Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 472
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Вчера от толкова емоции, забравих да спомена нещо.
Актрисата Defne Kaylar  (Седеф от ПО),с нов филм по кината от 22 декември.
Съобщи го  самият Ali Bilgin, който и е съпруг .

# 316
Не знаех, че Али Билгин й е съпруг.
Много ми е сладка Defne Kaylar, има хубаво излъчване.
Успех на филма!

# 317
Дефне Каялар за любовта, късния пробив в киното, сериалите и любимите занимания

Дефне Каялар е турска актриса, родена на 07-и май 1975-а година в Измир, Турция.
Завършва университета в Билкент.
Макар че започва да снима почти на 30 години, Дефне е желана за реклами. Първата си роля получава в игрален филм през 2003-а година. Години по-късно участва в сериалите "Момичето с червения шал", "20 минути", "Кварталът на богатите", "Сърцето на града" и "Фи". Интересното е, че няма богато портфолио, но е истинска късметлийка в любовта и се радва на успешен брак. Тя се омъжа за режисьора на сериала "Кварталът на богатите" Али Билгин през 2014-а година. Дефне обожава да играе шах и винаги, когато може, го прави. Освен актриса, е и е преподавател в университета.

# 318
Да, в "Сърцето на града" съм я гледала.
Чудех се от къде другаде ми е позната.
Много е красива.

# 319
След десетки гледания на промото, имам някой наблюдения.
Веждите не ги коментирам даже, те бяха ясни още в неделя. Погледът му е много остър с тях. Обаче никога не съм подозирала, че такава малка промяна може толкова да промени дадена визия. А съм от хората, които без да си нарисуват веждите не излизат.
В сцената с брат му, близкият кадър на очите, има една изпъкнала вена на слепоочието. Много добър кадър. Ще чакам още такива.
Много ми харесва как хората не са гримирани като за модно списание, а изглеждат истински. Косите на майката и сестрата са леко проскубани. На хората им се виждат пъпки, пори и тн. Подозирам, че на Чачо може и да са му нарисували сенки под очите. Ама изглеждат супер убедително всички. Това е коментар за гримьорите.
Музиката много ми харесва. Не бях запозната с турския рок и нямах никакви очаквания.
Ще има забавни реплики. Това ще разведрява тежките сцени надявам се.
И да има любов, поне засега не ми изглежда това да е водещото. Ще се набляга повече на пата-кютатат. Отношенията в семейството ще са тежки. Особено с бащата. В началото като вижда майка си и се усмихва като Пеями, който вижда майка си. Явно това е поглед радвам се да те видя мамо. Да кажа пак, че с Icerde съм до никъде, но и там ще го следя.
Пак ще реве. И аз с него.
Няма начин да го гледам без някакви субтитри. Много говорят, а аз нямам вашите познания по езика. Още ми е трудно да различа отивай си от не си отивай. Добър ден и довиждане ми е нивото.

# 320
Слогана на Fox
Понякога живота изважда Gaddar в теб,дори и да не искаш!

Много добри наблюдения,Гери!
Наистина, начина, по който изглеждат всички е много достоверен.
Вчера и фризьора Ergün Gezer сподели тийзъра. Той често работи в проектите на Чаатай. Последно беше в "Kübra" . Може и гримьорите да са същите.
Тая веничка на Чачо като изпъкне,всички знаем какво се случва! Wink

# 321
Гери, колко точно си описала целия тийзър.
Докато те четях, все едно заедно сме го обсъждали.

# 322
Здравейте!

Снощи наистина бе голям маратон. Вълнуващо е, когато излизат новини и снимки на килограм. Нищо не може да се сравни с първоначалното представяне на това, което си чакал толкова дълго време.
Гери, много точно си описала Дагхан. Дано и сценария ни развълнува така, както очакването и тийзъра.

Гледам, че сте обсъждали Седеф и самата актриса, та да се включа и аз. За Defne Kaylar нищо не знаех, но е много сладка, със едно такова приятно излъчване. А Седеф ми е една от любимите героини. Малко "лудичка", с чувство за хумор. Възрастен с душа на дете, на моменти като майка орлица.  И изобщо Седеф е образът, към който трябва да се стреми да бъде всеки човек.

# 323
Поглед ли е, чудо ли е?

# 324
Момичета, да ви пренеса малко и в живота на Джем Карджъ.

Денят започва както винаги със спорт.

Две вечери поред вече е на театрални постановки с приятели - "Плешивата певица" и "Розовото дърво, оставено от майка ми, остави бяла следа на масата"

В този човек има такава неизчерпаема енергия за радост към живота.

# 325
Цвети,след "Terzi" съм фен на Джем Карджъ.
И аз го следвам в ИГ и му се възхищавам на упоритостта!
Всяка сутрин още по тъмно е навън и тича!
Grinning
Това не всеки го може! Мен ,например, бе че домързяло. Grinning
Понякога се показва с едно детенце. Предполагам е неговото.
Ако си гледала нещо хубаво под негова режисура, може да споделиш. Ще ми е интересно да гледам .

# 326

Арабските фенове и те са развълнувани. Дори са си пренаредили тийзъра

Като цъкнете върху снимката и ще ви заведе да видите клипчето в ИГ

# 327

Арабските фенове и те са развълнувани. Дори са си пренаредили тийзъра

Като цъкнете върху снимката и ще ви заведе да видите клипчето в ИГ

Мале, ама как ги претрепа, млати наред, направо ме изкефи!
Много напрежение и екшън ще има...супер, нямам търпение!
Цвети, къде ги намираш? Браво бе, момиче!

# 328

Мусаб Акеджи се присъединява
към Предателския сериал, според
съобщението, той ще бъде приятел на
Дахан (Чатай).
А според това,което видяхме в откъса, героят му ще придаде комична нотка. Grinning

Огур официално се присъедини към
нашия сериал ,но все още не е ясна ролята му.
Най-вероятно ще има свой специфичен стил и ще и враг на Дахан(Чатай)

# 329
Започват лека-полека, всички герои да излизат. Сигурна съм, че каста ще УАУ, турците са царе на това.

Общи условия

Активация на акаунт