Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 464
  • 734
  •   1
Отговори
# 390

Това, в което е участвала .

# 391
Онур Сайлак празнува рождения ден на сина си

Да е жив и здрав, само радости да им носи! Birthday Balloon

Много сладко дете! Hug

# 392
Излезе превод на първата част на филма за Ататюрк с Арас Булут.

Ататюрк - Първа част с БГ превод

Аз го изгледах и ме остави със смесени чувства. Някои неща знаех, други не. Филма започва с ранното му детство и смъртта на баща му. Именно това е и причината, за да стане Ататюрк такъв, какъвто ние го знаем. Момента за причината за смъртта на баща му го следват постоянно. Много силен е момента с последния му завет към малкия Мустафа. Бил е познат на обществото като Мустафа Кемал Солун. В онези времена турците не са имали фамилии, това става по- късно и е внесено от Ататюрк.
Реално Турция е "врата" за арабите към Европа и за европейците към арабския свят, затова и всеки е искал късче от тази земя. Войни, мародери и бандити са били нещо обичайно. Именно и за това, да остане Турция цяла и свободна се е борил Мустафа Кемал.
В тази първа част е описан точно този военен период, до момента на смъкването от власт на Султан Абдул Хамид II.
На приема тогава той се явява с еничарската си униформа, а не с турската си военна униформа.

Мога да кажа и, че това си е филм за голям екран. Баталните сцени са интересни и хубаво направени. Цялостната атмосфера е изключително достоверна. Това, къщи, улички, дворчета, с такава лекота те пренасят в онези времена на края на 19-ти и началото на 20-ти век.

Харесвам актьора Арас Булут, гледала съм го в "Чудо в килия", но тук някак не можах да го приема в тази роля. Може би, защото съм виждала снимки на истинския Ататюрк и приликата ми липсва, но не мисля, че е това. Ролята да изиграеш ключовия лидер на Турция явно си е дала отражението, защото ми беше някак скован.

ПП. Момичета, май прекалих... Но да знаете може да ме прескочите с четенето и няма да се разсърдя.

# 393
Онур Сайлак празнува рождения ден на сина си

Да е жив и здрав, само радости да им носи! Birthday Balloon

Много сладко дете! Hug

Много сладко дете! Да му е живо и здраво!
 И Чачо обича децата. Дано някой ден да се радва на своите деца!

Ехаааа! Нетфликс вече рекламират "Кубра"!
https://youtu.be/FxmQvEMVI4Y?si=zpV-zt6lsRgMbXCf
Ще бъде през ЯНУАРИ!!!
Моля някой да го качи в отделен пост!

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 18:11 от NeZ_9

# 394
Какво идва в Netflix Turkey през януари?

# 395
Чачо направо сияе около децата. Много е сладък! Heart Eyes

Тази ми е много сладка

Цвети, благодаря за превода на "Ататюрк". Ще го гледам със сигурност. Интерсно ми е превъплащението на Арас. За мен Арас (любимец ми е от Ичерде с Чачо) е един от най-добрите турски актьори, които играят с голяма лекота и съм очудена, че е бил леко скован, ама ще го видя и на мен как ще ми подейства.
"Ататюрк" беше сниман като сериал за Дисни+, но когато се оттеглиха от Турция, го предоставиха на FOX. Те май го пуснаха като един филм. Отделно го преработиха за големите екрани в две части.

# 396
Какво идва в Netflix Turkey през януари?

Страхотно!!!
Януари ще бъде силен месец!
Голям кеф!
След дългата суша сега Чаатай до Чаатай!
Grinning
Цвети,благодаря ти за разказа за Ататюрк!
Може и аз да го гледам по-нататък.

# 397
Кюбра идва през Януари.

Май ще познаят, че Джентълмен ще го пуснат за св. Валентин.

# 398
Кюбра идва през Януари.

Значи Чачо, януари и февруари ще бъде в двойна доза.Stuck Out Tongue Winking Eye

Чачо ми е като отшелник тук.
Дайте малко инфо за сериала, ако имате такова.

