Отговори
# 255
И Тончо Токмакчиев щял да тръгва с ново предаване по БНТ1, ооо не.
А някой има ли идея кога започва въпросният сериал "Тревожност"? Дано изчакат до декември, да свършат риалититата, хахаха... Ама едва ли.

# 256
Аз ще си гледам Игри на волята, ще дам шанс на Осторова на 100-те гривни, но водещата Диляна Попова ми е много противна и точно заради нея не знам дали ще издържа да гледам. Все пак е нов формат или по-точно казано – добре забравено старо.

Чакам ББ – автентична простотия, която няма как да срещна в живота си. Как ги намират такива екземпляри?!?!

# 257
И Тончо Токмакчиев щял да тръгва с ново предаване по БНТ1, ооо не.
.......
С една дума във всички формати ще има кадри на Слави. 😂

Камен Воденичаров ми е най-търпим. После Тончо Токмакчиев.
Краси Радков ми беше забавен, но се поизтърка, омръзна ми.

Но това не ми пречи да гледам предаванията, които съм си набелязала.
ББ няма да го гледам. Гледах само първи сезон. Не е моето предаване.

# 258
Някой от вас знае ли коя ще е новата водеща на "Преди обед"? От 2 септември тръгва и вече върви анонс по бТВ с 4 жокера:
1. Майка
2. Танцува
3. Обожава малини
4. Смело скача от високо

При жълтурите има статии и за Венета Райкова, и за Гала, и за Натали Трифонова, и за Франциска Йорданова, и за Неделя Щонова....

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 13:13 от diziler

# 259
Единствено ще видя Биг Брадър, въпреки че последните им няколко итерации на формата бях ужасни. Ако слуховете, че най-после може да въведат подобие на Американския формат се окажат верни ще бъде истинско чудо. И това, че може да са обикновени хора също.

Пееш или Лъжеш също сигурно ще погледна, защото в неделя обичам да разпускам с нещо ненапрягащо. Нямам против да залагат на повече майтапи и смях, защото съм гледал оригинала и това предаване няма формат, който да ти държи интереса за 2 часа..

Новия сериал по БНТ ми изглежда като голяма скука. Нямам против драми, даже едни от любимите ми сериали са такива, ама тематиката не ми е по вкуса. Тази реклама дето въртят никак не ме грабна и най-вероятно ще го пропусна.

За всичко останало съм също пас. Жалко, че пак се върнаха назад с безкрайни риалитита, за сметка на български сериали. Май ще се окажат прави като заплашиха телевизиите, че ако им спрат хазартните реклами, първото което спират ще са сериалите...

# 260
Има вече реклама за Big Brother от 8 октомври 21:00. Вторник е, Игри на волята само 1 час ли ще го дават този ден Thinking

Видях рекламата в тикток:
Скрит текст:

# 261
Благодаря за инфото. Да, първият епизод, на нов сезон.. е нормално да е по-дълъг като времетраене, за да изредят визитки и т.н. Та в същия ден ББ ще е за сметка на ИВ. Знаех си, че ББ ще започне по-късно, щом са го анонсирали само за 2 месеца.

# 262
Тази с Башар коя е? Не я разпознавам. Те ли ще са водещи?

# 263
Би трябвало да е Александра Богданска, за тях пишеха жълтите сайтове, че ще са водещи. И явно са  били прави.

# 264
  • Другата България
НОВА наистина хвърля всичко налично в битката срещу БТВ. Blush
Не вярвах, че ще вмъкнат и ББ.
Дано да има аудитория за всички формати.

# 265
Помислих, че е фейк щом е от ТикТок, но си изглежда напълно реална рекламата. Александра Богданска трябва да е това, но ми е напълно неузнаваема.

# 266
Да, фейк е самият профил, чийто никнейм е Игри на Волята Биг Брадър, надписът сложен над видеото също е с грешка. Но видеото с логото на Нова си е автентично, дикторският глас също, Башар и Александра...  Явно видеото е свалено от ФБ или сайта на Нова и после качено в тик ток, вече не с хубаво качество. Може и да дават промото по Нова ТВ, но не гледам рекламни блокове и обикновено прескачам тези анонси.

За да надцакват БТВ, мисля, че ще почват с тези предавания още в 19.52-19.53 (не в "без пет") и ще го откарват поне до 23.15. За ИВ и ББ има предостатъчно време в най-гледаното време.

# 267
Има го обявен Биг Брадър и в Уикипедия -от 8.10

# 268
Преди 1 час го качиха и в страницата си във Фейсбук. Давали са го явно като реклама по ТВ, но и аз в момента не гледам, само като дават реалитита.

# 269
Има го обявен Биг Брадър и в Уикипедия -от 8.10
Да, в уикипедия го написаха, след като го качиха в официалните канали (Нормално е).
Промото е с гласа на Марио Балтаджиев,  а накрая "от 8 октомври по Нова" го казва Георги Георгиев - Гого.
В Инстаграм също е качено. https://www.instagram.com/reel/C_XtyYWIa4l/?igsh=cjFpanUxanc0ajV4

Общи условия

Активация на акаунт