🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 390
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Варненци горките ще им излезе име на тиквичари с Марианна. И за десерт пак тиквичка, прекали. Хайде Биляна направи десерт трепач, както вече го направи веднъж в шоуто.

# 436
Е Мариана как да не декламира, нали е някакъв преподавател във ВИНС Варна, или Икономически университет, май така му е името сега.
В този живот доста са ми преподавали, но никой не е театралничел толкова. Нито е декламирал.

# 437
Десертът на Мариана дали ще е риба с тиквички?
А, тиквичките познах.

Аз пък бих  яла гълъб и съм. На мнение съм, че трябва да се опита, дали ще се хареса е друг въпрос. Обожавам конски кюфтета.

# 438
Честно казано преди този епизод си мислех, че Марианна ще спечели защото монтажа подсказваше така, но сега си мисля, че ще е Осман.

# 439
Ядлива пръст 👁👄👁

# 440
  • Sofia
Осман с много силна заявка, дано няма мегапровал там.

# 441
Кейк с тиквички било рисково...  ми то това е    прозаична рецепта,  сори
Харесва ми Биляна ,защото е ексцентрична

# 442
  • Варна
Честно казано преди този епизод си мислех, че Марианна ще спечели защото монтажа подсказваше така, но сега си мисля, че ще е Осман.

От  това по-хубаво, здраве му кажи. Тая Мариянна ми е като комсомолка, изключително досадна и не блести с нещо кой знае какво.
Варненци горките ще им излезе име на тиквичари с Марианна. И за десерт пак тиквичка, прекали. Хайде Биляна направи десерт трепач, както вече го направи веднъж в шоуто.

Варна и тиквички?? Тази няма общо с Варна.

# 443

От по-хубаво, здраве му кажи. Тая Мариянна ми е като комсомолка, изключително досадна и не блести с нещо кой знае какво.
И аз въобще не я харесвам.

# 444
  • София
Голям риск за Марианна, мисля,.че не е най-добрият избор.
Много амбициозно яденето на Осман. Тоби вика за него. Да не готвят скоро заедно

# 445
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Биляна няма настроение, сякаш насила е там, да сготви нещо и да си ходи. Не мога да си обясня поведението и, и избора на меню за финала.

# 446
Изглежда победителят ще се решава между Горският и Морският.😉😁
Аз по принцип обичам морето повечко, ама тази вечер съм за Горският.😜
Стискам палци най- добрият десерт да е неговият ,идеален завършек ще е.🤞 Малко ме дразнеше през сезона, но не мога да си кривя душата за перфектното му финално представяне.

# 447
  • Sofia
Мда, поне на стратегия най-добра е заявката на Осман, кой не обича шоколадова торта.
Марианна с тези тиквички за мен сбърка.
Биляна сигурно ще извади отличен десерт, но вече не е претендент, поне на база първите два провала.

# 448
Вярно, че не гледах последователно и задълбочено предаването, но това, което виждам от началото на вечерта ме кара да се срамувам, че тая персона представлява Варна. Срам ме е !

# 449
Голяма подкрепа за Биляна от отпадналите участници. Това говори много.

Общи условия

Активация на акаунт