# 399
В "Kübra" Чаатай Улусой ще изиграе ролята на Gökhan Şahinoğlu.  Той работи усилено в производствен цех, където  го ценят много. Има приятелка и е известен в квартала си като уважаван, верен и зрял млад мъж.
Един ден Гьокхан получава съобщение от потребител на име Kübra, чрез групата за виртуално приятелство, в която редовно участва.  Текстът казва: „Ти си различен“.  Но Гьокхан не разбира съвсем.  В началото той не обръща много внимание.
Въпреки това, тъй като броят на съобщенията нараства, притесненията на Гьокхан нарастват, тъй като Kübra изглежда знае твърде много за него и всички близки до него. "Кюбра" е остро и бързо приключение за човека и машината, ума и съзнанието, вярата и силата от известния писател Afșin Kum.

Резюмето на Кюбра ми е в стил Матрицата с Киану Рийвс, а аз много го харесвам, това е един от филмите, които съм гледала поне 3 пъти всичките му части. Надявам се, че и Кюбра и Гьокхан ще ме впечатлят, така както Матрицата и Нео, все пак е фентъзи/ фантастика.

# 400
Продължават с официалната реклама на Gaddar

От Сумие.
Очаквайте скоро!

# 401
Кюбра идва през Януари.

Тази ми е една от любимите визии. Тук ми прибича на от списанието. Разногледа ще стана. Нямям против. А и героите са различни. единият е доста екшан, за другия си мисля, че ще се наблегне повече на психологията. Единият е с благия поглед, на другия вената май ще си седи изпъкнала. Не съм сигурна за третия джентълмен дали съвсем няма да обърка нещата.

Някой беше казал, че не е могъл да загледа Ферия та се сетих как може и да се получи. Аз почнах да го гледам доста напред във времето. Но много набързо и без да задълбавам. Той Чаатай в началото е като кукла кен пусната да се фръцка, с някакъв измислин глас и изобщо не знае къде се намира. Но ако почнеш от 17-18 оригинална серия примерно, имаше една катастрофа там, няма да изпуснеш толкова много ,  а има шанс за се зарибиш по историята. За мен с Хазал стояха най-добре на екран когато се карат или се мразят. Като са щастливи не не бяха интересни. Иначе историята е доста проста , но някак като се караха ми беше интересно какво ще стане после и се зарибих тогава. Аз Чаатай хич не го харесвах. Готова съм да ме линчувате. Изгледах сериала и забравих. Бях видяла кои са актьорите и какво друго са играли и това беше. Чак септември като си пуснах Нетфликс и то не веднага, се сетих как той има някакви филми там. И почнах със шивача. толкова се изкефих. направо нте можах да повярвам, че е той. После се сетих, че една от любимите ми сцени във Ферия беше как той се разплака в колата в последните серии и си казах, я много добре го изигра, чак на мен ми се дорева.

# 402
Аз, Гери, се пробвах няколко пъти. Даже, аз го почнах, заради Хазал. Харесах я в "Забраненият плод" с Киво, много силна роля направи там като лигавата дъщеря на чичото на Киво, прекрасно я изигра. Сега като казваш, че сцените, в които са се карали ти харесват, се сещам, че тя там цял сериал беше недоволна и все нещо мрънкаше, ама много добре й се получаваше. Когато пърхаше около Киво, хич не ми се връзваше, а то Хазалка била силна в караниците и мрънканията. Всъщност въпреки, че беше голямо мрънкало в "Забраненият плод", много ми харесваше как играе. Но комбинацията с Чачо, не ми се получава, а и самият сериал ми е от типа боза. Не, не мисля, че ще го загледам, поне не на тоя етап, но знае ли човек.

# 403
Жаки, да ти призная Simple Smile
Аз също го загледах малко по късно 1 вия път, и също споделям, че когато се карат са ЖЕСТОКИ , толкова страст и искри има Simple Smile
Ако някога ти дойде музата според мен ще туи хареса,
Първите серии се озвучават от друг, след 10 серия мисля, че е гласът на Чаатай
За разлика от Меджезира , който съм изгледала вече 4_5 пъти без превъртане, Фериа захапах сега за 2 ри път по БТВ и изгледах отново.......
Януари месец е очертава , Уауууу
Чакаме и Кюбра,
Момичета,  Благодаря Ви за всичко споделено...

# 404
Нани, може и това време да дойде, знае ли човек

МЕСЕЦ ЯНУАРИ:  Един ЧАЧО-два образа.

Общи условия

Активация на акаунт