Отговори
# 300
От трите ми харесва само Оля.
В предния ми коментар, нещо не успях да вградя линка към трейлъра за "Тревожност"  и беше изсипан, сега мисля, че е правилно ембеднат. Нещо преиграват. Шамари се раздават на няколко пъти, егати трейлъра.

# 301
Едва сега се включвам, но аз ще си гледам Игрите. Ако ми хареса ще гледам 100-те гривни на запис. Някои от предаванията не знам изобщо за какво става въпрос и каква им е концепцията и ще реша като започнат. “Тревожност” не знаех, че съществува, абсолютно ще го гледам. Обожавам психологията, философията, психотерапията и т.н., абсолютно по моята тема е.
“Пееш или лъжеш” си спомням първият сезон и епизода с Веселин Маринов, така се смях накрая. 😀

# 302
Петък от 20.00 по БТВ: Революция Х (уж продължение на Революция Z). Гривните май няма да ги дават в петък.
“Тревожност” не знаех, че съществува, абсолютно ще го гледам. Обожавам психологията, философията, психотерапията и т.н., абсолютно по моята тема е.
Е да, но много е важно как е изиграно. Аз съм в потрес от трейлъра, много изкуствена и слаба игра.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 00:42 от diziler

# 303
Всеки петък от 20.00 по БТВ: Революция Х (уж продължение на Революция Z). Гривните май няма да ги дават в петък.
“Тревожност” не знаех, че съществува, абсолютно ще го гледам. Обожавам психологията, философията, психотерапията и т.н., абсолютно по моята тема е.
Е да, но много е важно как е изиграно. Аз съм в потрес от трейлъра, много изкуствена и слаба игра.
Това е филмът,който беше продължение на сериала Революция Z. И ще се излъчи в петък най-вероятно,защото е 6-ти Септември. А следващият петък /13 септември/ от 20:00 часа,ще има специален 3-часов епизод на "Кой да знае". След което от 20 септември,Петък и събота от 20:00 ще има "Бягство към победата"

# 304
Петък от 20.00 по БТВ: Революция Х (уж продължение на Революция Z). Гривните май няма да ги дават в петък.

Не ме отчайвай още от сега. 😀 На трейлъра хвърлих едно око след като каза и разбирам какво имаш предвид, ще дам шанс, дано ми хареса. Много ми се иска български филм/сериал(по-нов) да ми допада, но все или актьорите едни и същи муцуни, или актьорската игра е като на Мартин от “Под прикритие”, или нещо не ме грабва самата тематика.. Дано си намеря моето си. Тая надежда, макар и вече малка… 😀

# 305
Не съм гледал "Под прикритие", но като ги гледам тези, доста изкуствено си казват репликите. С изключение на Пападополу, която е добра.

@krushmar, благодаря за разясненията. Успокояващо е, че Революция Х е само игрален филм, няма да тероризират  зрителите всеки петък, хахах.

# 306
Аз вече от толкова много предавания се обърках кога, какво и защо ще дават. Grinning
Пълен бълвоч е програмата през есенният сезон. Щеше да ни стига Игри на Волята и Гривните през седмицата. И едното предаване щеше да се гледа на живо, другото на запис примерно. В моят случай щях да гледам само игрите.

Как ще запомним минимум 200 участника от толкова много реалитита не ми е много ясно!?

# 307
  • София
Как ще запомним минимум 200 участника от толкова много реалитита не ми е много ясно!?
Едната стена в хола става с голяма бяла(или коркова) дъска и на нея се закачат снимките на участниците по предаване, и после който отпадне се задрасква и така. Но холът трябва да е доста голям за да има достатъчно стена за всички JoyJoyJoy

# 308
  • Другата България
Аз вече от толкова много предавания се обърках кога, какво и защо ще дават. Grinning
Пълен бълвоч е програмата през есенният сезон. Щеше да ни стига Игри на Волята и Гривните през седмицата. И едното предаване щеше да се гледа на живо, другото на запис примерно. В моят случай щях да гледам само игрите.

Абсолютен бълвоч, съгласна съм. Май вече го писах това, но продължавам да се ...не ядосвам, а чудя на двете “телевизии“. И наистина се чудя - колко свободно време и никакви други ангажименти следва да има човек, ако реши да гледа редовно всичко? На запис, с превъртане, с доглеждане, преглеждане....
Аз също не мога да запомня кое къде и кога ще излъчват, но ще следя само Гривните и “Бягство към победа“, ИВ само когато мога /тоест, нередовно вероятно/, и това е.
Някъде мернах, че Фънки ще е в екипа на едно от другите шоута, различно от горните, или ще е “Коя е тази песен“, или другото с възрастта, май първото. Дали това значи, че няма да има следващ сезон на Капките?

# 309
Кой ви кара да гледате всичко? Всеки ще гледа каквото му е интересно. Сериозно ли очаквате да кажат "Мисля да не пробвам да изкарвам пари, защото има прекалено много избор по телевизията, ще оставя хората да гледат конкуренцията".

# 310
  • Другата България
Никой не е казал, че някой го/ни кара.
Коментираме си просто, от гледна точка на това /вероятно/, че има хора, които искат да гледат всичко, но няма да успеят, по различни причини.
А що се отнася до очакванията, аз нямам никакви относно състава на програмата, моите претенции са към качеството на това, което съм избрала да гледам. И ако има някакво предимство на големия избор, то това е именно другото - ако нещо не ти допадне по някаква причина, просто го зарязваш и се прехвърляш на следващото.
Но пак в контекста на разговора, лично аз смятам, че това претрупване на програмата с формати и реалитита ще откаже някои от зрителите именно поради недостиг на време.
То всъщност за напролет май нищо не остана, Капките, ако изобщо ги има, и ако има нов сезон на “Денсинг старс“, или “Един за друг“...ааааа, и Хелс  Кичън, съвсем го забравих....

# 311
Аз музикалните още отсега съм ги отсвирил. "Коя е тази песен" може и да гледам само първия епизод. Но като разбрах, че Керана ще го води, не, мерси.

# 312
  • Другата България
Аз за него май четох за Фънки.....това за Керана откъде дойде?

# 313
Аз за него май четох за Фънки.....това за Керана откъде дойде?

Нещо не се получава качването на линк Joy

# 314
  • Другата България
Ясно, мерсаж.
И Ку-ку бенд......Слави май е навсякъде, нещо се е активизирал.......

Поразрових се, Фънки ще е в “Колко ми даваш“, не разбрах като какъв, споменават се Ути и Коцето.

Общи условия

Активация на акаунт