Адвент, Коледа, Нова Година...Празничен декември в НЕМСКАТА тема(246)

• 30 883
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Водафон! Тъъъът, тъъът, тът! Самоцензурирах се. Второ денонощие без нет. Къмто двеста разговора с ботове и служители. И нищо!

# 211
Те,това е проблемище!🤯Стискам палци за бързо отстраняване на проблема.🤞

# 212
Вие ‘що сте с Водафон? Само оплаквания от тези съм чувала.

# 213
Щото купиха местния доставчик, към който бяхме. Алтернативата е Телеком. Пълен бляк.

# 214
Мьос, всичките са маскари! Минахме през телеком, О2 и сега Водафон. Няма един от тях, дето са става за нещо.
Ние чакаме още 2 съседи да се натуткат с избора си и да ни пуснат от местния Energis оптичен кабел с читав нет под земята.

# 215
  • Germany
О Водафон и тук са много зле, но ние от години сме на Телеком и никога (да чукна на дърво) не сме имали проблеми. Но може би зависи от населеното място.

# 216
Не винаги е само от доставчика. Също и други неща правят проблеми .

# 217
  • в сърцето на един мъж...
Пу пу, да не ме чуе някой, но у нас не сме имали проблеми. Веднъж само, но то беше повсеместно - от някаква буря бяха скъсали кабели.

# 218
В предишното ни жилище бяхме на Водафон. Едвам се разведохме, беше сага. Качеството -  под всякаква критика. Затова тук избрахме местния кабелен интернет и си свиркахме доволни, докато го продадоха на Водафон. От тогава постоянни проблеми и засечки, а обслужването почти го няма. Но толкова време без нет не са ни оставяли, да видим сега ще чукнат ли рекорда.
Бяхме на разкошен коледен мюзикъл. Много ме зареди.

# 219
Ние 10 години бяхме с Водафон и драми не е имало. През лятото от Телеком предложиха оптичен кабел и мъжът ми подписа договор с тях. Обаче не разбрал кога точно ще дойде оптичния кабел до нас Joy . Договорът с Водафон беше прекратен от служителите на Телеком.

# 220
И при нас се разхождаха и няколко пъти звъняха тези от телекома с техния оптичен кабел. Имало оптичн кабел. Само че аз тук живея и много добре знам , че още няма. Но ми размахват някакво таблетче с договор пред мен и някакви младежи ми разправят, че щом те са тук - значи има оптичен кабел . И как да подпиша договор с някой, чийто предстваител дори не знае какво точно има и ми разправя глупости? Но толкова уверени бяха , че едва ли не всеки ще им подпише договора, че само като ми размахат таблета и вече съм подписала ...
ЩЕ почакам съседите един ден да станат доволни и тогава и аз ще се включа.

# 221
Бела,после ще ти струва по-скъпо.Сега поставянето  на кабела е безплатно.Дупка в стената на къщата също.😆

# 222
Е, те и у наше село така обикаляха. Трябваше да съберат около 35% желаещи (подписани договори!), за да прекарат кабели.

Mößbauer-Effekt, дойде ли?

# 223
# 224
Cиньo доколкото си спомням си гласуваха закон и сега имаме право на добър интернет . Можеш да погледнес точно как е. Така че да си прокарват кабелите според закона, а не да ми разправят , че има нещо което го няма .
Борти аз си имам дупка в стената за кабелбв . Може да я ползват ако им се иска. Ако не ще дам малко повече ако трябва, но поне да го има това, за което давам . За сега го няма, колкото и по-евтино да е .

Общи условия

Активация на акаунт