💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 687
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 90
Като извадиха грошовете, реших, че са имали сериозни схеми, сметки и калкулации, а те ги напазаруваха, за да ги накичат на Мастагарков.
Виолета изобщо не е никакъв стратег, ако мислеше, щеше да предпочете да опази коалицията на дъщеря си и да хвърли своята под буса, защото Мишо е по-преодолим съперник. При трибой на Мастагарков, Рълев и Момчил, пътят до финала за Дени щеше да е 1/3 по-лесен.

# 91
  • тук и там
Мастагарков няма да се сети.Аз го харесвам и ще съм за него на елиминациите,но чак такива сметки не са му във възможностите..А дано де,да му дойде тази идея,ама надали..

# 92
  • Stockholm
Ахах, само Момчи остана с грошове, ясно защо му ги взеха. Знаят си, че трудно нещо ще го накара да ги пипне. Щеше да остане в историята и като единственият участник с 370 непокътнати гроша Joy Blue Heart

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 21:05 от silsto

# 93
  • На Изток от Рая
И какво сега, ако Благо не стреля по Вила, ще гледаме един малък финал, нищо че Момчи не е там, а куците коне ще ги пазим за Големия финал...

# 94
След изказванията "Ако е гарга да е рошава" , Мастагарков сигурно няма да стреля по Виолета, за да не излезе страхливец

# 95
Аз сега се чудя. Има ли някой в това обединено племе с който Мастагарков да не си е стиснал  ръката. И той като Дунев се чуди към кой да се прилепи. А не е никак слаб на арената. Накрая се озова от 10 стола на елиминация

# 96
А ако Благо се сети и Рълев изкара някоя огърлица от раницата 😁🤣https://

# 97
  • София
Мастагарков дори и да се сети, Мартин не е глупак и ще стреля по Мишо, за да отпадне един силен мъж. Вили ще си я пази за жертва на битка...

Обаче защо не гърмят по Момчил? Сега им е паднало да изхвърлят много силен мъж. Значи Рълев е вече номиниран. Пращат му Момчил и Мастагарков и един от тримата най-силни отпада.
Вили не е никакъв стратег, сори.

# 98
  • Варна
След изказванията "Ако е гарга да е рошава" , Мастагарков сигурно няма да стреля по Виолета, за да не излезе страхливец
Тъпо ще е.., но е в негов стил

# 99
Рълев нямаше да е толкова нахилен, ако Момчил беше единият от номинираните.

# 100
Няма да е по Виолета, защото и друг път е казвал, че не иска да е един вид по лесна мишена...

# 101
  • София
Ако не се сети Благо, ще си заслужи отпадането. Ако отиде на битка с Рълев и Мишо, 100% ще им сложат плуване и е чао!

Абсолютно.
В крайна сметка може да се мисли и без да си подляр. Те са финалисти все пак.
То, хубаво е да си добродушен, ама да си тъп...
Обаче много се кефя. Хора, това беше най-якият съвет! МНого обичам да има схеми и те да се провалят.
Рълев ще умре от страх!

# 102
  • София
Убедена съм...

# 103
  • София
Глупчо! Добре, че е красив ✌

# 104
  • При семейството си
Значи на служебно номинирания му пускаме двама съперника, че да има по-голям шанс да остане?! Доооообре.. ми да бяха направили петорна "елиминация" за по-сигурно Simple Smile
В други сезони имало ли е подобно нещо или специално за служебно номинирания го измислиха?!

Общи условия

Активация на акаунт