Отговори
# 315
В YouTube БНТ са си махнали клиповете на сериала "Вина", тоест направили са "частни". Ще съм малко извън ЕС исках от тубата да догледам втория сезон, поне като няма да мога да гледам българска телевизия, но не би. Даже кликнах на линкове, които съм пращал на една бг мама в чужбина, но на всеки един ми пише "частен клип".
Много авторски права, много нещо...

Поне Къщата на инфлуенсърите и Диви и красиви ще са avaible в тубата. Grinning

# 316
"Вина" е наличен в Max, възможно е затова да е свален.

# 317
  • España
Ще има ли нов сезон на “Кой да знае” ?

# 318
Тези дни по време на повторенията излезе анонс, че приемат въпроси от зрители, така че би трябвало да има.

# 319
Недоумявам защо наблъскаха толкова много реалита в един сезон. Вярно, че през студените месеци хората повече си стоят вкъщи и гледат повече телевизия, но е недомислено.
Аз искам да гледам Островът на 100 те гривни, Бягство към победата, Коя е тази песен, Кой да знае. Трябва да стоя цяла вечер пред екрана (не мога да превъртам на телевизора, трябва на запис, но няма да имам време).
Двете телевизии се надцакват, накрая драгия зрител страда.

# 320
Ще има ли нов сезон на “Кой да знае” ?
Да ,започва от 9.09 от 20ч.

# 321
  • София
Изчаках да се поутаят всякаквите информации за новите предавания, водещи, дати...
И да си кажа (честно, не е комплимент: пишещи тук ми харесват повече, отколкото темите, т.е. предавания, поради които сме се "събрали"), самопотупвам се по рамото, че все още имам различни културно/потребителски развлечения, с които да прекарвам времето си - отколкото побългарените шоа на телевизиите (а и, понеже гледам упорито на живо - вместо да им кликам в сайтовете, за което нито ми благодарят, нито ми е удоволствие). Освен това съм запалянко и имам и мачове.
Вероятно ще опитам да изгледам първите епизоди на каквото може (вкл.ББ) - от любопитство и като професионално изкривяване (може да се наложи да пиша някъде нещоси за тях после). И 3/4 от тия са ми дотук. Благодарен съм че няма "Ферма", понеже щях мазохистично да поглеждам и да попържам и тях и себе си.
Ще гледам ИВ, може би Гривните (да видим дали ще ме хване); всякаквите от сорта на "Познай кой съм, какви гащи нося, вЕрно ли мога да пея, арменският поп чичо ли ми е..." ги отписвам. Това на Кукубенда го бойкотирам още от сега. Още един предобеден блок ми отива в кошчето - след толкова години аз вече и Гала не я трая, камо ли три плюс гостенки накуп.
Кулинарни (когато се почнат/или ако) ще гледам. Разбира се, СБ, КДЗ. БГ сериали и филми - да. Искам да знам какви ги вършат нашите кинаджии, по-често не съм тъй отявлено разочарован напоследък. Това е.
И..., моля ви, не искам да обиждам никого, но пренасищането с реалитита е понеже хората ги гледат. А после се събират в компания или по форуми да се оплакват че от 10 за гледане ставали 3. Но въпросът с рейтингите е като питанката имаме ли независима съдебна система.

ПП. По-късно днес прочетох и това:
През ранната пролет на 2018 г. БНТ взима едно от най-брилянтните си решения - запраща "Шоуто на канала" там, където му е мястото. В канала. Изхабените лица на Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев напускат малкия екран. За съжаление - временно.
Сега на "Сан Стефано 29" решават, че е прекрасна идея да върнат в програмата Воденичаров и Токмакчиев, макар и в други формати.

https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/nema-ora-devizat-na-te … te-tazi-esen.html

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 17:05 от EmBrother

# 322
  • Русе
Някой знае ли защо спряха вечерното шоу на Слави по 7/8 тв и дали ще го има пак.

# 323
Е сигурно е за лятната ваканция, знам ли?
Ама то пандемията насам, почти 4 години... е водено от Иво Сиромахов.
Краси Радков прави предаване по БТВ, Камен и Тончо по БНТ, Невена Цонева и нейният Венко ли беше... напуснаха Ку-Ку бенд. Не плащат добре на хората си. Тази телевизия отива към фалит отдавна Grinning

# 324
  • София
Темата не е само и чисто българска, но излиза от чисто художествените оценки за филм - затова ви информирам за статията тук, а не в темата с филмите.
 Цензура или изпълнение на закона: Защо филмът "Любен" не е селектиран на "Златна роза"?
10 септември 2024, 16:37 часа
Българският игрален филм "Любен", който мнозина определят като първия български гей филм, не бе селектиран на фестивала за българско игрално кино "Златна роза", въпреки че бе допуснат за евентуално участие в конкурсната програма на филмовия форум.
https://www.actualno.com/society/cenzura-ili-izpylnenie-na-zakon … news_2297668.html

# 325
И още в заглавието са сложили "бе" два пъти. Отдавна "бе" остана в историята, заменена е изцяло с "беше". В книгите от 20 век се среща постоянно, но езикът се развива.  Журналистите в националните медии (не в actualno.com) знаят тези неща.
А филмът "Любен" излъчван ли е по кината? Как така "Възраждане" не са се възпалили по темата?

# 326
  • София
Аз успях най-накрая да изгледам/изслушам всички затлачили стари подкасти/надкасти/чакалкасти/ауткасти и т.н. и т.н. от пролетта най-вече около Ергена, ХК и ЕзД + всичко ново свързано с Къщата на инфлуенсърите и Диви и Красиви.
Към момента, всичко е отметнато и чакаме тази вечер новия епизод на ДиК. 😀
Не знам само какво ще правим, като започнат Игрите и Островът, защото ДиК и Къщата няма да спрат, нито подкастите им...
Този сезон ще се гледа и подкаста на Нова, ''След игрите'' след като сложиха Ваня каскадьорката за водещ, а и те са кратки, около 45/50 мин. За сезон 5 нямам нито един изгледан епизод.

# 327
В събота от 12.30 по БТВ
"Островът на стоте гривни" - ОБЗОР
https://www.dnes.bg/tv.php?tv=13&date=2024-09-21

хахаха

# 328
В събота от 12.30 по БТВ
"Островът на стоте гривни" - ОБЗОР
https://www.dnes.bg/tv.php?tv=13&date=2024-09-21

хахаха
Кратката версия на 3-часовите епизоди. Grinning

# 329
Флорина ще води "Колко ми даваш" по БТВ, четвъртък и петък 22.00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт