Отговори
# 285
# 286
  • София
Защо ужас? Не го харесваш или нещо друго?

На мен ужас ми се виждат Краси Радков и жена му като водещи на Бягство към победата.

# 287
И Краси, и Тончо, и Камен, и Виктор Калев, и Мартина и всичките лигочи от Куку, Каналето, Хъшове и Шоуто на Слави. Не ми харесват.

p.s. Станислава не ме дразни

# 288
Само Геро остана без предаване наесен ,да го натикат и него някъде ,идеален щеше да е в Пееш или лъжеш с Рачков Laughing

# 289
То и от него няма отърване, хахаха. Сега гледам "Вина" - сезон 2 по БНТ1, че не го бях гледал, а го повтарят. И пак Геро всяка вечер, ц ц ц ц ....
Иначе тази Оля от "Преди обед" ми харесва. Франциска все още не ме дразни, малко кудкудяка, ама..  добре се справя и тя. Обаче Зейнеб с тоя прегракнал глас и само ни занимава със себе си, с децата си и с живота си като майка. Повтаря едно и също.

# 290
Три жени водещи 🙄, голямо кудкудякане ще пада.
Ни Оля, ни Франциска знаех кои са, а Зейнеб коя е (една дето участваше в ББ ли)?

# 291
То и някакви жени гостуваха в предаването и си беше кокошарник 2 часа.

# 292
  • София
Ни Оля, ни Франциска знаех кои са, а Зейнеб коя е (една дето участваше в ББ ли)?

Да и после беше репортерка при Гала.

# 293
Мисля, че имаше за кратко и предаване по БТВ (или поне рубрика), ама спря. Дали заради слаб резултат (нисък рейтинг), или заради майчинство…може да се спори.

# 294
Днес загледах "Преди обед". Не ми хареса. Водещите си разказваха живота, коя как си гледала децата, коя къде е живяла.
Поне спряха и уважиха паметта на Иван Гарелов. Бог да го прости!

# 295
Само Геро остана без предаване наесен
А всъщност Геро го дават и в "Полицаите от края на града" всяка вечер от 22.30 по НОВА, едновременно и с "Вина" по БНТ1 от 21.50 ч. Така че пак Геро изкача от всеки канал Grinning

# 296
  • España
тайничко се надявам Димо да е сменил прическата тип “торба за боклук” 😉).

Не искам да те разочаровам, но не е. Stuck Out Tongue Winking Eye

мАни , ами ей сега видях в последното промо на Гривните , че и СанОто се е барнАл със същата ….хммм….прическа !  “Ужас в остра форма” 😳!

# 297
13 серии ще е първият сезон на Тревожност. От 29.09. Всяка неделя от 21 ч.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 22:39 от diziler

# 298
  • Другата България

Ето ги. И аз днес се ограмотих. За Франциска се сетих коя е, Оля за сефте я виждам.

# 299
Много ми е красива тази Франциска, но ме дразнеше в Денсинг старс, дано тук не се държи като пума, налитаща на мъже.

Общи условия

Активация на акаунт