Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 389
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!
Добре се позабавлявахме с Чачко, Дуда и "старите свекърви".Wink
Сега и аз вече искам истински новини!
Време е за нещо ново!

# 601
Добро утро! Coffee

Да за ужас на едни, ние се позабавлявахме.
На поста на Гери и аз се посмях, ама ние сме от добрите свекърви...Stuck Out Tongue Winking Eye

До кога ще виждаме това "Очаквайте по ФОКС"...тия прекалиха.

По принцип повечето сериали си взимат 1-2 седмици почивка след нова година.
Ако това се случи, Рибарче и Шербета да почиват, за нас това ще е един златен шанс да наберем скорост.
Стига тия от Фокса да не променят датата, че си останахме само с "Очаквайте"
Те официално обявявали ли са датата или ние я знаем от журналистите?

# 602
Ама наистина прекалено дълго ни оставиха без нищо ново!
Не може така!

Трябва да се вдига шум, рейтинги има да се гонят! Sunglasses

# 603
Изгледах и аз "Квартала". Много ми хареса и се чудя как досега съм го пропускала.
Както казах и преди, най-добрата визия за мен на Чачо. Много хубав, много добре изигран образ, с всяка серия е по-добър от към актьорство. Ако погледнете първа и последна серия, израстването е очевидно. За Танер също само суперлативи, изобщо не мога да си представя друг да изиграе тази роля, все едно за него е писана.
Сега разбрах думите на Гери за Серенай, че й идва малко еднаква с ролята й в "Семейство". Те са малко еднотипни като роли (и в двата сериала играе ролята на силната жена в "Семейство" или силното момиче в "Квартала") и тъй като и визуално не се променила, въпреки че са минали толкова години, изглежда малко еднаква. Е, определено е доста израснала като актриса, но разбирам виждането на Гери.
Аз понеже съм гледала "Шахмаран", там е изцяло в различна роля и много различно изиграна. За пореден път се убеждавам, че Серенай е една от най-добрите турски актриси.

# 604
Жаки, вече не ми е толкова еднаква, но като разбрах, ме и композиторът е същия просто усещането е такова. А в шахмаран направо е вече съвсем друго. Само една серия изгледах, че да не прекалявам със сериалите, но е нещо съвсем различно. Но тук не я обсъждаме нея. Аз само пак ще повторя, че тя е с по-голямата заслуга да им се получат сцените в приливите.

Аз на Чачо творчеството доста разбъркано съм го гледала, та контрактите наистина са големи. Като го гледам в детските роли и после в по-сложните ми е чак смешно. Както и преди съм казвала във Ферия не ми направи чак такова уау впечатление, че да си кажа това трябва да се следи. Добре, че се сетих половин година по-късно да гледам шивачът. А сега в icerde е съвсем друга вселена.

# 605
Жаки,радвам се, че ти хареса Кварталът!
Чачо ми е любим там! Не знам за вас,но аз много харесах играта му .
Особено  по-трагичните моменти,направо ги изигра брилянтно!
Двамата със Серенай ми напълниха душата!
Толкова истински, като че ли наистина бяха един за друг!

# 606
Жаки,радвам се, че ти хареса Кварталът!
Чачо ми е любим там! Не знам за вас,но аз много харесах играта му .
Особено  по-трагичните моменти,направо ги изигра брилянтно!
Двамата със Серенай ми напълниха душата!
Толкова истински, като че ли наистина бяха един за друг!

Нези, абсолютно споделям мнението ти.
И двамата бяха много сладки в общите им сцени. Много си личи, че са имали връзка. Всяко движение на другия им беше познато, играеха все едно са в реала. А бе кефят ме заедно.
Сега и в "Семейство" Серенайката ме кефи, с Киво са бомба.

# 607
# 608
На мен също много ми хареса. Вече ви казах как ми се беше свило сърцето последните 10-15 серии. И да реакциите им бяха като на хора, които се познават, а не сковани и като изиграни. Аз още от самото начало много се изненадах на свободата с която играят. Досега бях гледала само загатнати такова отношения в турските сериали. Аха да се целунат и ги скрият. А Яман и Мира си се натискаха, целуваха и прегръщаха през цялото време. Но си мисля, че това е нейната свобода, ако беше друга актриса не съм сигурна как щяха да стоят нещата. Защото такива глупости изчетох за това как седнала в скута на Киво и какъв скандал било, че направо ми прилошава. Ми те са актьори. Вярно това е друга държава и там порядките са други, ама на тях нали затова им се плаща.
Иначе нащо момче много добре се справя в приливите.

# 609
Като каза за "Семейство", аз Киво не го харесвах, но като видях постера и тийзъра, направо онемях от химията, която излъчваше тази двойка. За норматив изгледах всичко на Киво, което не бях гледала и ми стана и той любимец. Иначе Серенай от край време си я харесвам. Явно свободната игра на Серенай ги предразполага и те се отпускат. Абе, огън е момичето, няма спор.

# 610
Като каза за "Семейство", аз Киво не го харесвах, но като видях постера и тийзъра, направо онемях от химията, която излъчваше тази двойка. За норматив изгледах всичко на Киво, което не бях гледала и ми стана и той любимец. Иначе Серенай от край време си я харесвам. Явно свободната игра на Серенай ги предразполага и те се отпускат. Абе, огън е момичето, няма спор.

Огън са и двамата!

# 611
Да си жесток не беше избор, а необходимост!
Очаквайте скоро във FOX

Не знам аз ли съм станала много претенциозна или рекламата на Gaddar е много вяла. До сега трябваше да пуснат още материал, а то от време на време ни колажират моменти от тийзъра с надпис "Очаквайте скоро". Ами добре разбрахме, че ще е скоро, но поне да напишат колко скоро.
Горното е най- новото, което са ни предоставили Фокс, от преди 15 мин.

# 612
Да си жесток не беше избор, а необходимост!
Очаквайте скоро във FOX

Не знам аз ли съм станала много претенциозна или рекламата на Gaddar е много вяла. До сега трябваше да пуснат още материал, а то от време на време ни колажират моменти от тийзъра с надпис "Очаквайте скоро". Ами добре разбрахме, че ще е скоро, но поне да напишат колко скоро.
Горното е най- новото, което са ни предоставили Фокс, от преди 15 мин.
Така е ,Цвети! Залъгват ни с едно и също.
Изнервящо е! Angry

# 613
Много е изнервящо. Те феновете правят по-разнообразни колажи. Тези снимки всичките сме ги виждали.
Може седмица преди старта да пуснат нещо. Ама може и да си остана само с желанието. Много ми е интересно с какво ще пълнят 2 часа седмично. То в промото нямаше за повече от една серия.

# 614
Сумието като няма какво да рекламира по сериала, рекламира филма си.

Пуснала е и това....дъвкаме го 15 дена

А това е от профила й...голяма сладурана е

Общи условия

Активация на акаунт