Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 467
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Ооо, Гери, много е хубав сериала. изключителна игра на всички. Арас и той е много добър, всъщност, точно тук го открих. Много добър тандем са двамата. Той не е много серии, така че бързо ще го изгледаш.

39 серии по 2 часа, че и повече са си 80 часа гледане. И тук нищо не мога да превъртя, че а го направих, а изпуснах нишката. Във Ферия яко превъртах пълнежа. В квартала можеше и да превъртя примерно журналистката, която много ме дразнеше, но пак нямаше да е такава загуба да пропусна някоя и друга целувка на Ейлюл и Мерт.

# 346
Нали знаеш, че хубавите турски сериали, обикновено са по няколко сезона(над 100 серии), а Ичерде е един сезон, затова казах, че е кратък. Но иначе си права и това не е малко. Между другото, искаха да му правят втори сезон, но Чачо не се съгласи и затова е само един и е по-стегнат, иначе щяха да го дъвчат поне два сезона. За никъде не бързаш, когато-тогава.

# 347
Бързам. Имам и сериалът с мустаците да гледам. И това да се свърши да 5ти януари. Нямам време😂. После още се притеснявам новият как ще го гледам. Вие езици говорите. Аз един английски знам ама не като да ми е майчин. Руски само слушам. Четене ще е мъка. За турски вече казах. Вече освен добро утро, благодаря, довиждане знам и баща, майка и брат.

# 348
Ооо,Гери,много амбициозно!
Вярно идват празници и почивни дни, но пак е много.
Ама той новия ще е веднъж седмично, така че докато чакаш нова серия ,ще има какво да гледаш.
Ето,напредваш с турския! Joy
Аз го уча вече 7-8 месеца(от две седмици не съм отваряла учебника Scream) и още не го знам.
Ако чета турски субтитри ми е по-лесно, защото виждам думата. А като слушам, чувам всякакви неща! Joy Като е клип, мога да го чуя няколко пъти,но така директно е по-трудно. Понякога разбирам доста, понякога нищо ...
Ще се пробваме да гледаме в петъците и после ще търсим някакъв превод ,дано да има!
Нали ви разказах колко ми беше зор да разбера какво казва Чаатай тук.
https://www.instagram.com/p/BXxbLeZgFKh/?igshid=ZWQ3ODFjY2VlOQ==
Няма да ви казвам колко пъти съм го слушала,докато успея да разбера всичко.
Отне ми месеци.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 20:08 от NeZ_9

# 349
Гери, аз знам руски и английски, а от сериалния турски съм понаучла толкова, колкото да си изкарам боя. Е, разбирам долу горе смисъла, стига диалозите да са само с прости изречения. Но каквото и да си говорим, права си, че никой език не е като родния. Надявам се, че ще пускат поне автоматичен превод, в YouTube има на сериалите такъв, но не е от най- добрите.

# 350
Гери, ако няма бг. превод, ще го пускаме на руски (с озвучаване и субтитри), англиски суб. предполагам, че ще има също.
Не си давай зор, сериала ще е по 1 епизод на седмица, така че можеш да гледаш между сериите.

# 351
Здравейте момичета! Много хубава тема! Аз също се записвам, защото ще обсъждаме двамата ми любими актьори-Чатай и Онур. Мисля, че ще бъде бомба...на добър час на сериала и на нас😊

# 352
Здравейте момичета! Много хубава тема! Аз също се записвам, защото ще обсъждаме двамата ми любими актьори-Чатай и Онур. Мисля, че ще бъде бомба...на добър час на сериала и на нас😊
Добре дошла,Звездичка!
Много се радваме, че се присъединяваш към нашата компания! Hug
Ако искаш разкажи ни  какво си гледала, какво харесваш?
Имаш ли любим филм,сериал,герой? Wink

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 23:03 от NeZ_9

# 353
Добре дошла,  Звездичка 💐

Нези, ❤️
Присъединявам се към Гери, Благородно завиждам на изказа ти, пиши на воля, аз наистина те чета с удоволствие ❤️

Ооо, Чачо е навсякъде...
В смисъл  Яман, Сарп, Пеями,
Всяка мимика прилича на някой от героите,  уникален е Simple Smile

