Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 461
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Малко информация за Онур Сайлак

Ариф Онур Сайлак (роден на 12 май 1977 г., Анкара) е турски актьор и режисьор.
Освен това е преподавател в областта на филма и драмата в университета Kadir Has.
Учил е в Близкоизточния технически университет, катедра по физика.
Той напуска университета и опитва късмета си в университета в Анкара, факултет по политически науки, катедра по публична администрация, което е съвсем различна област .
На 28 юли 2011 г. Сайлак се ожени за турската актриса Туба Бюйюкюстюн в Париж, Франция.
През януари 2012 г. съпругата му роди близначки Мая и Топрак. Двойката се разведе на 5 юни 2017 г.
От последвалата връзка с мениджърката му Гьозде Йълмаз има син, роден през декември 2020 г.
Става известен с ролята си на Зия в телевизионния сериал Аси
Зад гърба си има 18 сериала, 5 филма и 3 филма като режисьор.

Има 5 ПОБЕДИ & 13 НОМИНАЦИИ от филмови фестивали.

Филмов фестивал в Ийст Енд, Великобритания

Победител за 2018 г. Най-добър филм
Награда за най-добър филм на EEFF
Даха

-------------------------------------------------

Фестивал на независимото кино в Берлин, Германия

Победител за 2016 г. Най-добър късометражен филм (под 50 минути)
Най-добър късометражен филм
Джунглата

-----------------------------------------------

Награди на Асоциацията на турските филмови критици (SIYAD).

Победител за 2008 г. Награда SIYAD
Най-добър актьор
Есен
--------------------------------------

Международен фестивал Кипърски филмови дни

Победител за 2018 г. Почетна награда за отличие
Даха
--------------------------------------

Награди Yesilcam

Победител за 2008 г. Награда Yesilçam
Най-добър актьор
Есен

С Туба

С Гьозде

Трите деца

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 00:44 от jackie.

# 376
Охоо,солидна кариера!
Благодаря ти,Жаки! Не знаех нищо за него.
Той си е "тежка артилерия"!

# 377
Екшън човекът Ugur Yildiran ще бъде дясната ръка на Onur Saylak в сериала Al-Ghaddar като "Управител".
Човекът е несправедлив, безмилостен и лошият в сериала

За първи път Угур е на ръба на лошото и ужасното.
Той е дясната ръка на героя "Управител"  #Gaddar 🥶🖤🔥

# 378
Отметнахме още един ден.
Остават 21 дни до началото на Gaddar

# 379
Продължавам с представянето на актьорите,
ред е на лошото момче Угур Йълдъран

Угур Йълдъран е роден на 26 юли 1981 г. в Истанбул, Турция. Завършва образованието си в катедрата по гимнастика на спортната академия на университета Гази. Угур Йълдъран също се интересува от танци. През 2009 г. той придружава Хадисе на сцената като танцьор в песента Düm Tek Tek, която пее на конкурса Евровизия. Той е асистент-режисьор и актьор, играл във Вътрешен човек (2016), Черна птица (2019), Чукур (2016) и Три куруша (2021). Снимал се е и в Ел Турко(2023), който се очаква да бъде пуснат.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 00:47 от jackie.

# 380
Добро утро!

Жаки,благодаря ти!
Много хубава информация ни поднасяш!
Чета те с удоволствие! Hug
Чачо и пуловера Wink

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 09:15 от NeZ_9

# 381
Добро утро! Coffee
Благодаря, Нези! Hug
Ще се опитам да намеря лека-полека инфо за всички интересни персонажи.

Да видим днес с какво ще ни изненадат

# 382
Добро утро! Coffee
Благодаря, Нези! Hug
Ще се опитам да намеря лека-полека инфо за всички интересни персонажи.

Да видим днес с какво ще ни изненадат
Искаме всеки ден по нещо,нали! Wink
Чета разни коментари, в които хората изразяват недоволството си от избора на Сумие като партньор на Чачо.
Вие какво мислите?

Аз не я познавам като актриса. Претенции към външния и вид нямам, ама много неразбрано говори, беее!
Angry Grinning

# 383
Здравейте, дами,
Аз тази актриса не я познавам. а и от тийзъра не видях много. Нека да изчакаме и ще видим. Аз визуално я харесвам. Не е типичната захаросана красавица, интересна е. Това го подкрепям. То и той като гледам няма да е типичния красавец тук. Как от два кадъра се разбира такова нещо не знам. Според мен това е фенска ревност.

Вече изпитвам крайно нетърпение всичко да почне. Тези кадри вече ги научих наизуст.
Подозирам, че в момента има толкова много работа и така се изморява, че изобщо не му е до компании, за да попадне в неции кадър. Каквото качат от продукцията това. Пък то на мен не ми стига, за да добия представа. даже първите кадри от заведението, с приближените снимки ми бяха чак урудливи.

Icerde ще се принудя да го гледам на руски. Малко ми е смешно от груба турска реч да прекоча на руско миекане, но това ще е.

Редактирам се с въпрос. Попаднах на коментар за неговия акцент. Аз това не мога да го хвана. Има ли акцент наистина?

# 384
Аз също нямам мнение за играта й, не съм я гледала никъде. Външно ми харесва, но докато не я видим в сериала, всичко е фенско дърдорене. Най-смешни са тия, които не харесват никоя до него, освен любимката им...аман от болни мозъци. Понеже те са най-гръмогласни и се наслагва едно грозно отношение към момичето. Да, може да са я гледали някъде, но играта в един сериал може да не се получи, в друг- обратното. Голямо значение има и от партньорите. Аз, докато не я видя в поне един епизод, не мога да дам мнение. Знам колко много фенки скачаха срещу Серенай, когато стана ясно, че ще е партньорка на Киво в "Семейство", а сега не си представят коя би била по-подходяща от нея.

Нейната сила да бъде провокатор за всички завистливи момичета🥰

# 385
Гери,а до сега как гледаше "Içerde"?
Защо преминаваш на руски?
Относно акцента на Чачо, за пръв път чувам, че се коментира.
Аз не съм го забелязала.
Възможно е да го има,ако ролята го изисква.
До сега само при двама от героите в Айлето съм забелязала акцент.(Недрет и Бедри) Трудно ги разбирам.
За Сумие и моето мнение е като вашето.
Общо взето се доверявам на каста, защото до сега поне, турците винаги са подбирали точните актьори за определена роля.
Не знам как го правят, но накрая винаги си казваш, че не си представяш друг да изиграе това.
Много ги бива в това отношение.
От мен един Чачо на кон Heart Eyes

# 386
Нези, първите два епизода ги има в ютюб с англииски субтитри. пускам си ги на голям екран със страхотно качество, но субтитрите спряха до там и сега е само качество. На лаптопа, който ми е служебен не смея да гледам много много, че постоянно избиват някакви аларми за вируси или нещо друго. от телефона остана да гледам. ще си извадя очите с това момче Laughing

# 387
Здравейте момичета,
Сумие не съм я гледала, допада ми на вид, нека да видим играта и, аз нямам проблем с жената/партньорката да Чачо,
Единствено не харесвам Мелиса Шенолсун, честно казано никак не ми допада, още от ЛПН / нали я спрягаха сега за Гадар май/
За акцента....единственото което знам, първите 8_10 серии на КВ Фериа е бил озвучаван Емир от друг, но след това си е той с неговия глас! Никаква друга информация не съм срещала ...
Толкова припадаме по гласчето му, все ми е тая има ли акцент 😊😋

# 388
Здравейте!

Гери, намерих го с БГ аудио. Ето линка.

Вътрешен човек с БГ аудио

А по отношение на Сумие, нищо не мога да кажа, не съм я гледала, дори не я бях чувала. Визията й е като на всяко нормално младо момиче, не ме впечатлява, но не ме и дразни. Повече би ме подразнило посредствен сценарий и не добре изграден герой, всичко останало мога да приема.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 13:43 от cvetansk

# 389
Сумейе Айдоган

Родена е на 2 април 1999 г. в Истанбул. Семейството на Айдоган произхожда от Айдън и Одрин. Тя е от албански произход. Досега е участвала в 5 тв. сериала, 3 интернет сериала и 2 филма.

Remember Yeter (Leyla, филм 2024)
Акиф (Нериман, сериал 2023)
Тропик (Нощ, ТВ сериал 2023)
Magarsus (телевизионен сериал 2023)
Некоронована принцеса (Дъжд, сериал 2023)
Акиф (Филм 2022)
Чуй ме (Мелиса, ТВ сериал 2022)
Неверният (Джерен, телевизионен сериал 2021-2022 г.)
Миналото лято (Oya, филм 2021)
Моят баща герой / Ред Камион (Виолет, ТВ сериал 2021)

Общи условия

Активация на акаунт