Адвент, Коледа, Нова Година...Празничен декември в НЕМСКАТА тема(246)

• 30 449
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Немция
Голямото ми момче е с латински. Заплю си го категорично и много му върви.
Но той знаеше какво иска, малкият се колебае.

Рea pink, хихи, и това е вариант.

# 586
  • Deutschland/HE
Не е лесен латинският, тя и дъщеря ми в 7ми клас имаше 1ца за годината, но в 9ти стана доста трудно и доста деца имаха 5ци на едното класно, ние също търсихме наххилфе. Нито едно не избра след 11ти клас да продължи да учи латински, за френски май има 2-3 деца (от випуск 90, Г9).
При Г9 Латинум получиха след 11ти клас (Е-фазе), май го приключи с 14т, но то беше и доза късмет, обмяна на материали с горния випуск.  Шегуваха се, че ще изгорят всичко по латински на клада Simple Smile.

# 587
Вие тука пийте ли?

# 588
Пийме Glühwein. Наздраве! За много години, Коктейлски!

# 589
Ми кък. Червено вино. Наздраве.

# 590
  • в сърцето на един мъж...

Като те няма, почти никакви не пийм

# 591
Йех брех, пак за пийниту… Ми запитайти дамите щастливи ли са, какви подаръци са получили, какви планове за новата година кроят… 🤪🤣😂👍

# 592
Щото ако не са щастливи, някоя ще си каже... пък и да си каже, ние с кво да ѝ помогнем? Да ѝ пратим по някоя хилядарка, да се почувства по-добре ли?

Ай нема нужда.

Чин-чин.

# 593
Йех брех, пак за пийниту… Ми запитайти дамите щастливи ли са, какви подаръци са получили, какви планове за новата година кроят… 🤪🤣😂👍

Децата ми за здрави, добре са, чукам на дърво. Аз също. Бачкам. Получих чудесни подаръци, сред които и мечтан парфюм. Мечтая за концерти и пътешестви1, които се надявам да осъществя през идната година. Кво повече на моите години?

# 594
...Кво повече на моите години?
Повече мир тази година .

# 595
Повече мир тази година .

Дай боже!

# 596
  • Немция
Аз пия, ама капучино. Smile

Голямото дете прави планове в Oberstufe да запише италиански (ще имат избор между италиански и испански), защото имат учителка с италиански произход в училището им, която познават от часове по английски, симпатична им е, с добро реноме.
За испанския трябвало да отскача до съседно училище, там се провеждали часовете- от какъв зор, като италианският му е под носа. Smile

# 597
Пия и аз..вода. Намерих в един магазин вода Пирин и си взех да я опитам 😀
Нас грипа ни държи още сериозно, утре ще има сняг, кофти за децата, че няма да могат да излязат.

# 598
Чин-чин и днес, мацоранки и... другите тука.

# 599
Мач Франция - Германия в момента. Инфарктен.

Общи условия

Активация на акаунт