Отговори
# 270
Пак добре, че не са Рачков и Геро водещите Joy

# 271
Помислих, че е фейк щом е от ТикТок, но си изглежда напълно реална рекламата. Александра Богданска трябва да е това, но ми е напълно неузнаваема.

Отначало и аз подходих скептично и невярващо, но по някое време днес видях рекламата по Нова.

# 272
Пак добре, че не са Рачков и Геро водещите Joy
Мани, мани... това щеше да е върхът.

# 273
  • София
Не ми харесва избора на водещи, но така или иначе ми е все тая, защото няма да го гледам. Още не мога да разбера, защо се опитват да съживяват един труп. Очаквам голям рейтингов провал и ще си останат с този нескопосан сезон.
Това че го набутват във вторник след ИВ с най-слабия си епизод (капитанската битка) само доказва, че от НОВА не очакват нищо от Биг брадър и ще е общо взето каквото дойде...

# 274
Много грешна стратегия и според мен от Нова.
Първо не виждам достатъчно маркетинг за сезона (при положение, че не е имало Биг Брадър скоро си е грешка да го оставиш на самотек).
Водещите също са леко безразлични.
А това пренасищане на риалити формати е още по-лошо, защото на хората ще им дойде в повече.

Можеха да положат повече грижа и фокус върху сезона, а не да е сбутано между рейтинговия гигант ИВ

# 275
Ако ИВ се справя добре, защо им е да правят и ББ в момента? Има ли някакъв шанс да искат да заменят ИВ с ББ и в момента тестват формата с нов регламент или няма чак толкова логика, колкото търсим.

Все още не се знае какъв ще е новият регламент на ББ. Ако го направят с по-състезателен характер, както е в някои други държави, вместо сеирджийски, както досега, ще се припокрият донякъде с ИВ като концепция, въпреки че тежестта на игрите няма как да ги достигнат. Но ББ в случая ще е по-лесен за заснемане.

Друг вариант е да е заради лиценза, както със Survivor май бяха направили 2014-та с Камбоджа, за да не го изгубят, имам спомен, че това беше причина да решат да направят нов сезон тогава.

# 276
Новите водещи на “Преди обед”: Зейнеб, Оля и Франциска

# 277
Ако ИВ се справя добре, защо им е да правят и ББ в момента? Има ли някакъв шанс да искат да заменят ИВ с ББ и в момента тестват формата с нов регламент или няма чак толкова логика, колкото търсим.

Все още не се знае какъв ще е новият регламент на ББ. Ако го направят с по-състезателен характер, както е в някои други държави, вместо сеирджийски, както досега, ще се припокрият донякъде с ИВ като концепция, въпреки че тежестта на игрите няма как да ги достигнат. Но ББ в случая ще е по-лесен за заснемане.

Друг вариант е да е заради лиценза, както със Survivor май бяха направили 2014-та с Камбоджа, за да не го изгубят, имам спомен, че това беше причина да решат да направят нов сезон тогава.
По принцип най-добрият вариант е да имаш две успешни предавания едно след друго, така се допълват взаимно.
Чета, че пишат за рекордно кратък сезон - не знаем кога ще се приключи, но последните брадъри все са били по месец, но правеха повече сезони един след друг.

# 278
Аз бях чел, че ще е 2 месеца този сезон.  Ако почнат на 8 окт, ще приключат покрай студентския празник.

# 279
  • Другата България
За непросветените - кои са Оля и Франциска?

# 280
Оля Маринова (или Малинова, не чух точно) и Франциска Йорданова, жената на Томаш Папкала.

# 281
  • Другата България
И този не знам кой е.
Ок, няма значение.
Благодаря.

# 282
Малинова била бизнес дама (малиновото вино, май). Франциска беше жури в Денсинг старс.

Последните сезони на Брадъра бяха по месец, но те бяха все Вип. Сега с уж обикновени хора може да е по-дълъг.

# 283
Малинова добре се справи с интервюто, което сама водеше днес. Докато ... когато са трите водещи заедно, е пълен кокошарник, говорят една през друга. По италианските телевизии е същият кокошарник по цял ден, надуват ми главата на 10-ата минута.

Франциска Йорданова и Томаш Папкала бяха жури в Денсинг старс, да.  Тя има лек акцент в говора, но не чак като на Галена Великова.

# 284
  • София
Оля е Малинова заради виното (Трастена), иначе фамилията ѝ е Антонова. Освен бизнеса с виното е и стенд ъп комик.

Общи условия

Активация на акаунт