е на 20. И ако сумата, която получава, не му изнася за целия този труд, нормално е да откаже.  Мисля, че това е причината да се откаже... че той не е поискал, а не, че не са го харесали от БНТ.

# 241
  • София
Сега прочетох в нета, че Гласът на България ще стартира на 14.09 (а не на 8-и както е писано в анкетата).
Ето линк с повече подробности:
https://life.dir.bg/shou/petya-dikova-stava-vodeshta-zad-kadar-v … asat-na-balgariya

# 242
  • София
Сега прочетох в нета, че Гласът на България ще стартира на 14.09 (а не на 8-и както е писано в анкетата).
Ето линк с повече подробности:
https://life.dir.bg/shou/petya-dikova-stava-vodeshta-zad-kadar-v … asat-na-balgariya

Това може би е единственото предаване, към което не проявявам абсолютно никакъв интерес. Въпреки че сега Зомбори като води може и да хвърля по някое друго око. Grinning

# 243
Хич и няма да си направя труда да го гледам. От първия сезон (когато водещ беше Мартен) не съм го гледал. Особено след като въведоха чалга певици и хора без музикално образование да са сред менторите... това за мен е пълна нелепица.
По Antena 3 дават испанското LA VOZ,  Луис Фонси е в журито, чат пат го гледам, но са същите истерии от публиката, прекалената еуфория, натруфения звук, сякаш е нещо кооооой знае какво... не ми допада това.

# 244
  • София
Поне по официалните рейтинги Гласът има най-висок такъв всеки сезон, та ми стана интересно, че БТВ за първи слагат началото на Гласът (при това с два поредни епизода) да съвпадат със това на игрите (досега винаги игрите тръгваха поне 1 седмица по-рано), Инак и аз не го гледам въобще това предаване, но изглежда си има своите фенове

# 245
  • София
Поне по официалните рейтинги Гласът има най-висок такъв всеки сезон, та ми стана интересно, че БТВ за първи слагат началото на Гласът (при това с два поредни епизода) да съвпадат със това на игрите (досега винаги игрите тръгваха поне 1 седмица по-рано), Инак и аз не го гледам въобще това предаване, но изглежда си има своите фенове

Не мога да го повярвам това, честно. Laughing

# 246
Има високи рейтинги, това е вярно. Но помня, че го даваха в ден неделя, когато по Нова нямаше нищо в същото време. В някои от сезоните имаше "Маскираният певец" на гърба му, но в някои сезони - филмче по Нова.

И "Капките" имат огромен рейтинг, но не го гледам, заради безумно лигавите и неприятни водещи.

# 247
  • София
И това "Шоуто на Рачков" вървеше по същото време последните години. Но определено за тази есен, усещането е, че БТВ сериозно искат да разбутат малко гнезденцето на Нова: целят с рогата напред всичко рейтингово на конкурента. Ще видим дали ще им се получи

# 248
Ще гледам Гривните на живо, а Игрите на запис, ако изобщо ми хванат вниманието. Почнах да го гледам, защото Фермата ми доскуча, но не харесвам отношението на продукцията.
Биг Брадър ще го гледам също, ако изобщо стартира.

# 249
  • София
Ще гледам Гривните на живо, а Игрите на запис, ако изобщо ми хванат вниманието. Почнах да го гледам, защото Фермата ми доскуча, но не харесвам отношението на продукцията.
Завиждам, че на живо ще ги гледаш 🤣. Шегувам се, аз тази година май нищо няма да гледам. Намерих Мастър шеф Азия и ще се забавлявам с него. Ще метна око на Острова, но май нямам много очаквания.

# 250
И аз загледах ,че Гласът на България е изместен точно на 14.09,явно заради конкуренцията на Игри на волята .Гледам ги по принцип и двете ,но в този случай  Гласът ще е на запис .

# 251
Не знам защо, но от Гласът ми лъха на нещо вехто и нафталинено. Много ми е скучно и досадно.

# 252
Така е заради авторските права.Всяка година едни и същи песни се въртят. Нищо ново и свежо. В Капките е същото...

# 253
Завиждам, че на живо ще ги гледаш 🤣. Шегувам се, аз тази година май нищо няма да гледам. Намерих Мастър шеф Азия и ще се забавлявам с него. Ще метна око на Острова, но май нямам много очаквания.
😄😄😄 абе с тия буболечки и гадини не бих ги гледала наистина на живо.
Забравих да се отчета, че сериалът няма да гледам, а това с познаването на песните ще го пробвам - особено ако водещ наистина е Евгени Ергенът, за да му се подигравам.

# 254
Аз ще гледам ИВ и Коя тази песен ( харесвам френския вариант на шоуто).
Бит Брадъра не гледам от много години, защото е голяма простотия.

Общи условия

Активация на акаунт