Отговори
# 330
  • София

Този сезон ще се гледа и подкаста на Нова, ''След игрите'' след като сложиха Ваня каскадьорката за водещ, а и те са кратки, около 45/50 мин. За сезон 5 нямам нито един изгледан епизод.

Ха, това не го знаех. благодаря за информацията. Този ще го гледам, защото харесвам Ваня. Натоварен сезон се очертава. Joy  Подозирам, че за Къщата на инфлуенсърите и Диви и красиви само ще се информирам, че много протяжно и с много безмислен пълнеж вървят нещата там.

# 331
Да, вчера на ФБ страницата на ИВ качиха видеоанонса към "След игрите"
https://www.facebook.com/reel/2787584244882460
И после беше обсъдено в темата на Игрите тук Grinning

# 332
Игри на волята -от понеделник до събота от 20ч.

Биг Брадър -8.10 от 21ч.След това от вторник до петък от 22ч.В събота  от 21ч.

# 333
  • София
Ох, свят ще ми се завие. Май ще трябва записки да си водя.

# 334
Хаха, и аз си водя записки. В телефона си ги записвам или в draft email, то няма запомняне. Голяма тв. схема, голямо нещо.

Но имам чувството, че съботния Брадър, който е от 21 ч. ще трае поне до полунощ, ЛАЙВ с номинации и изгонване.

# 335
  • София
Една малка поправка: ББ го рекламират в Нова за 08.10 от 21:30 (вместо 21:00)

# 336
Интересно ми е за тази вечер,какво ще изберете да гледате? Стартът на "Игри на волята" или стартът на "Гласът на България" и новото предаване "Коя е тази песен"? Аз лично ще съм на Нова и Игри на волята. Гласът на България не е моето предаване.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 13:33 от Krushmar

# 337
Тази вечер не е ли предаването с Керана, за отгатването на песните?

Естествено, че ИГРИ НА ВОЛЯТА. Иска ли питане?

# 338
Иска питане, защото има и хора, които не са гледали, няма и да гледат Игри на волята.

# 339
В темата "Черешката на тортата" една жена написа "Ненавиждам игрите" и веднага друга й отговори: "+1". Направо съм шаш Wink

# 340
Върл фен съм на ИВ,няма как да изменя с което и да е друго предаване Trophy
Само не знам" Коя е тази песен" ,посред нощите ли ще започва ,към 24часа?!  Laughing

# 341
Не мога да ненавиждам нещо, което не гледам, а не го гледам, защото не желая да подкрепям нагласени необезопасени схеми. Цяло чудо е, че няма смъртен случай още.

# 342
Така е, изпотрепаха хората. Да бяха вложили част от печалбите в осигуряване на по-голяма безопасност на съоръженията.
В Сървайвър имаше смъртен случай преди време. А сега в Островът на 100-те гривни е имало доста фрапантен случай, след ухапване от водна бълха, гной, която се събира и става като доста голям мехур, 2 седмици в болница във Филипините и още толкова в болница в България. Н.Николов каза колко милилитра гной са издърпани..  При такава инфекция, е можело и до ампутация да се стигне. Но те ще кажат "никой не ги кара на сила, дошли са доброволно".

# 343
  • София
По принцип ще съм на гривните, но днес ще е ИВ. Не смятам, че Гласът може да бъде някаква конкуренция.

# 344
Тази вечер не е ли предаването с Керана, за отгатването на песните?

Естествено, че ИГРИ НА ВОЛЯТА. Иска ли питане?
Вярно,че след "Гласът на България",веднага започва и стартът на "Коя е тази песен?" . Ще редактирам поста,тъй като реално епизодът на игрите ще е цели 4 часа и ще бъде срещу двете нови предавания на БТВ.

Общи условия

Активация на акаунт