Отговори
# 345
Игри на Волята (на сърце ми е) и за другото, ако има време. Може би и Биг Брадър. Тоест Нова телевизия.
Гривните евентуално на запис!

Бтв не гледам от много години.

# 346
Аз съм на ИВ днес и утре, от понеделник се надявам да се задържа на Островът. Последните три години гледах ИВ, но толкова много неща не одобрявам в продукцията, че силно се надявам да имат добра конкуренция.

# 347
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
И ние ще сме на ИВ, само се чудя остана ли освен готварското с Ангелов и евентуално Ергенът 3 неща за пролетния сезон? Егати безумието е тази есен, направо разногледи ще станем.

# 348
  • София
Капки ще има сигурно.

# 349
  • София
Капки ще има сигурно.

Дано да подберат интересни участници.. харесвам този формат, разпуска ме на фона на множеството простотия...

# 350
  • София
Сигурно и Един за друг също.

# 351
Ееее изобщо не съжалявам,че избрах Игри на волята - жесток старт! Кастът тази година е на доста сериозно ниво! И битката беше много добра. Поздравления и дано така продължат и занапред!

# 352
В Уикипедия, в страницата на ИВ са публикували имената на 36 участници. Трябва да добавят още 4, щом общо са 40.

Яд ме е, че Диви и красиви, както и Къщата на инфлуенсърите нямат страници в уикипедия. Аз не мога да създавам страници, не се оправям с шаблоните. Иначе бих редактирал и допълвал с информация, ако вече има страница, просто не се оправям с тези таблици. Ако някой разбира, може ли да създаде такива страници в уики?

# 353
  • Разпиляна във въображението
Гледахме Гласът на България.

# 354
И ние предпочитаме Гласът пред ИВ. Нямам търпение за Гривните, дано се заложи на стратегическата игра там Simple Smile

# 355
Срам ме е да си призная,но заспах на ИВ.🫣🫣🫣Тенденциозно започнах гледането с час закъснение и така да имам възможност да превъртам рекламите,но тези визитки бяха тооолкова дълги,че се предадох точно преди битката. 😂Днес доглеждах.Има машинки! Битката беше нова и ми хареса!

# 356
Рейтингите в събота вечер!
Данни от Бтв,които са за 4+ тоест всички зрители.

И от Нова,която споделя за по-младите зрители,а именно 18/59.

В крайна сметка излиза,че и двете телевизии са най-гледани. 😂

# 357
  • София
Притеснявам се за Островът от това което видях снощи в ИВ.
Отлични участници, много добре подготвени. Изобщо много силен старт на сезон 6. Не го очаквах честно казано, но да видим нататък как ще е.
Ако и Островът е толкова добър (а от чутото от Ники Николов съм оптимист), то ще станем свидетели на една отлична телевизионна есен, което ще е сефте от много години насам. От сезони 5 и 6 на Фермата, които съвпаднаха със сезони 1 и 2 на Игрите. Simple Smile

# 358
Понеже няма отделна тема за "Коя е тази песен", да напиша тук, че гледах първия епизод (макар и днес).
Имам deja vu, Шоуто на Слави, просто с нова водеща, Керана. Нонстоп плямпането от Ку-Ку бенд, офтопика и простотиите на Годжи ми дойдоха в повече.

И наистина, да кажа пак: тази тема си е за раздел "Телевизия", много повече хора ще пишат, когато я видят в онзи раздел. Аз лично не мога да намеря тази тема с търсачката, излизат някакви стари ТВ Спамочатове. Тя е изцяло посветена на телевизията, логично е да е в раздел Телевизия.  
Може да пробвате следващата Тема 14, да я пуснете в Раздел Телевизия.

Относно рейтингите.. Ники Николов вече каза как се правят. Няма и 1000 телевизора в страната с някакво устройство. "И един човек да не гледа нещо, стават "е*ати отклоненията" в графиките." Не може да се разчита на реален рейтинг.

# 359
  • Разпиляна във въображението
Явно Бтв са били предпочетени, за разлика от Нова телевизия спрямо всички, които гледат, а не за определена възрастова категория. Ако е истина.

Дяволче, стискай палци "сценарият" за ИВ да не ти развали удоволствието от гледането.

Общи условия

Активация на акаунт