Отговори
# 165
MAX също е наличен в A1.

Според мен се дължи на големия бум покрай House of Cards. Ако не се лъжа, това беше първият сериал, чийто сезон беше пуснат наведнъж, всички коментираха тогава.

Освен това, отново ако помня добре, това е първата стрийминг платформа, която стана достъпна за територията на България. По себе си ако съдя, винаги "посягам" първо към Нетфликс, някакъв навик е вече.

# 166
От 12 август БНТ1 пуска маратон от БГ сериали, ще повтарят  Порталът, Вината на буквите и Вина (двата сезона).

Готино
Войната, пардон. Но вече не мога да го редактирам. От трите сериала този е най-зле.

# 167
Нетфликс има огромен каталог,ние сме на еон с голяма видеотека са също,но си гледам повече там.Със субтитри гледам само ако не е на английски филма/сериала и не само аз около мен,така че не е странно че има толкова преднина.

# 168
  • София
Очаквах повече зрители да са гледали откриването на олимпийските игри по БНТ 1, но и това не е малко на фона, че ние сме си откровено футболна страна ако визираме само спортните запалянковци. Но пък в световен план това винаги е сред най-гледаните предавания и на върха на рейтингите, но не и у нас. 7.5 си е малко за мен.

# 169
Нито съм ги гледал, нито ще ги гледам, хаха. Видях 5 мин. от откриването на запис, след като се разрази някакъв скандал с т.нар. "тайна вечеря", гледах и коментара на Максим Асенов за сатанинските символи на откриването Imp И така Grinning
Гледам 2 онлайн риалитита (КнИ, Д&К), 2 по TLC (Платвил и 90 дни) и туй то. Лятото е лежерно..Nerd

# 170
Netflix-а бие всички по разнообразие. На мен лично ми е по-лесно да гледам с руски субтитри (защото съм стара), но покрай войната, на някои сериали ги спряха. В днешно време всички знаем английски, но руския ми е по-лесно смилаем. Много от сериалите ги пускат по БНТ.

Откриването на олимпиадата ми счупи главата – пуснах си го от скука, а то се оказа много яко.

# 171
Мария Силвестър гостува тази сутрин при Цънцарова и говореше за новия сезон. Като не уточниха кога започват. Току виж ни изненадали още сутринта.

# 172
Има ли инфо за Игри на волята къде са го снимали?

На северното черноморие може да е било още по-брутално.

# 173
  • София
Малко след Дуранкулак.

# 174
Там обикновено е доста по-студена морската вода.

# 175
Е неслучайно в анонса се казва, че "тук природата е не майка, а мащеха"

# 176
Аз няма да съм изненадан от ниските рейтинги на Олимпиадата. България от 20+ години не е спортна нация.

Нито обикновения човек се интерсува от спорт и го смята за нещо важно, нито децата и младежите искат да се занимават със спорт, нито на управлящите им пука за спорта, нито пък имаме структура, бази и кадри за правене на елитен спорт. Срещал съм не един и двама човека, които направо ти се подиграват в лицето, като им кажеш че ще ходиш да гледаш някакво спортно събитие, я на живо, я по телевизията, че все едно си губиш времето.

Аз си я изгледах Олимпиадата по Евроспорт и Max от сутрин до вечер. БНТ въобще не съм им обръщал внимание, едно защото нямах нужда, две защото коментара по Евроспорт е къде къде по-качествен и професионален и три защото на БНТ не може да им хванеш спатиите какво и кога ще дават.

И аз гледам мачове, и аз се вълнувах от Европейското, ама Олимпиадата си е съвсем друга летва. Мачове има 365 дни в годината, постоянно са, докато такова събитие, където са събрани всички звезди на летните спортове е само 2 седмици на 4 години. И не само в спортно отношение, ами се и видя каква плеяда от шоубизнеса се изнесе в Париж. А в ЛА какво ще е не ми се мисли. Жалко, че за българинът тази цялата атмосфера и момент във времето е нещо не толкова важно.

# 177
  • София
С едва 5% и малко дял, царицата на спортовете 'отсрамва' летните олимпийски игри и БНТ, но това са изключително слаби показатели. Жалко.

# 178
Ха,дори някакъв турски сериал е по-предпочитан...

# 179
Ха,дори някакъв турски сериал е по-предпочитан...
И що да не е по-предпочитан? Ако не се гледаха тези сериали, нямаше да ги дават.

Общи условия

Активация на акаунт