# 354
Звездичка, добре дошла!

Току що разхождайки се из Туитър попаднах на това видео. Заедно с музиката направо е жестоко.

https://twitter.com/i/status/1735003021275193596

# 355
Нани,благодаря ти! Hug
Цвети,не само хубава музика,но и страхотен монтаж! Hands Thumbsup
Попаднаха ми снимки от премиерата на 2 сезон на "Kuş kuçuşu".
Участват две партньорки на Чачо- Şifanur и Miray (малката Берен от ПО)

" Kuş uçuşu" (Както птицата лети) е турски драматичен сериал, продуциран от Ay Yapım за Netflix ,чийто първи епизод беше пуснат на 3 юни 2022 г., режисиран от Deniz Yorulmazer и Koray Kerimoğlu,по сценарий на Meriç Acemi и с участието на Birce Akalay , Miray Daner и İbrahim Çelikkol.
Сега пускат 2 сезон.
Браво на Шифанур! Много добре и тръгна кариерата! Hands Clap

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 21:32 от NeZ_9

# 356
" Kuş uçuşu" (Както птицата лети) е турски драматичен сериал, продуциран от Ay Yapım за Netflix ,чийто първи епизод беше пуснат на 3 юни 2022 г., режисиран от Deniz Yorulmazer и Koray Kerimoğlu,по сценарий на Meriç Acemi и с участието на Birce Akalay , Miray Daner и İbrahim Çelikkol.
Сега пускат 2 сезон.
Браво на Шифанур! Много добре и тръгна кариерата! Hands Clap
Сериала е много хубав. Ибрахим и Бирдже са много хармонична двойка. Мирай също се представи блестящо в първи сезон. Когато го гледах първи сезон, с нетърпение чаках втори, но от тогава мина година и половина и ми мина нетърпението, но сигурно ще го изгледам. Тия Нетфликс имат много тъпа политика да дават сезоните горе долу по 1 сезон на година, при тези е година и половина даже. С една дума го препоръчвам. Утре, т.е. днес вече го пускат по Нетфликс.

Звездичка и от мен добре дошла! Hug

# 357
Добро утро!
Жаки,значи ти си го гледала!
Шифанур как се справя тук?
Според доклада за най-гледаните продукции на Netflix през първата половина на 2023 г. (януари-юни) "Terzi", с Чаатай Улусой, е гледан 63 900 000 часа.
 В допълнение към "Terzi", първият сезон на "The Protector", който  излезна през 2018 г., беше гледан 18 300 000 часа.

Не случайно наричат  Чаатай Улусой кралят на Netflix!
Wear Crown
 Преди 6 години това сладурче се появи в социалните мрежи, да каже колко е развълнуван да сподели и да потвърди слуховете и новините,които са излезнали,че през 2018г ще започне излъчването на един много красив и много различен проект.
Само по Netflix!
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuaW5zdGF … yM21zZzQ3MzQyMDc4
И ето го сега, пет години по-късно.

И още малко статистика:

5 то място! Страхотен успех!!!

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 08:55 от NeZ_9

# 358
Добро утро!

На кафенце със Серенайка Coffee
Много е красива!

Нези, Шифанур се справя добре, тя има едно миловидно излъчване, харесвам я. Blush
Еее предпочитам актриси тип Серенай, защото изпълват екрана, докато другите допълват екрана на главния.

Колкото доклада на Нетфликс, в някаква грешка са за сезон 1 на Шивача.

1 сезон е гледан 66 300 000 милиона часа
2 сезон е гледан 54 900 000 милиона часа
3 сезон е гледан 42 900 000 милиона часа

# 359
Нези, само заради сравнението на Серенай в приливите и семейството го гледах снощи. Интересно ми е, но аз не харесвам много Кавънч. Иначе серенай няма много лица. Не съм я гледала другаде, но съм сигурна, че и гласът и е същия. Абе направо играе само едно. То много ми харесва, но ако сравняваме с Чаатай… на него гласът мен се променя. Походката се променя, жестове. Не говорим за визия. Иначе и в двата сериала имаме ходене на сватба непоканени. Ми не е много оригинално. Но историята е интересна засега.

Можете ли да ми припомните кой сериал беше отказал Чачо?

Общи условия

Активация на акаунт