🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 431
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • пустинята Гоби
Кажи жена или мъж печели?

# 301
  • Sunshine state
И ще помоля са е в скрит текст, аз не искам да знам.

# 302
Нека гледаме довечера 😀
Писахме заедно още от самото начало на предаването. Мисля, че ще е най-редно утре официално да се запознаем и все пак да се представя.

# 303
Аз нямам нищо против който и да е от тримата да спечели стига да е с най- добрите чинии. И тримата имат познания и са се отличавали с добри чинии , но и тримата имат и слаби места. За мен лично почти от началото те са тримата финалисти и се радвам, че не съм се излъгала. И тримата не ги харесвам като характер, но може би най ми е близко като натюрел Биляна, ама и при нея виждам трески за дялане. Стискам им палци и на тримата да се раздадат на макс и да ни направят добър поне финала на сезона.
А относно Осман ,той не пие алкохол, но в една от задачите  каза че след като мине термична обработка и алкохола се изпари ще опита ястието. Така , че предполагам че го прави, все пак се стреми да е професионалист.😉

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 15:24 от Joy 05

# 304
Така се случи, че гледах финала на живо. Ще ви разкажа утре някои неща. 😀
Разкажи ги днес Wink

# 305
Нека гледаме довечера 😀
Писахме заедно още от самото начало на предаването. Мисля, че ще е най-редно утре официално да се запознаем и все пак да се представя.
Участник?!
Или близък на участник?!
Ще ми е интересно да разкажеш.

# 306
  • София
Оо чакам с нетърпение 😃

# 307
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, отдъхнах си най-после! Сериозно се бях притеснила в последните няколко епизода, даже почти бях повярвала в конспирациите, че действително гласят Лора за финал. Главно заради вечната изкуствена усмивка, която не слизаше от лицето й през цялото време - и като готви, и като говори на синхрони, и като е притеснена, и като няма време, и като тича към склада... Все едно знае нещо, което ние не знаем.
Много се радвам за Биляна, че успя да се събере и да покаже какво може, защото тя може да готви. Само че на първото предизвикателство идеята й за милфьой беше наистина глупава. Задачата беше за време, т.е. трябваше да съобразят да направят нещо с повече техники за възможно най-кратко време. Нещо, което направиха Марианна и Мелят. Осман също се справи, но се радвам, че не спечели, защото тръгна много самодоволно и не спря да се хвали през цялото време.
Готви човекът със сърце, то му личи. Единственият му проблем е плейтването - няма финес и усет просто, но това е нещо, върху което може да се работи и да се подобри значително, дори да не му идва отвътре.
Като цяло този сезон липсваха хубави презентации. Даже се чудя на журито как хвалеха и превъзнасяха абсолютно посредствени чинии, но то като няма хубави, сигурно са били принудени да се хващат за сламки. Последно провъзгласиха чинията с риба тон на Лора за прекрасна, а тя си беше откровено едно голямо нищо. За мен най-фин и елегантен почерк от всички има Биляна, въпреки че и тя е поднасяла недотам изискани чинии.
Общо взето съм доволна от топ 3.

# 308
Ще ви разкажа, разбира се. Само ще ви кажа да обърнете внимание на думите на Кустев, когато обявяват победителя.

# 309
  • Разпиляна във въображението
Колко като време е сниман финала?

# 310
Е то от потребителката ,която казва че ще разкаже утре ,май стана ясно кой ще е победителя.😉  И на мен ще ми е интересно дали явната и неприязън към определен участник е основана на победата или наистина има лично познанство с въпросният участник. Аз все още се надявам на зрелищен и оспорван финал с красиви чинии.😃

# 311
  • София
Е, то е ясно TanyaMMM на кого е близка. От доста време пуска кукички, оправдава едни участнички за всичко, а напада Марианна.

Каквото и интриги да е имало, ако човек не е влязъл само за парите, а уважава и зрителите, които си губим време да ги гледаме, ще поднася добри чинии. Това ми харесва в Игри на волята, че и там има нагласяване, но хората играят с хъс, имат спортна злоба, искат да мотивират хората да спортуват, дават всичко от себе си. Докато този сезон на Мастършеф това често липсваше.

# 312
  • Sofia
И аз ще помоля спойлерите да са в скрит текст, само бих искала да попитам кога е сниман финалът? Още през март ли?

# 313
  • София
Не видях спойлери. Има ли нещо изтрито? Аз нямам против предварителна информация.

# 314
Финалът беше в края на месец май, когато цъфнаха черешите и беше един много дълъг ден.

Общи условия

Активация на акаунт