Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 471
  • 734
  •   1
Отговори
# 330

Гледам го, наблюдавам го в детайли и винаги има нещо, което ме навежда на мисълта, че има онази сила на трансформация, в която един малък детайл прави нещата много различни.  Един казва, че вижда Сарп, други виждат Хакан в него, дори има малки флашбекове, в които лице, доста подобно на Яман, се появява отново,понякога пък Пеями. С това имам предвид, че лицето му се трансформира чрез изражението му, за да ни даде характер, напълно различен от предишния му.  Неговата хамелеонова способност за трансформация ни кара да се вълнуваме от друг човек, напълно различен в чертите си. Макар и отдалеч да ни кара да мислим за други вече изиграни герои.
 Пожелавам на Чачо най-голям успех в този нов проект и рейтингите да определят тенденцията за Cagatay Ulusoy, най-добрият!
Heart

# 331
Цвети,след "Terzi" съм фен на Джем Карджъ.
И аз го следвам в ИГ и му се възхищавам на упоритостта!
Всяка сутрин още по тъмно е навън и тича!
Grinning
Това не всеки го може! Мен ,например, бе че домързяло. Grinning
Понякога се показва с едно детенце. Предполагам е неговото.
Ако си гледала нещо хубаво под негова режисура, може да споделиш. Ще ми е интересно да гледам .

Нези, на сутрешните тренировки го научи Ебру. По времето на Вятъра той беше пълничък, Ебру умее да увлича хората и той я последва в идеята за здравословен живот.
Детенцето е племенницата му. Има сестра.
"Вятърничав" съм гледала, но не знам дали ще ти хареса. От типа тежка драма е.
Поглеждала съм и някоя и друга серия от "Песента на живота".

# 332
Цвети, аз проблем с драмите нямам,даже ги харесвам,но все пак зависи от тематиката.
Може и да го погледна, да видя за какво става въпрос.
Благодаря ти! Hug

# 333
Здравейте момичета,
Наистина му желая голям успех на филма, а каста е доста обещаващ,
Онур Съйлак съм гледала навремето в Гордата Аси, после в Гарванът, определено е доста класен актьор, очаквам уникален екшън Simple Smile
А Чачо освен да обича силно и страстно, също толкова силно и страстно стреля 😀
Малко остана, очаквам все повече снимки и новини Simple Smile
Нези,
Емоцията от онлайн гледането е страхотна,  имаме много благоприятен ден петък, защото през седмицата е доста трудно, с рекламите сериите са си доста дълги.....

# 334
О,да,Нани! Аз сега ,нали гледам "Aile" всеки вторник и, без да съм най-големият фен на актьорите,емоцията е страхотна!
Е, Серенайка си я харесвам! Wink
В тази връзка се сещам да ви покажа малко сравнения между Яман и Мира и Аслан и Девин.

Малко се увлякох, извинявайте, но много ми харесват. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 17:29 от NeZ_9

# 335
Аз Онур съм го гледала, освен в тези двата и в "Сблъсък". Страхотен актьор, винаги персонажите са му интересни и изпъква с игра. Той беше женен за Туба и има две момичета близначки, а сега женен за мениджърката си и има малко момченце. След развода с Туба се разбират перфектно и момичетата му ходят често на гости при новата жена и другото му дете.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 17:20 от jackie.

# 336
Нези, мечтая си за твоя изказ.
Не знам къде хората видяха Яман. Сигурно и Емир виждат. За мен те са дечица. Това тук е мъж. В очите му има много драма и болка без да е сълзливо. Вижда се, че това е човек с опит.  Даже като пуска сълза е като да се е отронила от камък.
Аз като казах Пеями имах предвид само усмивката към родителите. Може да е от културата. Уважение към по-възрастните, към родителите. Но не като страхопочитание. И как пак е сложил глава в скута на майка си. Тук това би се приело като слабост.

# 337
Гери,благодаря ти!
Понякога се притеснявам, че прекалявам с думите, но са ми слабост!
Relaxed
За секунди можеш да кажеш,че виждаш и Яман, там, в спомените му с приятелката му.
То е по-скоро напомняне за него ,с поглед или жест и е мигновено.
Този човек има толкова много лица!
Изумява ме! За това и си мечтая да го видя, искам да погледна истинското му лице.
(не само на снимки)
Отношенията между родителите и децата в Турция е достойно за възхищение! Особено между майка и син. Наблюдавала съм ги много пъти.
Чаатай умее да пресъздава добре тези отношения.  Всеки път е много мил и нежен към екраните си майки.
Наистина мисля, че не му е трудно, защото и в живота е така.

# 338
Гери,благодаря ти!
Понякога се притеснявам, че прекалявам с думите, но са ми слабост!
Relaxed
Нези, пиши си спокойно, ние обичаме да те четем, няма да те критикуваме, че пишеш дисертации и се правиш много на умна. Въпреки, че ти си си умна, не се правиш. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Черпя те с един сладък Чачко

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 18:04 от jackie.

# 339
О, Жаки, благодаря ти и на теб! Hug
Нали знаеш- животът е като пъзел, а хората в него сме  парчетата. И да  се опитваш да намериш насила сродните си души, не става. Но разбираш, щом ги срещнеш и парченцата пъзел пасват веднага и с лекота.
Wink
Мисля,че тук пъзела е добре подреден. Всяко парче си е на мястото.
И аз те черпя с нещо много сладко,но от телефона мога да го сложа само като линк,за съжаление!

https://www.instagram.com/p/CBnQBC5FPK3/?igshid=N2ZiNzVhMjY2OA==

# 340
Заповядайте един подранил коледен подарък!

# 341
Нези и Жаки, това са единствените дисертации, които чета.😂😂😂 предлагам да не задълбаваме по темата.

За Icerde да доложа. Всъщност много ме изненада.  Заради вчерашния тийзър довърших първа сепия и сега гледам втора. Майка ми обичаше турски сериали и гледаше всичко. Трябва и него да е гледала. Сега сигурно ми се смее като ме гледа отгоре. Защото аз едно време много ѝ се подигравах. Тя нямаше разговор под 10 минути само увода. Затова ѝ се обаждах в 8 без 5 и тя сама затваряше.
Много ми харесва играта на Чачо. Хем е забавен и игрив, хем може да е гневен и невъздържан. И много добре физически подготвен. Вече нямам търпение какво ще се случи. Ама много дълги бе….

# 342
Заповядайте един подранил коледен подарък!

Цветиии,благодаря ти за това Коледно настроение!
Аз определено имах нужда! Hug
Много си добра!!!
Гери, аз много ти завиждам,че  гледаш Içerde за първи път!
Дълги са сериите, но са динамични и не можеш да спреш да гледаш.
Аз поне бях така !
Като разказваш за майка ти, се сещам че и аз бях така. Така че, човек да внимава като се подиграва, че не знае какво ще му дойде до главата. Grinning

# 343
Ооо, Гери, много е хубав сериала. изключителна игра на всички. Арас и той е много добър, всъщност, точно тук го открих. Много добър тандем са двамата. Той не е много серии, така че бързо ще го изгледаш.

# 344
Ново от сета на Гадар

Хайде,дано и нещо по-така скоро да се появи, а не само такива общи снимки.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт